ילדים זה כאן

פשושולה

New member
רציתי לספר על הזמנה שקיבלתי בדואר

ל"כנס תינוקות". את ותינוקך היתה כותרת המשנה (מה שמעורר תהיות - אין אבות בעולם??) הכנס יערך ביום שישי הבא, 2.7.04, בעזריאלי. בכנס יש כמה הרצאות, ויחולקו כל מיני קופונים לרכישות של כל מיני מוצרים שמדברים לתינוקות. הכנס עולה 30 ש"ח. חשבתי, שאולי אם יצטרפו אלי שם, יכול להיות נחמד... אם מעוניינים, אני אפרסם את הטלפון של המקום להירשם.

שאלה לגבי ברכה ../images/Emo180.gif

אני מאוד אוהבת לצאת מהבית לטיל, לבתי קפה, לגינה אם פאר.רציתי לדעת אם אני יכולה לקחת את פאר לבריכה בטח שלא להכנס למים אבל לשבת בצל לידי מתחת לעץ?
פאר בן חודשיים , מה אתן אומרות ? מוקדם מדי ?

גורבי

New member
מועדון הורים וקטנטנים ../images/Emo91.gif../images/Emo85.gif

אז הנה אני ממליצה באופן מסודר... קודם כל, זה המידע שנתתי בשרשור אחר: פתחו ליד איכילוב "מועדון קטנטנים" (לא הכוך המרתפי במרכז וייצמן). זה מרכז להורים ותינוקות, שפתוח כרגע פעמיים בשבוע (שני וחמישי, 16-19 - בדיוק השעות הקשות האלה), בתשלום סמלי של 10 ש"ח. הוא כולל חדר משחקים (חדשים-דנדשים שנתרמו משילב), חדר מנוחה והנקה ועוד כל מיני חדרי מוזיקה ויצירה שעוד לא חקרנו כי אנחנו קצת קטנים מדי. אין הפעלות מיוחדות לילדים (אולי יהיו בעתיד) אבל יש צוות נחמד במיוחד, שיכול גם לענות על שאלות מקצועיות, ויש מקום להירגע, לדבר עם אנשים, להכיר הורים אחרים ואפילו לנמנם על כריות הענק (לא שניסיתי - לא שהגוזל נתן לי - אבל ראיתי במו עיניי אמא שתפסה תנומה!). אז עוד לא יצרתי שם ידידויות נפש, אבל זה בהחלט מקום מפלט בשבילי. והנה עוד קצת מידע: המועדון הוא יוזמה חדשה (ולכן שעות הפעילות המצומצמות) של היחידה לאם ולתינוק באיכילוב, אבל אין לו מטרה טיפולית (not that there's anything wrong with THAT, כמובן). הוא הוקם לפי הדגם של ה-Maison Verte בפאריס, שייסדה הפסיכואנליטיקאית פרנסואז דולטו (לא, גם אני מעולם לא שמעתי עליה), בדגש על הכלה, לא על הפעלה. הוא מיועד להיות פינה חמה ותומכת להורים וילדים עד גיל שלוש (לפי מה שראיתי עד עכשיו, רוב הילדים שם קטנים יותר - גיל שנה פלוס-מינוס), ומבחינתי, הוא די מצליח
. והמיקום: המועדון ממוקם ברח' הנרייטה סולד 13 (רמזור ראשון שמאלה מארלוזורוב, אם באים מכיוון דרך נמיר), במרכז השיקום של איכילוב (מה שאומר שהכניסה קצת ביתחולימית): עולים בכבש, נכנסים לבניין, במעליות שבכניסה עולים לקומה 2 ושם פונים שמאלה. בקיצור, אני ממליצה בחום (אין לי אחוזים, לצערי...), ואני אשמח במיוחד אם מי שבאה תשלח לי מסר - אני גרה ממש קרוב, ויהיה נחמד להיפגש.

היום לפני ארבע שנים,

הפכתי לאם. הזכרונות פתאום חזקים מתמיד,כמה לחץ ודאגה התלוו להפיכתי לאם.... תודה לאל,הכל בסדר,ואני אם גאה לבן הארבע שלי,(וגם לשני...)

אדר שלי

New member
אוי, איזה יום...../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif

אז ככה, נתחיל בזה שלרופא הילדים היה נדמה שהוא שומע אוושה בלב של אדר. נסעתי אתו לפני שבוע לרנטגן ולקרדיולוג בקופ"ח וחיכינו שעה וחצי, רקק כדי לשמוע שהקרדיולוג הנכבד לא הגיע... היום נסענו שוב לתור חוזר. יש שביתת מנהלה בקופ"ח, אבל יש רופא. חיכינו שעה ורבע בתור ואדר, קטנצ'יק בן 3 חודשים, התעייף והתחיל לקטר. אצל הקרדיולוג הופשט מבגדיו ומיד כשמרחו לו את הג'ל ושמו את האולטראסאונד התחילו הצרחות. את התקרה הוא הרים. צודק, לא? אבל הרופא, קרדיולוג ילדים ידוע משניידר, אומר: "למה הוא בוכה? אי אפשר לבדוק אותו ככה". במאמץ רב הרגעתי אותו ותוך כדי יבבות קורעות לב עשו לו את הבדיקה. בסוף הבדיקה ולאחר שהתברר למרבה המזל שאין שום אוושה, הדוקטור אומר: "תראי, הילד שלך נורא צווחן. דבר כזה עוד לא ראיתי. בטח גם בבית הוא כזה. את אימא נורא לחוצה ולכן הילד שלך לא רגוע". הלם. האדמתי מרוב כעס ומיד התחיל זרם הדמעות. מי אתה בכלל? אתה קרדיולוג או פסיכולוג? אף פעם לא ראית תינוק בוכה? ואיך בכלל אתה משווה תנאים של קופת חולים, לחכות שעה בתור, בדיקה עם מכשירים קרים לבית? איך? ומי שם אותך להטיף לי מוסר כאימא? ככה יצא, שלמרות הבשורה הטובה שהלב של הנסיך שלי בסדר גמור, יצאתי משם עם מפח נפש נוראי. איזה יום מגעיל.

ayeletzy

New member
זה בסדר

לי יש שנים קטנים שנתיים וחצי שנה וכל עוד את יושבת בצל מה זה משנה עם העץ גדל ליד ברכה, בגן שעשועים, או אצלך בחצר. העיקר שיש צל, כרם שיזוף ולא יותר מדי זמן כמו בכל מקום אחר. עם הדגול נסענו לכרתים כשהוא היה בן חודשיים והוא בילה יפה מאוד בים ובברכה העיקר שיש צל.

דפנה מי

New member
נשמע מבורך בהחלט../images/Emo45.gif

ורצוי מאוד שדבר כזה ייפתח בכל פינה ופינה בארץ!!!!!
רבה רבה על המידע-אקח לתשומת ה
וברגע שאוכל להתקרב ולהגיע לאזור-איידע אותך ונתאם מפגש-בטוח שלא לנמנום על הכריות

עינבלית

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב למלוא ארבע שנים

לאמהותך, להורות, למה שהיית ומה שאת היום- אכן מרגש!

לא הייתי שותקת על כזה דבר!

אני אומנם עובדת בשניידר, אבל רופאים הם לא אלוהים! הוא עבר את גבול הטעם הטוב ואסור היה לו להגיד לך כזה דבר. את יכולה לכתוב מכתב תלונה, ולחסוך מאמהות אחרות את "חוכמתו". הרבה בריאות

אדר שלי

New member
האמת שחשבתי לכתוב משהו../images/Emo141.gif

כי אני תמיד מצטערת שלא העמדתי אותו במקום אחר כך. היה לי כל-כך חשוב להרגיע את אדר, שנעלמו לי המילים מהפה. הוא בסך הכל קרדיולוג, וככזה, הוא יכול לומר לי מה מצב הלב של הילד שלי ולא את דעתו על הצרחות שלו או על תפקודי כאם. אני אדם שמתקרר מאוד מהר ועדיין לא נרגעתי מזה, שעות רבות אחרי...

גם הבן אדם הכי רגוע

היה מתעצבן על זה. אני מציעה לך להתלונן. אני מבינה שזה לא קל להתלונן אבל כדאי לעשות זאת כדי לשפר את השרות. לא מגיע לך יחס כזה!!

yaelia

New member
תכתבי באמת

זה לא יתכן שרופא ירשה לעצמו לומר כל דבר למטופלים שלו או להורים של המטופלים שלו. אני תמיד אומרת מיד (וגם זאת לא השיטה הכי טובה). העיקר שאדר בסדר. תכיני לך משהו חם לשתות ותחבקי אותו המון.

משוש30

New member
ממז חוצפה! מה שהרופאים מרשים

לעצמם לפעמים. כל פעם מרתיח אותי מחדש כשהם שוכחים להיות בני אדם!

POOH*

New member
תתלונני...

אניק יבלתי יחס דומה ומעצבן במיוחד כשעשינו לגיא בדיקת רנטגן לפני שבועיים בחדרה. מייד כשסיימנו את הבדיקה ניגשתי לאחראי המרפאה והתלוננתי בע"פ וגם שלחתי תלונה באימייל לתלונות ציבור של המחוז. אל תשתקי... אני מאמינה שלמכתבי התלונה יש משמעות - מספיק שבשיחת צוות יקריאו אותו וזה יגרום לאותו רופא לחשוב שוב על מה שקרה.. לך זה כבר לא יעזור אבל לאמא הבאה שתיכנס אליו כן... בקיצור אל תשתקי... ומקווה שנרגעת בנתיים... והכי חשוב שהכל בסדר עם אדר.. POOH

אדר שלי

New member
../images/Emo3.gifמעניין. הכל קורה בחדרה../images/Emo141.gif

עיר האורות. גם לי זה קרה בקופ"ח בחדרה. איך שולחים תלונה לתלונות הציבור של המחוז?

POOH*

New member
נכנסתי לאתר של הכללית...

וחיפשתי שם ... ומצאתי אימיילים... אין לי זמן עכשיו אבל אם לא תמצאי תגידי לי ואחפש לך מחר... POOH

פשושולה

New member
אני מקווה שזה מה שאמרת לו, ולא רק

חשבת בלב. חוצפה ממדרגה ראשונה. למה מי הוא בכלל? איזה חוצפה מצידו בכלל לא להגיע בפעם הראשונה!!

../images/Emo46.gif חובה להתלונן!

צריך לפעמים לתת לרופאים מסויימים על הראש
, להוריד אותם ממגדל השן שלהם... עצם התלונה יעזור לך לפרוק כעס, ואולי גם יעזור להורים אחרים. העיקר שאדר בסדר!

עדי 5

New member
דבר ראשון יופי שהכל בסדר

זה בעצם הכי חשוב. דבר שני,הרופא חוצפן. לא יאומן מה שאנשים מרשים לעצמם. את חייבת להתלונן. אפילו אם את האמא הכי לחוצה בעולם מי הוא שיגיד לך את זה? מי הוא שיעיר לך? כמו שאמרת לא באת לפסיכולוג ולא את הפציינטית.

למעלה