מועדון הורים וקטנטנים ../images/Emo91.gif../images/Emo85.gif
אז הנה אני ממליצה באופן מסודר... קודם כל, זה המידע שנתתי בשרשור אחר: פתחו ליד איכילוב "מועדון קטנטנים" (לא הכוך המרתפי במרכז וייצמן). זה מרכז להורים ותינוקות, שפתוח כרגע פעמיים בשבוע (שני וחמישי, 16-19 - בדיוק השעות הקשות האלה), בתשלום סמלי של 10 ש"ח. הוא כולל חדר משחקים (חדשים-דנדשים שנתרמו משילב), חדר מנוחה והנקה ועוד כל מיני חדרי מוזיקה ויצירה שעוד לא חקרנו כי אנחנו קצת קטנים מדי. אין הפעלות מיוחדות לילדים (אולי יהיו בעתיד) אבל יש צוות נחמד במיוחד, שיכול גם לענות על שאלות מקצועיות, ויש מקום להירגע, לדבר עם אנשים, להכיר הורים אחרים ואפילו לנמנם על כריות הענק (לא שניסיתי - לא שהגוזל נתן לי - אבל ראיתי במו עיניי אמא שתפסה תנומה!). אז עוד לא יצרתי שם ידידויות נפש, אבל זה בהחלט מקום מפלט בשבילי. והנה עוד קצת מידע: המועדון הוא יוזמה חדשה (ולכן שעות הפעילות המצומצמות) של היחידה לאם ולתינוק באיכילוב, אבל אין לו מטרה טיפולית (not that there's anything wrong with THAT, כמובן). הוא הוקם לפי הדגם של ה-Maison Verte בפאריס, שייסדה הפסיכואנליטיקאית פרנסואז דולטו (לא, גם אני מעולם לא שמעתי עליה), בדגש על הכלה, לא על הפעלה. הוא מיועד להיות פינה חמה ותומכת להורים וילדים עד גיל שלוש (לפי מה שראיתי עד עכשיו, רוב הילדים שם קטנים יותר - גיל שנה פלוס-מינוס), ומבחינתי, הוא די מצליח
. והמיקום: המועדון ממוקם ברח' הנרייטה סולד 13 (רמזור ראשון שמאלה מארלוזורוב, אם באים מכיוון דרך נמיר), במרכז השיקום של איכילוב (מה שאומר שהכניסה קצת ביתחולימית): עולים בכבש, נכנסים לבניין, במעליות שבכניסה עולים לקומה 2 ושם פונים שמאלה. בקיצור, אני ממליצה בחום (אין לי אחוזים, לצערי...), ואני אשמח במיוחד אם מי שבאה תשלח לי מסר - אני גרה ממש קרוב, ויהיה נחמד להיפגש.