ילדים זה כאן

גלשני

New member
../images/Emo5.gif

אני מקווה שהוא יותר מוצלח ברפואה מאשר בפסיכולוגיה.... שימי פס, הוא כנראה מתוסכל וממורמר. חבקי את אדר שלך ותברכי על התוצאות המרגיעות. לשמחתך, ולשמחתנו לא תצטרכי לחזור אליו יותר בחיים

מאיו

New member
איזה אידיוט !!!!

קודם כל, טוב שהכל טוב, חוצמזה את חייבת להתלונן עליו! הוא קרדיולוג ילדים? נשמע כאילו הוא פוגש תינוק בפעם הראשונה בחייו. אל תקחי ללב מה שהוא אמר, אלא תתלונני. מזכיר לי איזה שהוא פרופסור אליו הלכתי לאקו לב עובר. אחרי פגישה איתו, התלוננתי עליו בקופ"ח ומאז אני עושה לו שם רע.

אדר שלי

New member
תודה על התגובות../images/Emo140.gif

שיפרתן קצת את מצב רוחי ונראה לי שאין באמת איך לפרוק את הכעס כי אם להתלונן. העניין הוא שבגלל שזה הילד הראשון שלי, אין לי למה להשוות את ההתנהגות או את הבכי שלו לאחרים. אני לא חושבת שהוא צווחן בכלל, אני חושבת שהוא ילד מדהים שדווקא לא בוכה הרבה (ואני נורא נורא אובייקטיבית...) אבל כשרופא ילדים אומר לך דבר כזה, את מתחילה לחשוב אולי באמת הילד שלי קצת שונה? כמובן שזה רק מעלה את מפלס הלחץ/יסורי מצפון וכו'.

עדי 5

New member
תראי, אדר היה במצב מאד לא נעים

הוא היה עיף, הוא בעצם עדיין תינוק ממש קטן שצריך להסתגל לעולם -לטוב והפעם גם לרע. אם נראה לך שהוא לא צווחן במיוחד את כאמו יודעת הכי טוב,אני בטוחה שבבית במגרש הביתי הוא הרבה יותר רגוע. רופא ילדים צריך לדעת שבדיקת רופא זה מצב לא נורמאלי וגם מבוגרים מגיבים בצורות שונות ומשונות. העיקר,אני שמחה שמצב רוחך השתפר קצת,בשביל זה אנחנו פה.

ornaok

New member
איזה חצוף ומרגיז!../images/Emo46.gif

אל תקחי ללב...אל תתחילי לפקפק ולהסס מולו...זה שהוא רופא לא אומר שמה שהוא אמר לגבי הצרחות של אדר זה נכון...וגם אם כן..זה לא מתפקידו להגיד! רופאים שוכחים שהם מתעסקים עם בני אדם ולא עם מכונות
למה הוא מצפה כשהוא בודק תינוק קטן כל כך?? שהילד ישתוק בנימוס וילחץ את ידו בתום הבדיקה?
נו באמת...!

עדי 5

New member
מזל טוב

מזל טוב לאיתן על יומולדת 4 . מזל טוב לך על יום הולדת 4 לאמהות שלך. הרבה שנים של אושר מהבנים המתוקים שלך.

המון מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

עכשיו שגם אני אמא אני מודעת ללחץ ולדאגה מקווה שבעוד ארבע שנים אהיה גאה כמוך ושוב המון
אפונה

קובולט

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo49.gif לאמא ולאיתן../images/Emo65.gif

שתרוו רק נחת אושר ועושר... מי יתן ולא יהיו עוד דאגות חוץ מהנשים שהוא יביא הבייתה...לביקורת

אור67

New member
../images/Emo49.gif לאיתן, ילד חכם ומיוחד

ומזל טוב לאמא ואבא שהביאו עד הלום

ornaok

New member
יום הולדת שמח!!!!../images/Emo65.gif

מזל טוב לאיתן, ומזל טוב לך, אמא

ואיזה ארבע שנים נפלאות../images/Emo70.gif

מאחלת לכל אחד מכם ולכולכם יחד שפע בריאות, התפתחות, משפחתיות והמון המון אהבה

Joy107

New member