ילדים זה כאן

שיפסלה

New member
../images/Emo77.gif מזל טוב לכוווולם ../images/Emo24.gif

לאיתן ליום ההולדת לאמא ואבא של איתן להפיכתכם למשפחה וגם ללהב - לא נזנח אותך
הרבה אושר לכולכם

מזל טוב ../images/Emo13.gif

טוב שהכל בסדר. שיהיו לך עוד הרבה שנים טובות ומאושרות של אמהות. והדאגה והלחץ, זו מן עסקת חבילה , לא?

isidora

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif../images/Emo65.gif

אפרת12

New member
איחולי לרגל מלאת 4 שנים לאמא

של איתן ולהב (טוב, לאמא של להב פחות...)

גורבי

New member
היי! מה שלומך?

ואני עוד חייבת לך מסר - נו נו נו לי... פשוט עברו עלינו כמה ימים מסעירים לאחרונה (
3X, הכל בסדר).

דפנה מי

New member
ממש מבינה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

גם בסביבתי היו חוויות שאפילו לא כדאי לדבר עליכם בציבור.... מחכה בסבלנות, קחי את הזמן

lulyK

New member
כנראה נגיע בשבוע הבא.

נשמע מאד נחמד (אווף, למה אין לי כזה דבר במרחק הליכה?)

Lali d

New member
לגורבי

תודה על המידע !
לתינוקת בת חצי שנה יש מה לחפש שם? אם כן , נראה לי שאבוא לנסות.

isidora

New member
../images/Emo18.gifלא למרוח קרם שיזוף לפני גיל

חצי שנה. פשוט לדאוג שהגוף לא יהיה חשוף לשמש. בטיולים שלי עם מאיה אני דואגת שלא תהיה לה שמש על ידי כיסוי העגלה שלה בחיתול (שיכנס האוויר ולא ה
) לבריכה אנחנו הולכות בד"כ בסביבות 16:30-17:00 כשכבר לא נורא חם בחוץ (שמש או צל - אני מתבשלת בלי מזגן
)

shell5

New member
מה, אסור למרוח????

הרופא היום אמר לי שאפשר למרוח, כמובן שהוא לא ממליץ לחשוף לשמש בכלל, אבל אם הולכים מוקדם בבוקר או לפנות ערב זה בסדר, לא כדאי אז להמרח???

משוש30

New member
כתוב על הקרמים אבל אנחנו שמנו לו

מגיל 3 חודשים נראה לי שמפחדים מאלרגיות למיניהן

זוג חדש

New member
אני מרחתי לה קרם

אבל באמבטיה נכנס לה לעינים וזה לא היה נעים בכלל-לא לה, ולא לנו. קניתי מגבונים של פמפרס, אמנם קצת יקר, אבל רשום במפורש שמתאים גם לפנים. ממליצה בחום! והכי חשוב - לא לחשוף אותם לשמש חזקה וכובע, גם!

עדי 5

New member
י../images/Emo124.gifש כנס כזה השבוע בחיפה

במלון מרידיאן,ביום שישי. נשמע נחמד. התוכנית בערך כמו בעזריאלי,הרצאות,סדנאות,קופונים וכיבוד. יאללה עושים מיפגשון חיפאי?

למעלה