ילדים זה כאן

משוש30

New member
תודה בנות קצת נרגעתי למרות שאני

עדיין בבאסה. עכשיו הגיע האינסטלטור וסידר את זה סוף סוף ואני הצלחתי לפחות לסדר את הסלון (על הלימודים אני כבר לא מדברת) אז אני אמשיך בנקיונות ומקווה שישאר לי קצת זמן לישון לפני שאני אוספת את מתן מהמטפלת. אתן מקסימות

אמברון

New member
יקירתי ../images/Emo24.gif

מה שאת צריכה, מתי שאת צריכה. חבל שלא נשארת לאכול איתי ארוחת לילה מאוחרת (הרגשתי "מושחתת" לגמרי כשכיסחתי את העוגיות שנשארו לקינוח). אם את צריכה לנוח קצת, את יותר ממוזמנת להפקיד את מתן אצלי ולישון קצת או לעבוד על התיזה. אם לא תעשי לעצמך קצת הנחות, את פשוט תתמוטטי (ולא הצלחת להסתיר את הדמעות בעיניים אתמול
). אם את צריכה עזרה מכל סוג שהוא - רק תגידי.

אני עכשיו "קצת" מצוננת

אבל נגיד עוד יום, יומיים, את מוזמנת להשאיר את מתן אצלי ואני אתאמן באיך זה לטפל בשניים... ולכי לך לישון לכמה שעות. מתאים? ודים ישמח מאוד לראות עוד קטנצ'יק אצלו בבית. (ברצינות, לא בציניות).

isidora

New member
אויש../images/Emo24.gif

מקווה שרוני מרגישה יותר טוב וששי לא נדבקה תרגישו טוב ותהנו מהחופש

משוש30

New member
באמת חיכיתי חיכיתי ומי לא בא?

חבל שלא באת אבל זה לא המפגש האחרון שלנו. העיקר שרוני תבריא כמה שיותר מהר. בלי קשר אשמח להיפגש איתך מתשיהו שבוע הבא...

אריאלה22

New member
אנחנו עשינו את מסיבת הברית באולם

"תצפית" בקאנטרי של הרצליה והיינו מאוד מאוד מרוצים (והמחיר מאוד סביר)

naomib

New member
מה המחירים בערך ? את יודעת?

אני אשמח לשמוע על עוד רעיונות

תומרלי

New member
המחירים.

תיק כמו שלי, שהוא גודל בינוני עם כתפיות לגב עלה 190 ש"ח יש יותר זולים ויותר יקרים.

אביטלתל

New member
עוד תיקים טובים

של חגית נאמן שמעתי עליהם דעות טובות יותר מאשר על התיקים של אומנות בבד, שעליהם שמעתי כמה שעות מאוכזבות אני שוקלת לקנות את אחד התיקים של חגית נאמן

ו שתי

New member
../images/Emo32.gif מי מעונינת בקופסת סימילק

פתחנו לפני שבוע והשתמשנו פעם אחת, ולא עוד (אלה כנראה רגישה לחלב). אם אתן מעונינות או לחילופין יש לכן רעיון למי מעבירים אני אשמח! (באיזור ת"א-השרון-בת ים/ראשל"צ)

תומרלי

New member
מוכר מאוד

נשמע שיש לו גזים. תשימי לב אם הבכי והכאבים הם בעיקר בשעות אחה"צ והערב כי אז בד"כ הגזים. אם את רוצה, ישנם כל מיני תכשירים בשוק,כמו גרייפווטר וביבי קוליק. מנסיוני שום דבר לא עזר, רק הרבה עיסויים בבטן והבאת הרגלים אל הבטן. לגבי השיהוקים, עזבי, זה לא מפריע להם. ובטח שלא צריך לתת לו מים, כי הכל הוא מקבל ביניקה. ולבסוף, לחץ לא יועיל פה. הדברים מסתדרים, גם אם לאט. זה נשמע נורמלי לחלוטין. בהצלחה וסורי על האורך

הייתי בשבת באיזור מודיעין וראיתי

בשילת שלט גדול על חנות באיזור שמוכרת עגלולים, גם יד שניה. מקוה שזה עוזר לך.

isidora

New member
תודה../images/Emo140.gif

אני לא מהאיזור אבל הפעלתי עכשיו את כל הדודים שלנו בכל הקיבוצים בסביבה. נראה אם זה יעזור...

למעלה