ילדים זה כאן

יעל י

New member
בלי לחץ...

קודם כל שיהוקים-יותר קל. השיהוק לט מפריע לתינוק. לא לתת מים , יעבור לבד. גזים לנו היה גזים כל היום כל יום קניתי את כל התכשירים שיש בשוק לצערי חוץ מפרנסה לרוקחים לא יצא מזה כלום גזים זה דבר קשה וחייבים לתת לזמן לעשות את שלו והוא עושה. היום 10 ימים לפני גיל שלושה חודשים או כמעט ולא סובל מגזים למרות שעדיחין יש לו כאבי בטן. שתהיה לכן הסתגלות קלה אחת לשניה והרבה הנאה

יעל י

New member
בדיחה...כאילו דה...

בצחוק כזה... מקווה שלא שמת לו באמת אה???

hagitag

New member
התקופה הראשונה תמיד קשה

יש את תקופת ההסתגלות לחיים מחוץ לרחם-והם לא קלים (תודי, גם לך) אני זוכרת שגאיה היתה בוכה בחודשיים הראשונים המון, כמעט כל היום בין הפוגות השינה (והיום היא ילדה כל כך לא בכיינית...) זה יכול להיות גזים, זה יכול להיות סתם קשיי הסתגלות או רצון לקירבה למגע... אני הייתי מייעצת לך ברגעים כאלו פשוט להכניס אותו למנשא, שיהיה קרוב אליך, שירגיש את החום גוף, הטילטולים עושים להם נורא טוב, גם לגזים. אין צורך ללכת לרופא (אלא אם באמת היציאות יובילו לעצירות). בינתיים, הרבה עיסויים נעימים ברגליים, בבטן, טילטולים ומנשא. זו מילת הקסם. עובד אצל כל התינוקות. בשבועות הקרובים הכל יהיה יותר קל, אל תדאגי, עוד מעט יתחילו השעות העירניות והחיוכים ואז הכל מאחוריך.

למעלה