ילדים זה כאן

Lali d

New member
העיקר שזה מאחוריכם ../images/Emo24.gif

ושקסם הקטן בריא ובבית. שיהיה לכם סופשבוע קסום

תומרלי

New member
שמחה שאתם בבית

איושי יקרה. לא היה לי צלשל ספק שאת כולך אמא. אחרי מה שעברת למענו והעבודה שעשית עם עצמך - את ללא ספק אמא. אני שמחה מאוד שקסם הבריא. טוב שאתם בבית. מזל טוב להיותו בן חודש

אור100

New member
מסכנים איזה סבל מיותר

לא הבנתי איך קורה כזה דבר העיקר שאתם בסדר ובבית

hilalev

New member
תרגישו טוב! מצאתי אותך איושי!

לא ידעתי שאת בפורום הזה.. מה איתכם?

א י ו ש י

New member
../images/Emo8.gifאנחנו בסדר.. מסתגלים האחד לשני

חודש לאט קל עבר על כוחותינו כתבתי גם שבוע שעבר שאני במשבר.. זה היה לפני שקסם אושפז. ממש קשה לי הוא ילד לא קל.. לא ישן כמעט. בוכה המון ואני מותשת אבל השבוע הזה עשה לי שינוי בראש. הבנתי כמה הוא חשוב לי, כמה לא אכפת לי שהוא קשה וקצת נודניק. .. אני כאן לפעמים אבל רוב הזמן אם כבר במחשב אז מציצה בפורום שלי הריון (קשה לעזוב) אני רואה שקראת לו מיטב, איזה יופי!!! (לא עדכנת אותי בסוף... ואני חיכיתי
שמחה לראותך נשיקות איה

lulyK

New member
איזו חויה איומה!

טוב שזה מאחוריכם, אני בטוחה שאת באמת אחלה אמא.

בשעה טובה!!!!!

כל הכבוד על שינוי הגישה!!!!! מקווה שיחלים מהר מהר ונוכל להיפגש בקרוב... מתארגן לו מפגש במודיעין

ד פ נ א

New member
העיקר שאתם עכשיו בבית

וקסם מרגיש טוב. ומה זה המחקר הזה, ומדוע הלכתם אליו?

יעל י

New member
החלמה מהירה לקסם...

אל תחמירו עם עצמכם על המחקר דברים כאלה קורים אולי לחוקרים יש ביטוח או מנגנון לפיצוי ימי עבודה וכו'...

רות י

New member
אוי ואבוי, אני ממש לא מאמינה שקרה

לכם כזה דבר. גם אנחנו בוגרי המחקר הזה, וגם לנעמה ענדנו את האקטיגרף ולא קרה לה כלום. אולי היתה תקלה, או משהו נשבר שם, או חלק מתכת יצא מהמקום? ביש מזל. החלמה מהירה לקסם. ממש לא נעים כשדבר כזה קורה לתינוק כל כך קטן שרק נולד. לפחות חסכת מעצמך הרבה עצבים ואי נוחות עם המחקר הזה (זה חתיכת סיוט שלא ברא השטן).

למעלה