ילדים זה כאן

משוש30

New member
יש בשילב מגבות מגניבות כאלה

שקושרים על הצוואר ואז יש שתי ידים להוציא את הפשוש מהאמבטיה. עולה כמעט 100 ש"ח לא כל כך זול אבל מגניב. אולי לזה התכוונה איתן ולהב

../images/Emo13.gifתודה על הפירשון...

בכל מקרה,נתתי רעיון למתנה או להורים או לעולל מה שלא היה ברור מהשאלה,שימושי,נשמר לאורך זמן,ולא הייתי מתנגדת לקבל בעצמי..(גם מגבת "פרפרים" משילב וגם אחת גדולה רכה ומפנקת לעצמי.

ליצה

New member
תכיני להם משהו טעים לאכול

באריזה יפה עם המון נשמה, אני הייתי מעריכה את זה מאוד.

מאז

New member
תראי

אני לא הייתי קונה (אבל אנחנו מהזן הרביעי שציינת - הדיגיטלי, ואפילו לחתונה לא היה לי אלבום מעוצב).

pepperony

New member
אני מעדיפה לעשות בעצמי -לא מקמצנות

פשוט נהנית לעשות אלבומים כאלה - רק שללירי יש אלבום מקסים (SCRAP BOOK למבינות) אבל הוא ריק מתמונות - פשוט לא יצא לי עש עכשיו לעבוד עליו

ו שתי

New member
אנחנו כנראה לא קהל היעד

לא מעבירים מהדיגיטלית לנייר, ובאופן מפתיע לא מצלמים כמה שחשבתי שנצלם... בסוף היא תגדל ולא ישארו לנו מזכרות
אם נכין משהו, זה בטח יהיה כתוצר לשעמום שלי (בחורף, בחורף). גם מהחתונה שלנו נשארו 50 תמונות, עד היום לא טרחנו להגדיל תמונה להורים, ואפילו לא לקבל חזרה תמונות ששלחנו לסריקה.

הדר לצ

New member
לא הייתי קונה אלבום כזה

קניתי שני אלבומים עם דפים דביקים. יש לי תמונות גם ממצלמה רגילה וגם הדפסתי את כל התמונות הדיגיטליות ולאטי אני בעצמי מכינה לדורון אלבום יפה ומושקע. אני נהנית מזה, אז למה שמישהו אחר יהנה במקומי? לא בטוחה שעזרתי לך, אבל עניתי...

yaelia

New member
מאוד אוהבת אלבומים מעוצבים

אבל אוהבת לעצב בעצמי. להלל יש שניים יפים נורא אחד שלו בבית ואחד שהכנתי מתנה לסבא וסבתא כשגרו בפריס. אבל קונספט של אלבומים ותמונות 'אמיתיות' אני מעדיפה תמיד על דיגיטליות במחשב.

אדר שלי

New member
הכנתי בעצמי אלבום לאדר../images/Emo141.gif

לא כזה מעוצב, אבל עם כל תמונות הא.ס, הריון וכו' ועם כיתובים משעשעים ליד התמונות. לא נראה לי שהייתי קונה משהו כזה ואני אפילו לא יודעת איך לנחש מחיר לדבר כזה.

נועה ו

New member
עונה לך :

לנו יש , אלבום שקיבלתי במתנה אני לא סובלת אותו אבל בעלי התלהב אז השארתי אותו וקצת מילאתי , אבל אני כמובן מתכננת להכין אלבום מעוצב במו ידי , ולא משלמת למישהו שיעשה לי כי אני אוהבת להכין דברים כאלו , ולצערי אני עדיין משתמשת במצלמה רגילה כי עדיין לא יצא לנו לקנות דיגיטלית.

dorlim

New member
יקירתי...

1. כן בבוודאי
2. לא, כי אני עושה בעצמי
3. בהנחה שכן - הרבה מאד כסף!!! בערך 1000 ש"ח לאלבום עם תמונות ו- 500 ש"ח לאלבום רק עם הכנות. 4. כמו שאת מבינה גם אני בעניין ומאחר ו"קונים" לא באמת מעריכים את העבודה הרבה שמושקעת בעניין, וזה מעבר לחומרים... לא שווה למכור! מה שכן אני עושה אלבומים כאלה מתנות לחברים , רק כאלה שגם יעריכו את ההשקעה והעבודה!!! ועד היום כל מי שקיבל כזה אלבום התלהב מאד!!!! גם אני ניסיתי למכור את מרכולתי ואנשים מצפים לכזה אלבום במקסימום 100-200 ש"ח רק האלבום עולה מינימום של 70 שקלים אז איפה פה העבודה, החומרים וכו' - לא שווה!!!!!! מה שכן, אנשים שמעריכים את העניין עשוים לפנות אלייך בעצמם כדי להכין כאלה אלבומי מתנה ליקירהם אצלי לדוגמא - הראתי את אחד האלבומים אצלי בעבודה ויש כבר שתי בנות שהזמינו כזה כשהן תלדנה ורשמו את זה כאופציה של מתנה יקרה ליקירהן! בהצלחה בכל מקרה

לידת ואקום

שלום! בתור אמא טריה ומודאגת שילדה לפני כשבוע בדיוק בלידת ואקום,רציתי לשאול משו:כשמושכים את הראש לתינוק בלידת ואקום,האם זה כואב לו?ומהם ההשלכות שיכולות להיות על התינוקת לאחר לידה כזו? תודה ולילה טוב

Arfilit

New member
לויודעת על ההשלכות אבל

אני מעריכה שלי זה לא היה נעים אם היו מושכים אותי מהראש עם ואקום. אבל - להבנתי כל הלידה היא תהליך קשה ולא פשוט גם לתינוק - כך שזה לא שמוסיפים אלמנט נוראי למשהו נעים... כאמור - לויודעת על ההשלכות - אבל יודעת לספר לך שאני ילדתי בואקום לפני שנה - וכנראה שיש לזה השלכות מצויינות...

לא תשובה מוסמכת, אבל כמה מחשבות

ראשית,
הכי חשוב שזה הסתיים בשלום בלידת ילדה בריאה. שנית, נראה לי כי המעבר לעולם של ילדים כאלה הוא מעט יותר קשה וטעון, זו לא הלידה הכי "רכה" שיכולה להיות, אבל זה בהחלט משהו שניתן להתגבר עליו באמצעות המון אהבה. קראתי בעבר כי חויות מימיות משותפות של האם/ אב עם היילוד יכולות למתן את ההשפעה של הוואקום (ולמעשה של כל לידה), כלומר, לעשות אמבטיות ביחד, גוף אל גוף ולמעשה לשחזר את חויית הלידה, אבל הפעם באופן נעים יותר. אני חושבת שזה יכול להקל על שתיכן (ובכלל, ממליצה על אבמטיה משותפת לכל אמא-ילד טריים) שלישית, האם היא יונקת? מנסיון של בת משפחה קרובה (שבעקבותיו נחשפתי לסיפורים דומים) הוואקום משפיע (גם אם באופן זמני) על מיקום עצמות הגולגולת ועל עוצמת רפלקס היניקה (לא באופן ישיר, יש מנגנון שלם בדרך, אני לא בקיאה מספיק בשביל לצטט). השורה התחתונה החשובה היא שיש דרך לטפל בזה, באמצעות עיסוי גוגולת מיוחד שנעשה אצל אוסתאופט. למרות הספקנות הבסיסית זה פשוט עובד
והכי חשוב: למרבית התינוקות לידה אינו התהליך הכי נעים, גם ללא וואקום. אל תרגישי כי נגרם לה נזק, כי בהחלט יתכן שזה כלל לא השפיע. העליתי בפניך את הנקודות שעלולות להיות בעייתיות, זה כלל לא אומר שיש אצלכן בעיה
הניחי לדאגה, נקטי את הפעולות שציינתי אם זה מרגיש לך נכון ומתחבר לחויה שלך ובעיקר
וברוכה הבאה

nulla

New member
בתור אחת שנולדה בלידת ואקום

לפני אי אלו שנים - אין לי מושג! נראה לי שכמו כל תינוק אחרי לידה הרבה חום, אהבה וקירבה רבה לאמא ירפאו את חווית הלידה והמעבר לעולם החדש והמוזר.

nubi

New member
הבת שלי נולדה

בוואקום. עד עכשיו (9 חודשים אחרי)-שום השלכות.

למעלה