זקוקה להישפך פה קצת ../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif
היי לכן, זה הולך להיות ארוך, מקווה שיהיה לכן כוח לקרוא ותסלחו לי על ההישפכות.... לירוני שלנו בת 5 חודשים ושבוע. לצערנו הרב היא חלתה לפני 3 ימים בוירוס והיא מאוד מצוננת, מתעטשת ומצוברחת. היינו איתה אצל הרופא, שבדק ואמר שזה רק וירוס שיעבור תוך כמה ימים וחוץ ממי מלח וטיפות להקלה באף, אין הרבה מה לעשות.... היא כבר היתה חולה בעבר אבל הפעם ממש ממש ממש ממש קשה לנו
אני ובעלולי גם עובדים והלילות והשעות שאנו איתה קשים לנו כל כך...היא די מתקשה לנשום בגלל הנזלת ומקטרת בלי הפסקה - בכי תמרורים קורע
. אי אפשר להשאיר אותה רגע לבד (עכשיו סוף סוף היא שקטה, שוכבת על שמיכה לצידי ושומרת על קשר עין מלא). אתמול היה השיא - היא בכתה ללא הרף בערב לפני שעת השינה שלה, לא נרגעה בשום תנוחה ובלית ברירה החלטנו לקחתה איתנו למיטה שלנו לישון וגם שם היא לא ממש ישנה ונתנה לנו לישון עד 5:30 בבוקר, אז התעוררנו להתארגן לעבודה. אתמול חייתי על פיתה וכמה פרוסות לחם, היא פשוט לא נתנה לי זמן להכין לי אוכל אפילו...וגם הבעל לא הצליח לאכול/לנוח כי מרגע שבא הביתה ניסה לעזור לי להרגיעה....(אני עליו יותר מרחמת כי הוא עובד עד הערב, לא שלי יש זמן לנוח עד שהוא בא...). היא היתה גם שפוכה אבל התקשתה להירדם בגלל שהנזלת הפריעה לה בגרון/באף והמשיכה להיות אנרגתית ולדרוש להיות על הידיים. אני יודעת שזה עניין של זמן ושעוד כמה ימים היא תחזור לעצמה ותבריא אבל השאלה היא מאיפה שואבים את הכוחות
אנחנו מותשים, לא מוצאים זמן לנוח כי גם עובדים בבוקר. היא איתי מהצהריים כשאני חוזרת והעבודה איתה רבה
היא מקסימה ופשושה, ולרוב החיוך הממיס שלה משכיח את הכל, אנחנו מאוהבים בנסיכה שלנו.... אבל בפאן הפיזי גמורים....ולרגעים גם בפאן הנפשי.... טוב, רק רציתי קצת לשפוך את שעל ה
, אני נאלצת לסיים כי היא כבר מקטרת פה לצידי... שמחה שהיה לי המקום לכתוב קצת...
לכן שאתן כאן