ילדים זה כאן

• פותח הנושא nubi
  • פורסם בתאריך

חושחושה

New member
מאוד ממליצה לשים בתוך מי האמבט

טיפה אחת של שמן הדס מאיכות טובה, אני יודעת שהאקליפטוס קצת חזק לתינוקות, השהייה במים עם שמן ההדס פשוט עושה פלאים, תוך שניות כל הנזלת נשפכת החוצה בכמויות ומאפשרת לה לנשום, צריך לנסות כדי להאמין, זו המלצה שקיבלתי מנוטרופטית כשבני נולד, ועד היום כשהוא מנוזל, מיד טיפה אחת במים, פשוט פלא, מומלץ בחום לכל הקטנטנים שסתום להם! אוף אפשר להשתגע מהעייפות שאת מדברת עליה, כל כך מבינה אותך ומזדהה! שתהיה בריאה, ושתצליחו לישון

dorlim

New member
למיטב ידיעתי אין הבדל בין גבר או

אישה ובתנאי שלא שניהם מנצלים את ימי המחלה במקביל.

POOH*

New member
החלמה מהירה.... ../images/Emo24.gif

יש לי כמה הצעות שעזרו אצלנו בזמנו - קודם כל תנסו להגביה לה את המיטה כך שהיא תישן בזווית כשראש יותר גבוה מהרגליים. אנחנו עשינו את זה פשוט ע"י תחיבת כרית מתחת למזרון בצד הראש. [רק לבדוק שהזווית לא גבוהה מדי שהיא לא שפוט תיפול ותישן בלמטה של המיטה..] לגבי שמן אקליפטוס - אנחנו פשוט שופכים כמה טיפות על המיטה... באזור הראש והרגליים. עובד מעולה גם נגד יתושים לא רק נגד צינון. ומצטרפת לעצה לצאת מהבית... הקריר בחוץ לא יעשה לא יותר רע - מקסימום תלבישו אותה יותר חם. ולכם זה בטוח יעשה טוב שלאוף אוויר... ואם לא תסעו לחברים... אתם מוזמנים אלינו מתי שרק תרצו..
החלמה מהירה.. POOH

new mermaid

New member
../images/Emo127.gif לכל מה שPOOH החכמה אמרה

בדיוק רציתי לאמר שמומלץ מאוד לצאת איתם החוצה, ודווקא בערב כשקריר. האוויר הלח והצונן מאוד מקל עליהם, ואז הם נרדמים וממשיכים לישון במיטה (בד"כ הם שפוכים ולא מצליחים להירדם למרות העייפות) לעטוף טוב, אפילו את הראש כמו בבושקה, ולצאת או לעמוד ליד חלון פתוח לרווחה.

blue4u2

New member
בנות, אני מעדכנת../images/Emo39.gif

קודם כל תודה על כל ההצעות שנתתן לי, מחמם את ה
. מה שהיה באמתחתינו זה טיפות קרבול ששמתי לה בערב (משהו בדומה לשמן אקליפטוס, שמתי לה על ממחטה לידה ונתתי לה לשאוף). בסביבות 22:30 היא סוף סוף נרדמה וכולנו נשמנו אנחת רווחה, צנחנו למיטה ואז ב - 23:00 התחילה הצרמוניה שובבבבבבבבב, צרחות אימים שבטח כולכן שמעתן עד הבית - מאילת ועד מטולה - ששום דבר לא מרגיעה - בכי, דמעות, השתעלות עד כמעט מחנק. היינו ממש בהיסטריה. לא ידענו איך להרגיעה עם כל התנוחות והאפשרויות שאנחנו מכירים בחודשים האחרונים. היה נשמע שהיא ממש מתקשה לנשום ואולי אפילו כואב לה הגרון (אוף!!!! למה הקטנים האלה לא יכולים לדבר ולהגיד מה מציק להם???....) החלטנו בנוסף לטיפות באף לתת לה קצת אקמולי ויחד עם מעט מים שהיא שתתה היא לאט לאט נרגעה לה. לשמחתנו היא גם צנחה לישון (בכי כנראה מפיל אותם...אה?) ומ - 23:30 היא ישנה עד 6:00 בבוקר רצוף
הפלא ופלא
היא קמה מקודם ואכלה 60 מ"ל סימילאק וכעת נרדמה לה המתוקה שוב במיטתנו בתנוחה מהממת....(האף עוד עם נזלת אבל נקוה שהזמן יעשה את שלו). הכי כיף זה שהצלחנו לישון 6 שעות רצוף
(לא שזה מכפר על כמות שעות השינה שחסרות לנו, אבל אנחנו לא מתלוננים). אני מודה לכן על ההקשבה - טוב לדעת שיש למי להישפך
מאחלת לכן גמר חתימה טובה וצום קל למי שצם

מעין26

New member
איפה קונים את הפומפה הזאת?

מקווה שהיא תחלים במהרה ותחזירו לעצמכם את הכוחות. הנה מגיע הסופשבוע ותוכלו להיות ביחד בבית אז תשתדלו לנוח קצת.

blue4u2

New member
את ה"פומפה" הזו ניתן לקנות

בכל בית מרקחת/פארם שהוא, זה כזה גומי שעליו מולבשות כמה סוגים של פיות, מכניסים לאף ויוצרים טיפה וואקום ואז אפשר לשאוב את הג'יפה החוצה... אצלנו היא לא נהנית מזה (נראה לי שגם אצל האחרים) אבל זה טיפה מקל.
וגמר חתימה טובהההההההה

מעין26

New member
האחות בקופת חולים ממש לא ממליצה על

זה, הייתי עכשיו במרפאה ושאלתי על זה והאחות לא המליצה, היא טוענת שזה לא נעים להם ומסוגל לפצוע. במקום זה היא נתנה לי שמן אקליפטוס וטיפות עם מי מלח, והבעל נסע לקנות מכשיר אדים קרים. לא הבנתי מה ההבדל בין מכשיר לאדים קרים ולחמים? אשמח לקבל תשובה על כך. מקווה שנחתם קצת וחידשתם כוחות.

מצד שני, גם את הטיפות (אף) הם לא

אוהבים... לפי מה שהבנתי, מכשיר אדים חמים *יצא מהאופנה* עקב סוגיית הבטיחות. אנחנו משתמשים באדים קרים, אבל לא נראה לי שזה מועיל.

תומרלי

New member
באותה סירה

גם אצלנו יצא שהמטפלת מקבלת שכר עד השעה ארבע אחה"צ, זאת למרות שבפועל אני עוד קודם בבית והיו מספר ימים מצידה ומצידנו שהיא לא שמרה על הקטנצ'יק וקיבלה שכר, כי אני משלמת לה גלובלי ותהיתי. לבסוף החלטנו שלא נוריד לה את הימים האלו, כדי לא להיות קטנוניים (רק התחלנו איתה ב- 1 בספטמבר ואנחנו עוד בתקופת מבחן). במקרה שלך לא יודעת אם הייתי משלמת לה, כי אני שונאת שמודיעים לי כך.זה נשמע כאילו היא לא מתחשבת, אז תודיעי לה שאת מנכה לה ימי היעדרויות, אבל לא בצורה שתחסל את היחסים ביניכם.

isidora

New member
כבר אמרתי לך שבתנאים האלה

את יכולה להעביר את שי לטיפולי
אני עדיין חושבת שה לא בסדר מצידה ואולי כדאי למצוא לשי סידור אחר (מעון?) זה ייצא יותר זול ונראה לי שהיא תהנה מחברת עוד ילדים מצד שני - אני עדיין בבית אז אני לא מבינה בזה הרבה, כל העצות בע"מ
אבל
ים בשפע

ועכשיו שראיתי את השדה הקטנה

בפעילות, נראה לי שהיא מאוד תהנה מסביבה מאתגרת ומחברת ילדים אחרים (לענבריק עוד יש כתמים כחולים
).

nubi

New member
את מדברת על השדה שלי?../images/Emo2.gif

למה שדה? ילדה מאוד שקטה

משוש30

New member
אני חושבת שאת צודקת

ונראה לי שבמקביל הייתי מחפשת מטפלת אחרת. חוץ מהחופשים המוגזמים איך היא?

dorlim

New member
לדעתי, את צריכה לקחת אותה (שוב)

לשיחת הבהרה, תגדירו ביחד כמה ימים מותר לה להעדר ובאיזו התרעה (וכמה ימים מותר לך להודיע לה מהרגע להרגע שאת לא צריכה אותה) ובמה זה כרוך מבחינה כלכלית. ספציפית לגבי הימים החסרים - אני חושבת שאת צודקת

תומרלי

New member
בהקשר הזה רוצה גם להתייעץ. קצת ארוך

לנו יש מטפלת מתחילת החודש. בחורה צעירה עם ניסיון רב, אבל היא מתנה את הטיפול רק אצלה בבית ולנו יש בעיה קשה של התניידות, בעיקר בבוקר. אנחנו מתמרנים עם רכב אחד. היא מסרבת ליחסי עובד מעביד בינינו בכל תוקף מסיבות עלומות, ואני תוהה על כך. מה גם שלפעמים עושה רושם שהיא מרשה לעצמה לעשות עם הקטנצ'יק דברים וליידע אותי בדיעבד, כמו למשל לתת לו בננה מרוסקת. בשורה התחתונה היא מאד אוהבת אותו והוא די רגוע וחייכן איתה. העניין הוא שיש אצלנו מטפלת טובה במושב שלי, מרחק הליכה של שתי דקות ממני בלי נסיעות. היא בהתחלה סירבה בכל תוקף כי היא שבעה מטיפול בקטנים ועכשיו נראה שהצלחנו לשכנע אותה. יותר נכון המשפחה (היא חברה של הסובבים אותי) היא כנראה תרצה לקבל אותו אחרי החגים ואני ממש לא יודעת מה לעשות. לא נעים לי מהמטפלת הראשונה. מה הייתן עושות במקומי?

משוש30

New member
עוברת אבל עם הודעה מראש של

שבועיים (או תשלום של שבועיים נוספים אם את רוצה להעביר ישר) הנוחות וההרגשה הטובה שלכם לפני הכל

למעלה