ילדים זה כאן

Arfilit

New member
אז ככה -

הרופא שלנו לאחר ששמע את כל הסיפור והתסמינים, הרגיע ואמר שזה נשמע יותר כמו סטרידו מאשר כמו אסטמה. המליץ כשמתחיל התקף להרים אותה ולהוציא אותה החוצה לאויר הקריר. מעבר לזה היתה לי איתו שיחה ארוכה מאוד (ישבנו אצלו כשעה) - בקשר למשקל של האפונה (שהתחילה באחוזון 95 והיום מצויה באחוזון 10, לעומת הגובה שהתחיל גבוה ונשאר גבוה). לאחר חקירה ודרישה מצדו - הוא אמר שקודם כל הוא מאוד מבסוט מהתפריט שאני נותנת לה - שהוא מגוון ומאוזן ובריא, ולא מעלה שום סימני שאלה מטרידים. שנית - הוא מעריך שהכל בסדר. אבל - מאחר שאנחנו טורחים ועוקבים אחרי המשקל והגובה וכו' - אז אם כבר עולה ממצא שגורם לנו להרים גבה - שווה לבדוק אותו. הפרש כזה בין גובה והיקף ראש לבין המשקל - עושה לו להרים גבה. בעוד 6 שבועות אנחנו ממילא אמורים לעשות לה ספירת דם - אז באותו סיבוב הוא הציע לבדוק עוד כמה דברים. הייתי מאוד מרוצה מהיחס שלו, מהרצינות, מהשקט והבטחון, ומכך שהוא חשב איך לבדוק אותה בלי להציק יותר מדי. בינתיים אנחנו מחכים.

lulyK

New member
אז אולי תפרסמי את השם שלו

שמבוטחות הכללית יוכלו ליהנות....

Arfilit

New member
בשמחה

מדובר בדר' אילן לוי שמקבל במרפאה משותפת עם דר' רז בכפר סבא. חוץ ממה שכבר סיפרתי - שניהם תומכי הנקה נלהבים.

פשושולה

New member
אוי וויז מיר! אני מקווה שהיא בסדר!

הרבה ילדים מסביבינו משתעלים - וגם עדן, וגם לה עשו אינהלציה קצרה - אני רק מקווה שהאפונונת מרגישה יותר טוב. תעדכני.

nubi

New member
../images/Emo24.gifאיך עכשיו?

מקווה שאתן מרגישות יותר טוב. תרגישו טוב!

אוי, אפונונת מסכנה!

אבל היא נשמעת שהיא כבשה את חדר המיון בסערה וחזרה עם שלל רב בחיקה. האינהלציות האלו זה משהו נורא. תרגישו טוב! ראיתי תמונות בפורמנקה והתמוגגתי לי בשקט. איזו יפיפיה!

נועה 36

New member
איזה יום מבאס זה היה ../images/Emo7.gif

ממש מבאס. עוד לא היה לי יום מבאס כל כך מאז הגר נולדה (בדיוק לפני חודש). בבוקר הלכנו לשיעור ראשון בסדנת עיסוי תינוקות. היא כיף. היו שם אמהות נחמדות ותינוקות נחמדות ומדריכה מצוינת. הגר ישנה קצת, בכתה קצת ואפילו גם קיבלה קצת עיסוי. ידעתי שהיא לא תהיה ידידותית מדי. היא קטנה ועדיין ישנה רוב הזמן וכבר למדתי שהיא לא כל כך נחמדה כשהיא עייפה. אז היא קצת השתגעה במהלך הסדנא, אבל לא יותר מהצפוי. אחר כך הייתי צריכה ללכת איתה לקנות מתנת יומולדת לבת דודה שלה ושל איתי שהיום היה יום ההולדת שלה כך שאי אפשר היה לדחות את זה. עד שהגענו הביתה, כבר היינו צריכות לצאת שוב לקחת את איתי מבית הספר. עכשיו הגר לא כל כך אוהבת לישון באוטו או על הידיים או בסלקל או בכל מקום שאינו מיטה או משטח ישר דמוי מיטה. אז רוב הבוקר היא לא ישנה וכמובן שהייתה עייפה. גם זה היה צפוי. לכן, לא הופתעתי, שבצהריים היא הייתה ממש עצבנית. גייסתי את כל סבלנותי בכדי להרגיע אותה ולהרדים אותה. אבל ללא הצלחה. הקטנה פשוט לא הצליחה לישון. לפחות לא יותר מכמה דקות בכל פעם. לאט לאט העייפות והעצבנות שלה הלכו וגברו וכך גם הצרחות ותחושת חוסר האונים שלי. במשך חמש השעות, בין שתיים בצהריים לשבע בערב, הילדה הלכה והשתגעה. וגם אני. בשלב כלשהו פשוט התחלתי לבכות ביחד איתה. הרגשתי כל כך מתוסכלת, כל כך חסרת יכולת, כל כך חסרת אונים ומאוכזבת מעצמי על התחושות הללו! הגר היא ילדה שנייה. אני כבר אמורה להכיר את הקשיים ולהיות סבלנית יותר ולדעת שיש גם ימים כאלו, אבל פשוט התקשיתי להתמודד. אני מקווה שלא יהיו עוד הרבה ימים כאלו!

משוש30

New member
קודם כל קבלי ../images/Emo24.gif גדול

מחר בטח ייראה יותר טוב! נראה לי שכל ילד הוא שונה לכן לא ממש אפשר להסיק ונראה לי גם שדי שוכחים בין לבין. חודש זה לא קצת מוקדם לעיסוי תינוקות? מתן היה בן חודשיים והרגשתי שזה גבולי. ועכשיו כשאת יודעת קצת יותר טוב מה גורם לה להיות עצבנת פשוט נסי לסדר את החיים שלך ככה שהיא תצליח לישון קצת במשך הבוקר או היום מבחינת התכנונים.

נועה 36

New member
כן, זה קצת מוקדם

אבל בדיוק נפתחה קבוצה ומאד התחשק לי כבר לצאת קצת מהבית ולראות גם אנשים בוגרים במהלך היום
ולא איכפת לי שהיא תישן במהלך הסדנא ואני אלמד את התיאוריה וקצת פחות אתנסה מעשית. אני בהחלט צריכה ללמוד לקח מהיום הזה ולדעת שאסור לדחוס יותר מדי דברים באותו היום כך שהגר לא תוכל לתפוס את השינה שלה. הבעיה היא שזה לא תמיד אפשרי...

עמית@

New member
לא קל.. מה עם מנשא?

מנשא בד.. במשך הסידורים היא תישן להנאתה, וגם בבית קל להסתובב כך, בשבילי זו היתה המצאת המאה.

נועה 36

New member
גם אותו היא לא כל כך אוהבת ../images/Emo4.gif

אם אני שמה אותה במנשא כשהיא כבר ישנה - אין בעיה. היא לא מתעוררת וישנה בו כמו גדולה. אבל כשהיא ערה היא מתנגדת נמרצות להיות בתוכו ומוחה בתוקף רב ובטח שלא מסכימה להירדם בו. טוב, לפחות אני יכולה להתנחם שיש לי ילדה עם אופי

lulyK

New member
יותם התאהב במנשא בגיל 4-5 שבועות.

שווה להמשיך לנסות, זה יכול ממש להקל על חייך - בעיקר כשיש שני ילדים. אל תדאגי האופי יישאר....... הדרך הכי טובה להכניס תינוק למנשא היא פשוט לשים אותו/ה ומיד להתחיל ללכת/להיות בתנועה.

תומרלי

New member
קבלי חיבוק

אני בטוחה שהדברים ישתפרו במהלך הזמן. היא בסך הכל בת חודש ויש גם ימים כאלו.מצטרפת פה לממליצות על מנשא הבד. מעולה. מקוה שהיום יהיה לכן טוב יותר

למעלה