סיכום השבוע 36

ady18

Well-known member
../images/Emo95.gifסיכום השבוע 36

איך עבר עליכם השבוע מה אהבתם השבוע לשמוע איך היה השבוע? כול מה שבא לכם זה המקום:)

Mrs Brightside

New member
לא אניח את הזכרון, אמצא את הדרך...

איך עבר עליכם השבוע חרא
מה אהבתם השבוע לשמוע את האלבום המעולה של קייט נאש. וכמה שירים נחמדים: מוניקה סקס-גשם חזק אביתר בנאי-מתי נתנשק אביגיל רוז-ואולי ירמי קפלן-הדפוק הזה גידי גוב-מי תרצי שוטי נבואה-קול גלגל Muse – Can't take my eyes off of you The Beatles – Here Comes the Sun The Magic Numbers – Undecided Tracy Chapman – Baby Can I Hold You איך היה השבוע? שבוע מעצבן
אנשים מעצבנים
סופ"ש

ady18

Well-known member
../images/Emo127.gif

אממ מבחינה אישית חוץ מזה שהלכתי להצגה שמאוד נהנתי אבניוq היה רגיל ושגרתי והרגיז אותי שהתחיל הגשם והקור מבחינה מוזיקלית הדבר הכי מענין התחלתי לאהוב את הלהקהknob והיה ציפורי לילה עם קרן פלס שארחה את רונית שחר ושרו את אהוב יקר ופליליסט שבועי דויד ושאול אהוד בנאי חלומות שמורים יזהר כהן my one knob היום יום הולדת ברי סחרוף+אינפקטד משרום מודה אני אפרת גוש לך אלי מאיר בנאי יום הולדת דנה אינטרנשיונל הדרכים הידועות אריק ברמן וקרן פלס

שבוע עמוס

בלי יותר מידי זמן למוזיקה. הרבה עבודה, יותר מידי עבודה אפילו ובלי זמן לכלום אבל כן הגעתי סוף סוף לשמוע את האלבומים של ג'וי דיוויזן שקניתי לפני כמעט חודש - והם כיף אחד גדול. התרגשתי מעובדיה חממה שוב פעם ומסתבר שאף פעם אי אפשר לומר די (לפחות בינתיים). וכמובן הכי חשוב - לקובי אפללו סוף כל סוף יצא דיסק שאותו אני מתכננת לקנות ממש בקרוב!

העכביש2

New member
לא../images/Emo3.gif

סתם- האמת שחוץ מאת "אנא בכח" לא שמעתי כלום שלו. אבל רזאל ענק

העכביש2

New member
ברור שאשמע....

אבל אני כבר מרגיש שרזאל טוב יותר (למרות שבתכל'ס זה טעם אישי אז אף אחד נוו גיב א שיט..)

galoosh33

New member
שבוע מגניב

השביתה נמשכת אז בינתיים רוב הימים שלי פנוים למדי וזה נחמד מאוד
הספקתי לקחת כמה שיעורי נהיגה ואני מרגישה שאני טיפ טיפ טיפה מתקדמת
קיבלתי מלגת הצטיינות בספורט
שאמנם לא שווה הרבה אבל זה בא בהפתעה אז זה עדיין נחמד ואתמול עשיתי ארוחת שף ראשונה... אחותי הייתה הסו שף
וגם עיצבנו את האוכל בצלחות והגשנו לשולחן (כמו בשף סטפן
) הנה התפריט למעוניינים מנה ראשונה - שיפודי ירקות ברוטב גזר וזנגביל לצד מאפה גבינות צאן מנה עיקרית - רצועות חזה עוף ברוטב קארי צהוב על מצע אורז, מוגש לצד סלסה אבוקדו ופלפלים מנה אחרונה - טארט טאטן קיצר יצא טעים אבל מעייף ....... השבוע שמעתי כמה שירים של paramore, שבהתחלה די התעלמתי מהם אבל הם קצת מזכירים לי את פאניק! אז אני חושבת שאני עשויה לאהוב אותם. ושמעתי את האלבום האחרון של fall out boy וחוץ מהסינגלים יש שם עוד כמה שירים טובים.. והספקתי לעדכן את ה- MP3 אז זה נחמד שיש לי עכשיו עליו הרבה שירים חדשים
שבוע טוב לכולם!

העכביש2

New member
"שף סטפן פרואה דווה הוא מהשפים המצליחים....

...בעולם ובעל תואר בלה בלה בלה בלהבלה בלהבלה בלהבלה בלהבלה בלהבלה בלה!!!"
אני ראיתי כמה וכמה פעמים 'קרב סכינים' וזו אחת התוכניות הדיבליות והמצחיקות בטלוויזיה!
למי שלא מכיר: שף סטפן מצרפת מתמודד כל שבוע מול שף ישראלי אחר בכדי לנצח אותו בניקוד המנה ראשונה השניה והשלישית. יש צוות שופטים שמדרג את העניין, כל פעם שופטים אחרים. אבל הכי מצחיקים- צמד הפרשני שקר כלשהו שמשדרים את הביצועים של השפים כאילו אנחנו בגמר ליגת האלופות
אחלה סיכום גל

galoosh33

New member
חחח

הפרשנים ממש מצחיקים אני אוהבת לחקות אותם הם עושים מכל נפילה או החלקה של שף סטפן אירוע היסטורי שנובע מלחץ\מתח במבטבח
בכל אופן, אני אוהבת לראות את זה בשביל האוכל וההכנה של המנות.. זה מדהים מה הם עושים ב-50 דקות

התוכנית גרועה

המקור (איירון שף) הרבה יותר טוב ויש הרבה יותר מנות. הפרשנים לא יודעים מה הם אומרים והרוב מסתכם בשטויות מוחלטות. האורחים המפורסמים שהם מביאים לשם צריכים להשאר בבית. מה שכן התפריט שרשמת שבישלת נראה מצויין. אני גם בישלתי קצת השבוע אחרי הרבה זמן שלא בישלתי ועשיתי קציצות ממש טעימות וקינוח קוסקוס ממש מגניב מה שכן אני רוצה לחזור לאפות מה שלא עשיתי הרבה זמן - וחורף זה בדיוק הזמן...

yrutoo

New member
מה זה אומר מלגת ספורט?

אה ו.. אני ממש אוהבת את פראמור, למרות ששמעתי רק 2 שירים שלהם
... אני בד"כ לא אוהבת פאנק רוק כזה..אבל הם ממש טובים! את אוהבת את crushcrushcrush?

galoosh33

New member
כן ../images/Emo70.gif

חחח גם אני שמעתי רק שני שירים: crushcrushcrush ו- misery bussiness. אהבתי אותם
זה חלק ממסע חיפושים שאני עורכת בשביל למצוא עוד שירים מקפיצים לחדר כושר כי אני לא יכולה לחרוש על אותם שירים כל הזמן. הם ממש מזכירים את Panic at the disco, לפי דעתי כדאי לך לתת צ'אנס לשירים שלהם [לא כאלה שיצאו כסינגלים דווקא]. אם את רוצה אני אשלח לך.. הם ממש מיוחדים לא סתם פאנק רוק מעפן.. וזה מלגת ספורט מהאוניברסיטה הפתוחה על תחרות טניס שולחן שהשתתפתי בה שנה שעברה בגלל זה זה היה לי מוזר שהם שלחו את זה רק עכשיו - זה היה בפברואר שעבר! זה 20% משכר לימוד של קורס אז זה לא רע

yrutoo

New member
וואו מגניב לך! אני מקווה לחזור לטניס בקרוב../images/Emo9.gif

נראה לי שויתרתי על טניס שולחן בסוף... אני מכירה את פאניק כי פעם שמעתי אותם הרבה, אבל עכשיו אני פחות אוהבת... אם תמצאי עוד שירים טובים לחדר כושר תגידי לי... אני שמה הרבה שירים שאני אוהבת אבל בסוף מוצאת את עצמי מעבירה את כולם כי הם מעפנים ללעשות ספורט איתם

galoosh33

New member
../images/Emo6.gif

גם לי זה קורה אין מה לעשות.. צריך לחלק את זה; שירים שאת נהנית לשמוע סתם ככה, ושירים שהם טובים ספציפים לספורט [ואני גם שומעת אותם בדרך לביצפר וכו' כי אני תמיד ממהרת] הפלייליסט שלי [לקטגוריה השנייה] בעיקר מורכב מ.. fall out boy [טנקס פור דה ממוריס ממש מעולה. תני לו צ'אנס] maroon5, esp last album panic! at the disco kaiser cheifs shiny toy guns the killers
cascada chris brown aly & aj kanye west jennifer lopez sugababes 3 doors down klaxons ועכשיו אני אוכל להוסיף קצת פראמור
אבל הכי חשוב - שזה לא יהיה שירים שכבר חרשתי עליהם אלף פעם .

למעלה