סיכום השבוע 36

yrutoo

New member
על קסקדה חורשים במכון אצלנו../images/Emo6.gif

אבל עכשיו המחשב שלי שוב עובד (למרות שהוא עדיין חצי מת) אז אני אעביר את הדיסקים של שוגבייבס וקנייה ווסט... ואולי אני אחפש את של פראמור באמת.. ודרך אגב, גם לקרייג יש כמה שירים מהאלבום החדש שנחלו הצלחה אצלי על ההליכון
(במיוחד HOT STUFF, SHE'S ON FIRE, 6 OF 1 THING...ו- THIS IS THE GIRL שהוא ממש פצצה לכושר)

galoosh33

New member
תמליצי לי על שירים טובים של קנייה

כי את stronger ממש אהבתי וגם the good life היה טוב אבל פחות Hot stuff ממש איטי, את צוחקת עלי?! אני אנסה את האחרים.. הם גם שירים טובים בלישומקשר? ולמה לעזאזל את על מחובר אבל לא עונה

yrutoo

New member
לא נראה לי שנועדנו לדבר במסנ ../images/Emo6.gif

Hot stuff יש בגרסה עם בוב סינקלייר.... והאחרים מעולים! גם את kind girl for me אני אוהבת אבל לא טוב לספורט... קנייה- מהאלבום האחרון: champion אני ממש אוהבת homecoming עם כריס מרטין (אחלה שילוב) Flashing Lights הסינגל הבא i wonder חמוד לא כולם מתאימים לספורט אבל בכללי הם טובים

העכביש2

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

גל- איך את ואיה מדברות כאן בפורום ומשלבות שני נושאי שיחה במקביל וכל אחת עושה על שניהם באותה הודעה....מצחיק

yrutoo

New member
../images/Emo6.gifחחחח עכשיו שמתי לב, באמת מצחיק../images/Emo3.gif

mickey tam

New member
שירים לחדר כושר..

אני אישית מאלו שאוהבים שירים מקפיצים לחדר כושר... שירים שלא עוזבים את הפלייליסט שלי לחדר כושר הם האוסף להיטים של No Doubt הדיסק האחרון של ג'סטין, למרות שאני לא מת על כל השירים שם... אבל בחדר כושר זה איכשהו עובד... האחרון של בריטני ספירס בכלל מעולה לצורך העניין ו Madonna - Confessions On A Dance Floor בעיקרון שירי דאנס... זה פשוט נותן מרץ וחשק לאימון...

yrutoo

New member
כן, גם על ג'סטין ובריטני חשבתי

ממדונה שכחתי, נו דאוט אולי אני גם אנסה...
! ולאן נעלמת בזמן האחרון?

yrutoo

New member
עכשיו ראיתי...

קודם כל מזל טוב! יש לך שירים מיוחדים/ אלבומים של דיידו להמליץ לי עליהם? אני אוהבת אותה אבל הייתי רוצה להכיר אותה קצת יותר טוב...

mickey tam

New member
אממ...

לדעתי שתי הדיסקים שלה מעולים.. תנסי להתחיל אם אלו... Here With Me Hunter Thank You Don't Think Of Me My Lover's Gone White Flag Life For Rent Sand In My Shoes Don't Leave Home אם תאהבי אותם אני ממליץ לך לנסות את שתי הדיסקים... באמת אחת הזמרות הטובות

איזה חמודות את ואחותך../images/Emo6.gif

כשאחותי מבשלת זאת רק היא במטבח
נשמע טעים.:) ומזל"ט על המלגה!

D C R

New member
היה לו תרגעים שלו

איך עבר עליכם השבוע משתפר..אבל היה קר..
מה אהבתם השבוע לשמוע טופ10 D C R 1 the_killers-tranquilize_(feat_lou_reed) 2 onerepublic-apologize 3 duran_duran-falling_down 4 Umbrella-Biffy Clyro 5 Keane - The Night Sky 6 Travis - My Eyes 7 Whatever It Takes - lifehouse 8 Cascada - what hurts the most 9 Evermore - Real Life 9 James Blunt - Same Mistake 10 Evermore - Real Life

mickey tam

New member
אחלה טופ 10...

בעיקר אהבתי את הגירסא שלBiffy Clyro לאמברלה.. James Blunt - Same Mistake יעצא לי לשמוע הרבה השבוע, ממש אהבתי את השיר הזה, נראה לי שאני ינסה לתת לדיסק החדש שלו צ'אנס Cascada - what hurts the most זוועתי, היא פשוט החריבה את השיר המעולה הזה אני שונא שעושים רמיקסים לשירים שקטיםף, בכלל אני מוצא את עצמי נגד רמיקסים, הם בחיים לא עולים על המקור ולרוב הם פשוט גרועים.

TomTal

New member
טופ10 טוב!

המקום הראשון מעולה
ביפי עשו קאבר לאמברלה?? :-O

mickey tam

New member
שבוע עמוס במיוחד

אחד השבועות הקשים בחיי... כבר הספקתי לספר שחבריי האחרונים התגייסו השבוע... איכשהו לא עיכלתי את זה עד בוקר הגיוס עצמו שפתאום התחלתי לעכל שוואלה זה רק אני עכשיו עד מרץ... זה נחת עליי בכזה בום... ומצאתי את עצמי ממש מדוכא... אבל יש לי את החברים הכי מדהימים בעולם... יום שישי היה היומולדת שלי, איכשהו יצא שכל החברים שלי יצאו שבת ושיכנעו אותי שאני צריך לעשות משהו למרות שאני ממש לא הייתי בעניין.. אז בכל מקרה תכננו לצאת ככה ב11.. על כל מקרה חבר שלי מתקשר אליי בערך ב10 ואומר לי בוא אליי בנתיים.. אני בשיא הבאסה הולך אליו וכשהגעתי אליוט גיליתי שהם אירגנו לי מסיבת הפתעה וכולם היו ופשוט נהנתי כמו שהרבה זמן לא נהנתי, איכשהו נתן לי סיום טוב לשבוע שלא התחיל משהו בכלל... השבוע הזה הספקתי להתפטר ולמצוא עבודה חדשה יום למחרת שאני מתחיל מחר.. בקיצור שבוע עמוס וקשה אבל איכשהו הסתיים בצורה מדהימה ובאמת שלא יכולתי לבקש יותר מזה... מבחינה מוזיקלית... החורף ממש מתחיל להיות מורגש ואיכשהו כל חורף אני תמיד מוצא את עצמי חוזר לדיידו... היא פשוט זמרת כל כך גדולה... בשבילי היא זמרת חורף... אין דבר יותר כיפי מלהאזין לה עם פוך ביום קר... חוץ ממנה יצא לי לשמוע השבוע אתצ החדש של אלישיה קיז... אלבום מעולה ממש אהבתי אותו, אין ספק שאלישיה שומרת על רמה מסויימת מהאלבום הראשון שלה, ללא ספק אחת הזמרות האהובות עליי. מי שאהב את הראשונים שלה יאהב את זה, אני אישית ממליץ. וזהו בעיקרון נראה לי שחפרתי מספיק, שיהיה לכולם שבוע טוב :)

למעלה