סיכום השבוע 36

העכביש2

New member
מזל טוב גבר גבר!

וואלה- הבאת בסיפור מעניין...אהבתי! שיהיה בהצלחה בכל. ולגבי הצבא- אתה תתאקלם לחיים בלי כל החרים ואתה תראה שתתפוס מוזה משלך- זה קורה לכולנו! אני מקווה שתמשיך להיות איתנו כאן בפורום (ועכשיו שהצטרפת לקוד העכביש שלי אתה תותרד כל שני וחמישי
)

אני../images/Emo13.gif

השבוע שלי עבר קצת יותר טוב, לא הכי מרתק, לא הכי טוב, אבל יותר טוב
טוב היה קצת, דיי אני פאדחנית. טוב מה שאהבתי לשמוע השבוע (*העתק הדבק מפורום בקסטריט*) Snow Patrol - Somewhere A Clock Is Ticking Switchfoot - Sooner or Later switchfoot-faust_midas_and_myself Switchfoot - 02 - Learning To Breathe Patrick Watson - Luscious Life Patrick Watson - The Storm Umbrellas - The City Lights Keane -the_night_sky Keane -Sunshine Incubus - drive Damien Rice - 09. Accidental Babies Damien Rice - 9 - 03 - Elephant Silverbird- Cover Me Silverbird- Glass Houses Lifehouse- Joshua

העכביש2

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif ווואוו

איזה טעם משובח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם היה סופר סופר דופר בלאסט FM אנחנו היינו כזה!!!! ענק!!!!

Night9

New member
Joshua

זה איזשהו חידוש או גירסא של Blyss? אגב אני חדש פה.. הצגתי את עצמי כאן אבל זה לא הקפיץ X: אז שוב היי לכולם :D

העכביש2

New member
ברוך הבא../images/Emo47.gif

ואתה גם אוהב את לייפהאוס אז הרי זה משובח. מקווה שתהנה, תכתוב ותמליץ על מוזיקה ומה שבינה. אני לירן.

Night9

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

אני יתחיל בלענות על השאלות של תום: איך הגעתי לפורום- הסיפור חביב דווקא! חיפשתי לי בגוגל "לייפהאוס", בתקווה למצוא פורומים או אתרי מעריצים שהם לא באנגלית. הגעתי לקומונה שלכם, ומקריאה קצרה ראיתי שנפתח פורום, אז הינה אני כאן
ממש מגניב שתפוז הסכימו לשדרג את הקומונה לפורום! וחבל שאין פורום לייפהאוס. להקות ואמנים שאני אוהב- לייפהאוס אני הכי אוהב, את זה אתם כבר יודעים, אבל יש עוד אמנים ולהקות טובים: The calling במקום השני אצלי (נכון שהם התפרקו, אבל השירים טובים והסולן מוציא אלבום סולו בקרוב) Avril Lavigne מצטרפת לדה קולינג במקום השני, אוהב בעיקר את האלבומים הראשונים. James Blunt Aerosmith, Bon Jovi Linkin Park, RHCP, Evanescence, Muse, Coldplay, Green Day ... לגלוש- אני לא מבין בצילום אבל יש מצב שבקטעים שהוא שר הוא סתם הולך אחורה וזה לא בהילוך אחורי, ובקטעים שהוא קופץ לא רואים את השפתיים אז עשו באמת הילוך אחורי. ועכשיו לסתם משהו שאני לא מבין ורוצה לדעת מה דעתכם- למה לא רואים קליפים של לייפהאוס בMTV ?? בחיים לא ראיתי שם אחד. ובכלל, באירופה וישראל הם לא מפורסמים משום מה. גם ברדיו פה לא שומעים אותם, לא טורחים לשים את הסינגלים החדשים שלהם במצעד של 100FM... למה?! S:

חשבתי לפתוח פורום לייפהאוס,

ואפילו התחלתי למלא את הטופס, והתייאשתי באמצע

העכביש2

New member
"ממש מגניב שתפוז הסכימו לשדרג את הקומונה...

...לפורום" אם תדע מאיפה באתי אז לא תחשבו שזה כ"כ מגניב אלא דיי פשוט
האומנים שאתה אוהב טובים מאוד- יופי של תוספת כח לפורום

Night9

New member
אז מאיפה באת? עכשיו אני חייב לדעת XD

Cling and Clatter (אחלה שיר שלהם), חבל היה יכול להיות דווקא אחלה פורום P:

למעלה