שיר השבוע

SPFAN

New member
זה שיר כ"כ מפחיד ../images/Emo10.gif

ראיתי את הקליפ שלו לפני כמה שנים, ואתמול התחלתי לשמוע אותו שוב. אבל בכלמקרה, שיר מדהים

../images/Emo3.gifעונה..

מה שיר השבוע שלכן ושלך ג'וני? why dont you kiss her?!
מה שיר מקפליי השבוע שלכן ושלך ג'וני? too close to comfort..
מה הוא אלבום השבוע שלכן ושלך ג'וני? wonderland..
מה סמיילי השבוע שלכן ושלך ג'וני?
מה משפט השבוע שלכן ושלך ג'וני? "מיש'ו מצא מפתח?!"

D4Ever

New member
שלי

מה שיר השבוע שלכן ושלך ג'וני?Kelly Clarkson-Gone מה שיר מקפליי השבוע שלכן ושלך ג'וני?UV מה הוא אלבום השבוע שלכן ושלך ג'וני?אין..ממש לא היה לי זמן למוזיקה השבוע..=\ מה סמיילי השבוע שלכן ושלך ג'וני?
מה משפט השבוע שלכן ושלך ג'וני? So make the best of this test, and don't ask why It's not a question, but a lesson learned in time It's something unpredictable, but in the end it's right. I hope you had the time of your life.

Rowdy Girl

New member
עונה../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכן ושלך ג'וני? Busted - Late Night Sauna
לפני כמה ימים שיעמם לי וחיפשתי שיר... סתם לחצתי על זה ויצא שכל השבוע שמעתי אותו
מה שיר מקפליי השבוע שלכן ושלך ג'וני? Not alone
מה הוא אלבום השבוע שלכן ושלך ג'וני? Welcome to loserville- Son of Dork |
מה משפט השבוע שלכן ושלך ג'וני? אין :|

Late Night Sauna../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif

שיר כזה יפהההההההההההההההה אני מכורה אליו כל כךךךךךךךך ולמרות שהוא לא נכנס לשום דיסק ולא השמיעו אותו זה שיר מדהים והוא אחד השירים שאני הכי אוהבת!!!!!!11 @!%@$%!$#^
אני עדיין לא מבינה איך שיר כזה לא הכניסו לשום דיסק.... אבל חפיף.... וואוווו אני כמה שאני אוהבת ת'שיר הזה!!!!111
ואני חשבתי שאני היחידה שבכלל מודעת לקיום שלו....
קבלי ח"ח!

bar jones

New member
חחחח נראה לכן?!

אני גם מודעת!! שיר נסגד!!! רררררר!! חחח למרותש התוכן שלו בואו נגיד כחול ברמות... מהש נקרא עבר על כל המשפחה... אבל תקשיבו, אני רק חושבת עליהם בסאונה, הטמ' שלי עולות רצח!

Love Bem

New member
אני עונה../images/Emo150.gif

ואת ילדה מעצבנת
מה שיר השבוע שלכן ושלך ג'וני?Within Temptation - Stand My Ground
מה שיר מקפליי השבוע שלכן ושלך ג'וני?----
מה הוא אלבום השבוע שלכן ושלך ג'וני?לאב מטאל של HIM
מה משפט השבוע שלכן ושלך ג'וני?שיחה
שיחה בין ג'ק לביני!(יש כאלה שמבנים תשיחה) ג'ק:"היי איימי" איימי:"היי ג'ק,אתה רוצה משהו?" ג'ק:"אני רוצה להתוודות" איימי:"מה עכשיו?" ג'ק:"אני הומו" איימי:"שקרן" ג'ק:"לא באמת אני מאוהבת בדנה אינטרנשנל" איימי:"אהה...אתה לא הומו" ג'ק:"אז מה אני?" איימי:"אתה לסבית" עזבו!

cami love benja

New member
נמנמנמנמ

איזה כיף להתחיל הודעה עם נמנמנמנמ
מה שיר השבוע שלכן ושלך ג'וני?כל הדיסק שלSOD חוץ מSon Of Dork-Eddies Song
מה שיר מקפליי השבוע שלכן ושלך ג'וני?יש הרבה.. Ive Got You Ultraviolet התמכרתי
Nothing Memory Lane וזהו =] מה הוא אלבום השבוע שלכן ושלך ג'וני?Son Of Dork - Welcome To Loserville מה סמיילי השבוע שלכן ושלך ג'וני?
אני פשוט אוהבת לחבק אנשים מה משפט השבוע שלכן ושלך ג'וני? נמנמננמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמנמ
איזה קקי
ואיזה עיצבון
שבוע נמנמ

אממממ שלי....../images/Emo9.gif ../images/Emo80.gif

מה שיר השבוע שלכן ושלך ג'וני? וואו טוב שוב יש המוןןןןן The All American Rejects - Dont Leave Me The All American Rejects - Dirty Little Secret The All American Rejects - The Last Song The All American Rejects - Too Far Gone Biffy Clyro - Glitter And Trauma Sum 41 - There's no Solution Jimmy Eat World - Cautioners Breakaway - Kelly Clarkson
מה שיר מקפליי השבוע שלכן ושלך ג'וני? Don't Know Why
מה הוא אלבום השבוע שלכן ושלך ג'וני? אממממ אין משו ספציפי....
מה משפט השבוע שלכן ושלך ג'וני? אין.... אני אהיה לוקשורה עכשיו אבל תגידו.... אני היחידה שמשתוקקת כבר לכתוב בשיר השבוע: Matt Willis?!?!? @#%#@^&@^&

hadasrulez

New member
../images/Emo9.gif

מה שיר השבוע שלכן ושלך ג'וני? Son of dork-Sick, boyband שני שירים גדולים!! חחח
מה שיר מקפליי השבוע שלכן ושלך ג'וני? Mr.Brightside
מה הוא אלבום השבוע שלכן ושלך ג'וני? Lostprophets- Start something
מה סמיילי השבוע שלכן ושלך ג'וני? :O ו- XD
מה משפט השבוע שלכן ושלך ג'וני? I'd never run him over I wouldn't wanna dent my car

SPFAN

New member
מקפליי עשו קאבר ../images/Emo9.gif

די נחמד ת'אמת
חוץ מזה שהם נשמעים ממש מונוטוניים :S לא קל לעשות לשיר הזה קאבר, בעיקר לא ללהקה כזאת

למעלה