שיר השבוע

m i c k e y 15

New member
אההה..עכשיו הבנתי..כי לי יש את המקו

רי..אני לא מדמיינת איך זה אצלהם..

SPFAN

New member
יאפ ../images/Emo9.gif

אבל עדיין.. לדעתי דני נשמע קצת מונוטוני והקול של טום לא ממש מתאים.. אבל היי
זה Mr. Brightside

DesertRose7

New member
../images/Emo45.gif

הקולות שלהם לא מתאימים ואני לא אוהבת את החידוש הזה. אבל באמת..זה Mr. Brightside
אהבתי יותר את החידוש לI PREDICT A RIOT

SPFAN

New member
הם חידשו את IPAR?!

*רץ להוריד, ובואו זמן סוגד לקייזר צ'יפס*

m i c k e y 15

New member
אניניני

שיר השבוע שלכן ושלך ג'וני? fall out boy- xo שיר מקפליי השבוע שלכן ושלך וג'וני? not alone! מהו אלבום השבוע? אין מה סמיילי השבוע?
מה משפט השבוע? יווו הכי שווה בארץ! חח

vered131

New member
:) :) :)

מה שיר השבוע שלכן ושלך ג'וני? Fall Out Boy- Dance, Dance green day- Jesus of Suburbia מה שיר מקפליי השבוע שלכן ושלך ג'וני? Mr Brightside מה הוא אלבום השבוע שלכן ושלך ג'וני? מקפליי- וונדרלנד. מה סמיילי השבוע שלכן ושלך ג'וני?
מה משפט השבוע שלכן ושלך ג'וני? אין

lollipop1

New member
MEEEEEEEEEEE

מה שיר השבוע שלכן? The Ballad Of Paul K מה שיר מקפליי השבוע שלכן? כנ"ל מהו אלבום השבוע שלכן? וונדרלנד מה הוא סמיילי השבוע שלכן?
מה משפט השבוע שלכן? פופאי.... עלק תרד!

loner in love

New member
שלישלישלי [גם הפינה שלי! ../images/Emo123.gif]

מה שיר השבוע שלכן ושלך ג'וני? Jimmy Eat World - Softer שעד לפני 5 דקות הייתי בטוחה שקוראים לו She's Perfect מה שיר מקפליי השבוע שלכן ושלך ג'וני? Easy Way Out מה הוא אלבום השבוע שלכן ושלך ג'וני? McFly - Wonderland מה סמיילי השבוע שלכן ושלך ג'וני?
<- רק כי זה ג'וני
מה משפט השבוע שלכן ושלך ג'וני? Now I'm getting that sick taste in my mouth From the medicine that I can't keep down You know time heals nothing by itself I see that ever so clearly now המחשב באמת מת! יותר נכון המסך אבל קנינו מסך חדש! דק!! מושלם! אני מאוהבת בו
תקני גם תיק
ולא הבן **** לא שלח בסוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מורי תודה שאת כל פעם סובלת את הפינה שלי

bar jones

New member
אוף...אולי לא הלך לא פשוט ..

אני לויודעת מה, כי הרי ראינו שהוא שלח... :( איזה באסההה יוו ואני לא סובלת את הפינה שלך, אני מתה עליה ועלייך :) ותחדשי על המסך הנסגד שלך!!

loner in love

New member
תודה../images/Emo99.gif

וזה שהוא כתב את הכתובת ועשה כאילו הוא לוחץ על הכפתור לא אומר שהוא באמת שלח
מניאק יפה שכמותו

למעלה