שמות הילדים בנומרולוגיה

עינת/רותי שלום!../images/Emo53.gif

קראתי רק היום את ההמלצה שלך בקשר לשגיא וממש נתקפתי פחד!!!!!!!!!! איך אפשר אחרי 3 שנים שהילד (שיהיה בריא) קיים להחליף לו את השם?????? אולי אפשר להוסיף עוד שם לשם הקיים? למי אפשר ללכת כדי להתייעץ? יש לך רעיונות? אנא עזרי לי אני פשוט בהיסטריה בגלל התשובה שלך!!!!!!!!!!! אנא עני לי, תודה יפית

עינת

New member
יפית יקרה הרגעי ומייד ../images/Emo70.gif

פחד ודאגה לא יועילו במאום. את יודעת שעשית טעות (גם אני בעוונותי עשיתי כזו עם בני לפני שהייתי מודעת)וטעויות ניתן לתקן. השבתי לך במייל ושוב אנא קבלי
אוהב ותרגעי.
שפע ו
עינת

הנה גם אנחנו...

שחר סולומונס 19.12.2000 וגם אני רוצה אפשר או שהמבצע הוא רק לילדים??? טל סולומונס 21.11.1966 טל

לימורא

New member
האם יש אפשרות לשאול?../images/Emo65.gif

הצטערתי שלא נכנסתי אתמול בצהריים לפורום מפני שנומורולוגיה זהו נושא שמאוד מעניי אותי. הייתי רוצה לשאול לגבי ים. ים נולד בתאריך 10.12.99 שם משפחתו: ארגמן תודה לימור

נעה גל

New member
גם אני כמובן, רוצה לדעת....

אורן גל נולדה בתאריך 7.10.96 ו איתמר גל נולד בתאריך 31.7.2000 ועינת ורותי ע - כל הכבוד על היוזמה המדהימה. (כבר לא נעים לי להשתפך בפני רותי)

אפשר להצטרף גם?

קודם כל רציתי לברך את רותי ועינת על היוזמה! ואשמח גם לשמוע קצת על ילדי שם משפחה: 6,1,5,2,2,3 אסף - 13.9.91 אביתר - 8.9.93 ניצן (בת) - 11.1.97 אלעד - 15.10.99 עינת, תודה מראש ואנחנו כבר נפגשנו בפורום שלך... אז תודה על מה שאמרת לי שם ושמחה להיפגש איך ברשת תמר

שאלה לעינת- עברתי על התגובות שכתבת

ושמתי לב שאת ממליצה המון לשנות שם, מכל מיני סיבות שאלתי היא- א. איך יודעים מראש איזה שמות מתאימים ואיזה לא, הרי אנחנו לרוב חושבים על שם לפני שאנו יודעים תאריך לידה והרי בסופו של דבר זה צירוף ב. האם מה שאת כותבת זה סופי או שאפשר להתייעץ באוד פירושים כמו קלפים, אסטרולוגיה וכו. כדי לאמת את מה שאת אומרת לפני שמחליפים שם ממני אחת מהרבה אמהות שהומלץ להם להחליף שם לילד

עינת

New member
אמא של שירה ../images/Emo45.gif

ראשית אם תכנסי למאמרי הפורום אצלי תראי שיש מאמר בנוגע לשינוי שם. איני ממליצה על שינוי שם אלה רק כאשר הוא נדרש ויכול לעזור ולמנוע חיים קשים ואף אסונות. בדרך כלל הורים מתוך אינטואיציה יודעים באיזה שם לקרוא לילדם - הורים מודעים יותר פונים לעזרת איש מקצוע מייד עם הלידה ומתייעצים בבחירת השם (מתוך השמות אותם הם מעדיפים). לקלפים (שגם איתם אני עובדת) אין דבר וחצי דבר בעניין שמות וגם לאסטרולוגיה אין את הכלים,אלו הם כליה של הנומרולוגיה (האוניברסלית שעל פיה אני עובדת,והקבלית). ודאי ואף רצוי שתאמתי את דברי ,אף פעם אין צורך להאמין בעיניים עצומות וכיוון שיש הרבה שרלטנים בתחום תמיד אני ממליצה על בדיקה בציציות של איש המקצוע וקבלת המלצות. אור שפע ואהבה עינת

מירי,

New member
עינת עוד פה???

אם כן אז... שם המשפחה - מסעודה דוד (או דודו - תלוי במה שהוא מחליט) 15/12/96 בן 25/2/99

סתו1

New member
לעינת - מקווה שלא מאוחר מידי...

שמה הפרטי של ביתי: 1,6,3,1 שם משפחה: 3,8,1,4 תאריך לידה: 17.03.2000

ayelet72

New member
אם אפשר, גם אנחנו...

שם פרטי (משמאל לימין): 1,6,1,2 שם משפחה (משמאל לימין): 1,4,6,3 תאריך לידה: 07.09.2000 שם פרטי (משמאל לימין): 1,1,3,4 שם משפחה (משמאל לימין): 1,4,6,3 תאריך לידה: 06.11.1972 שם פרטי (משמאל לימין): 3,1,1 שם משפחה (משמאל לימין): 1,4,6,3 תאריך לידה: 23.11.1969 תודה לך!

liatim

New member
שאלות לגבי שמות

שלום והנה השמות: 7,4,1,2 = פרטי 5,6,8,4,5 = משפחה תאריך לידה = 23.05.73

liatim

New member
סליחה זה לא של הילדים :)

1,1,4,1 = פרטי 4,2,6,4 = משפחה 07.07.99 = תאריך לידה והשניה 1,2,4,5 = פרטי 4,2,6,4 = משפחה 05.07.97 = תאריך לידה

מקווה שההודעה שלי לא תלך לאיבוד

יובל נולד בתאריך 05/02/2000 שם המשפחה: ברקוביץ אין לי שאלה ספציפית, אשמח לשמוע כל מה שניתן.

*אתוש*

New member
בשם חברה שלי

שם הילדים יובל אבדר (בת) 20-12-99 דור רבדר (בן) 02-02-96 תודה

ואם עוד יש לך כח אז גם...

שיר אריאל אפרת איתי יובל אפרת שניהם ילידי 3.3.97 משתמשים בעיקר בשמות הראשונים שיר ואיתי אך גם לפעמים בשניהם תודה

אם לא מאוחר להצטרף

אז גם אנחנו רוצים - קשת שפירו 23/1/2000 שבתאי שפירו 10/12/2000 כל הכבוד על ההשקעה, רותי בטח לא סיפרה לך כמה הפורום פעיל

אפשר להצטרף לזה עוד...

השבוע גם המחשב וגם אנחנו התחרפנו
(הודיה חטפה דלקת ריאות...) עינת השם יהיה ארוך (כלומר המספר..) אז השם הודיה יעל (מופיע בהרבה מקומות כאן) ושם המשפחה- 5, 3, 1, 1, 5 ילידת 6.5.99

למעלה