שמות הילדים בנומרולוגיה

28orna

New member
עינת מקווה שלא פיספסתי

בן-feb.28.99 last name: 31665 דניאל- may.5.00 last name: 31665 תודה אורנה

mz70

New member
Hello../images/Emo66.gif

First Name is: 4,5,1,1,3 Last Name: 7,2,2,6,2 Date of birth: 22/3/99 Thank you

גלי100

New member
שם בנומורולגיה

נראה לי שרשמתי את הבקשה לא במקום הנכון, אז - נוה כהן נולד ב - 17/07/97 בשעה 15:27 תודה|

yiffatz

New member
גם אנחנו רוצים המלצות מעינת ...

השמות שלנו הם: שם המשפחה: זולא (כמו אמיל) שני (בת) 30.4.99 יובל (בן) 30.4.99 (תאומים) עמית (בן) 26.9.01 יפעת (אמא) 17.9.71 ליאור (אבא) 9.1.67 עינת הרבה תודה! יפעת.

אמיר.

New member
תגובה לשרשור הנומרולוגי (חריף!!!)

לא רציתי להגיב כלל לענין ... אבל ראיתי שהיו שם גם המלצות לשינוי שם וכדו´. ויש לי חשש שמא יהיו הורים שיכנסו לחרדה או ללחץ ובסוף תהיה לנו ´נבואה המגשימה את עצמה´. מצאתי לנכון לצרף את הערת הרמב"ם אחרי שהוא דן בכל מיני נושאים כאלו:" משנה תורה להרמב"ם הלכות עבודת כוכבים פרק יא הלכה טז ודברים האלו כולן דברי שקר וכזב הן והם שהטעו בהן עובדי כוכבים הקדמונים לגויי הארצות כדי שינהגו אחריהן, ואין ראוי לישראל שהם חכמים מחוכמים להמשך בהבלים אלו ולא להעלות על לב שיש תועלת בהן, שנאמר כי לא נחש ביעקב ולא קסם בישראל, ונאמר כי הגוים האלה אשר אתה יורש אותם אל מעוננים ואל קוסמים ישמעו ואתה לא כן וגו´, כל המאמין בדברים האלו וכיוצא בהן ומחשב בלבו שהן אמת ודבר חכמה אבל התורה אסרתן אינן אלא מן הסכלים ומחסרי הדעת ..., אבל בעלי החכמה ותמימי הדעת ידעו בראיות ברורות שכל אלו הדברים שאסרה תורה אינם דברי חכמה אלא תהו והבל שנמשכו בהן חסרי הדעת ונטשו כל דרכי האמת בגללן, ומפני זה אמרה תורה כשהזהירה על כל אלו ההבלים "תמים תהיה עם ה´ אלהיך". כלומר - מי שמאמין בזה - מילא (לצורך הענין). מי שליבו נוקפו - טוב שיידע דעת חכמים.

עינת יקרה אשמח לעזרתך

אורי (אור שלי) שם משפחה משמאל לימין: 2,2,3 נולד 10.10.99 כל מה שתגידי-אקח תודה מראש.

גלי29

New member
מצטרפת לשואלות ../images/Emo79.gif

תינוקת טרייה טרייה עוד לא הספקנו אפילו לרשום את שמה במשרד הפנים
לא שהניתוח ישנה את ההחלטה אבל סתם לצורך הסקרנות 5.12.01 פ-4142 מ-6616

אבי171201

New member
גם אני, גם אני../images/Emo8.gif

לילדה המתוקה קוראים אביגיל אור קדושים והיא נולדה ב - 17/12/01 בשעה 11:52 תודה.

**סיגל**

New member
איזה יופי של רעיון

אצלנו יש מאי ליבנה סינגטואן 23/06/93 נעם ליבנה סינגטואן01/03/99 כבר מתה מסקרנות והמון המון תודה

עינת

New member
חנה חבל שאת אומרת שטות

על דבר שאינך מכירה. הייתי בקלות יכולה להוכיח לך ולכל אותם אפיקורסים עד כמה אין זו שטות ולהשאירכם פעורי פה כך שתרגישו מטופשים ביותר. יחד עם זאת אני מכבדת אתכם ולא אנסה אפילו - איש באמונתו יחיה. שיהיו לך חיים טובים ומאושרים. עינת

למעלה