שרשור היכרות

Hi From Madrid (spain)i

הי לכם שמי מרינה,אמא של נועה בת שנה וחצי ואני חיה בין מדריד והרצליה...אפשר להיצתרף?

../images/Emo95.gif שרשור היכרות ../images/Emo82.gif

טוב, אז לרגל מלאת שבוע לפורום, אני מציעה שנחזור על ההיכרויות, והפעם באופן קצת יותר מסודר, כי אני באופן אישי כבר הולכת לאיבוד קצת
...
אז בואו נתחיל בשרשור היכרות, ספרו קצת על עצמכם
איך קוראים לכם? בני כמה אתם?
איפה אתם גרים?
מה אתם עושים שם וכמה זמן אתם שם?
כמה ילדים יש לכם? ובאיזה גילאים? ואני אתחיל, כמו שכתוב בהודעת הפתיחה שלי - אני עדי, אני בת 27, גרה בניו ג´רזי, נמצאת בארה"ב כבר ארבע שנים ומצפה לילד ראשון באפריל. מקווה להכיר את כולכם! (ואם כבר כתבתם את זה, לא נורא, כתבו שוב - כדי שהכל יהיה מרוכז במקום אחד ונוכל להכיר אחד את השני)

Gefen

New member
אני סמדר, פה גפן...

גיל 34 נשואה+ 2 נדב בן ארבע וחצי ואמיר בן שנתיים וחצי מתגוררת במלבורן מזה ארבעה חודשים, לפני כן שנתיים בקנזס- ואנחנו נמנים על "משפחת אמדוקס המורחבת".. (לא מהמתלוננים תודה לאל..) אני גולשת קבועה בפורום השכן- ישראלים בחו"ל, ושמחה מאוד על הקמת הפורום החדש הזה... עדי שיהיה הרבה בהצלחה עם הפורום החדש..שיעלה ויפרח! גפן

היי גפן - כמה נחמד, מלבד מקום

המגורים שלנו כל שאר הפרטים מאוד דומים גם הגיל שלנו וגם גילאי הילדים

טוב, אז הנה אני במלוא הדרי ../images/Emo8.gif

אני איריס מקליפורניה, ואנחנו נמצאים כאן שנה וחצי (אנחנו זה אומר בעלי, אני ושתי הילדות שלנו, שהן תאומות בנות 10.5). מבחינת הגיל - משום מה יש לי הרושם ש"והדרת פני זקן" נאמר עלי
לפחות כאן בפורום: אני בת 38 (זה בסדר, אני ממש לא מרגישה זקנה
)

איריסק´ה...זה דוקא טוב שיש

"זקני השבט" אבל נדמה לי שלפי גילאי הילדים יש כאן לפחות שתיים שמצטרפות אלייך עם ילדים בגילאי 15...גנבו לך את הבכורה חמודתי. דרך אגב -לפארק לא נלך היום אם מזג האויר ישאר אפרורי כל כך.

About me

שמי מרינה,בת 31,חיה בן מדריד להרצליה,אמא של נועה בת שנה וחצי. אני עוסקת במכירת דיברי אומנות ותמונות של צירים ספרדים. כל המשפחה שלי גרה במדריד,ובעלי בארץ...כך שנועה ואני כל חודשיים טסות ממקום למקום.

חביבתי, עכשיו שאני יודעת מי את ../images/Emo8.gif

טוב, אני לא ממש נאבקת על הבכורה
(חוץ מזה, היתה לי פעם חברה, שבגיל 35 היתה כבר אמא לבת 16, כך שגיל הילדים לא בהכרח מסגיר את גיל ההורים).

GilaF

New member
חיטיארית מצוייה

אני מסכימה בהחלט אני בת 34, ואם לבת 15. יש לי כעקרון ארבעה ילדים ב"ה. 15, 12, 2,5 ו- 8 חודשים. גרים בנורוגיה.

kerenla

New member
פעם ראשונה

הי פעם ראשונה שמי קרן גרה ב-לוס אנגלס אמא ל-3 ומצפה לעוד 1 ביוני בת -34 חג שמח

ברוכה הבאה קרן ../images/Emo140.gif

את מוזמנת להשאר איתנו, להשתתף בדיונים, סקרים וכו´, וגם לכתוב קצת על עצמך בשרשור ההיכרות שלנו. ובהצלחה עם ההריון, אני בחודש שביעי...

kloei

New member
מיכל ../images/Emo140.gifמאיטליה

אני מיכל, בת 29,מרפאה בעיסוק,גרה שנתיים בקליארי שבאיטליה עם הבעל + פעוט, מורן בן שנה+ ושמונה חודשים. ואני מאוד מאושרת שנפתח הפורום הזה כדי ללמוד מנסיונם של כל מי שמגדל ילדים בחו"ל. חג טו בשבט שמח ולהתראות כאן,

orna jackson

New member
ואני../images/Emo13.gif

אורנה בת 29 אמא לשני בנים בן בן- 4 ודניאל- 3 (14 חודשים הבדל) אני גרה בניו גרסי for 15 years אני עובדת בנדל´ן

יובית

New member
ניכנסתי בלי תור....(מפני שיבה תקום)

ברכות על הפורום החדש, מרגישה כמו בבית. מצב מישפחתי - נשואה ילדים-4....בת 14, בן 12, תאומות בנות 10 מגורים - לאס ווגאס (שונאת את הקאזינו) גיל - 45 נימצאת בארהב כבר 24 שנים ומאוד מרוצה. נעים מאוד

היי יובית

איזה נחמד לראות שיש כאן עוד אחת עם תאומות בערך בגיל של הילדות שלי
עכשיו אני קולטת, שאת בעצם גידלת בבת אחת ארבעה קטנטנים, ועל זה אני מסירה בפנייך את ה
.

יובית

New member
אשת חיל מי ימצא

נכון, כך שהיו לי 4 ילדים ב-4 שנים וחצי, התאומות נולדו כשהילד היה בן שנתיים וחצי ועדיין בחיתולים, וכל הארבעה היו עם מוצצים. למזלי עוד אז היה אפשר ליקנות מוצצים בכל מיני צבעים, כך שלכל ילד היה המוצץ שלו. מכל מקום, גידלתי אותם לבד, בלי עזרה ממישפחה (כולם בארץ) או מטפלת. בעלי דאג לפרנסה למישפחה המורחבת. כן, זה היה לא קל, במיוחד שהתאומה הראשונה נולדה לידה רגילה ואחותה החליטה להתהפך ברגע האחרון והיא נולדה בניתוח קיסרי. אשמח להחליף איתך שיחות לגבי גידול תאומים. ניסיתי להכנס לפורום השכן של תאומים ושלישיות, (היי קרן משם
) אבל לא הצלחתי להשתלב, כי שם התאומים בגיל הרך ושלי כבר גדולות. יום טוב (אני נוסעת יום ראשון ללוס אנגלס, לוקחת איתי רק את הבת הגדולה ואחת מהתאומות, כי שתיהן יחד למרחק כזה, זה מילחמת עולם)

יובית, נסי להצטרף עכשיו לפורום ../images/Emo13.gif

אני הצטרפתי לפורום של קרן לפני ימים ספורים. אכן גם אני שמתי לב לעובדה שרב התאומים שם צעירים יותר, אבל אם תצטרפי עכשיו גם את נוכל אנחנו לפתח שם שיחות בענייני "גדולים"
מקווה שתעשו חיים בלוס אנג´לס. אנחנו בילינו שם בחופשת החורף, והיה נהדר (כולל מזג האוויר, שחיכה במיוחד לסוף החופשה שלנו כדי להתחלף לגשם שוטף).

shirinj

New member
הי לכולם

שמי שירי אני חדשה בפורום ושמחה להכיר את כולם בת 31 גרה בניו גרסי כבר שלוש שנים והגענו בעקבות עבודת הבעל יחד איתי הגיעו תומר בן שמונה וטל בת חמש

והנה אני

בת 32, אמא לשתי בנות, בת חמש ובת שנתיים. גרה בבלגרד, יוגוסלביה כזה כחצי שנה. האיש עובד כאן.

למעלה