שרשור היכרות

למוניה

New member
גם אני....

בת 35, אמא של אביב בן 3 וחצי. גרים בגרמניה כבר 13 שנים. (האיש הגיע לגרמניה מיוון שנים רבות לפני.) שמחה להכיר את כולכם .

ואני ../images/Emo66.gif

מיכל, בת 35 אמא לאלון בן שנתיים וחמישה חודשים גרה בדנמרק הגענו לכאן לפני ארבעה חודשים לשהות של שנה עד שנתיים מהעבודה של בעלי.

קרן משם

New member
ואני קרן

בת 30! גרה בהונגריה מזה 8 חודשים! נשואה ואמא לשלישיה בני שנתיים וחודשיים! הבן=מתי, הבנות=ליאור וליהיא! בעלי הונגרי אסלי ועברנו לפה בעיקר בגלל הקושי לגדל של גידול השלישיה (פה יש לנו תמיכה והרבה עזרה פיזית וכלכלית) אין לי שמץ כמה זמן נשאר פה! בזמני החופשי אני נותנת שיעורים פרטיים בעברית! ומצרפת את הפשפשים המדהימים שלי--------->>> מימין ליהיא, מתי וליאור!

yaelli10

New member
מ-ד-ה-י-מ-י-ם ! ללא מילים../images/Emo24.gif

כשאת אומרת אסלי טהור - כוונתך ללא ישראלי?

אורלי 2

New member
שמי אורלי

בת 34, אמא לשתיים. נמצאת בצד המערבי של ארה"ב כבר שנה וחצי. ביתי הבכורה בת 7 והקטנה בת 3. אם יש כאן עוד מישהו מוושינגטון/ אורגון אשמח לדעת.

נעים מאד

אני דנה, בת 33 אמא לאביגיל (בת 5) ולאמיר (בן שנה) גרים באנגליה כבר שנה וקצת בעקבות לימודים של בעלי, נשאר פה עוד כשנתיים, אחרי כן - עוד לא יודעים
. לפני כן גרנו ביפן כמעט שנתיים.

אילתא

New member
זאת אני

היי דנה נחמד לראות את שמך מתנוסס פה. אני בארץ וטוב לי עם המשפחה והחברים. אנחנו מתגעגעות לג´ק וגם קצת לאנגלייה. מה שלומכם? אני לא יודעת מתי אגיע לאנגליה .... את מגיעה לארץ? מקווה להשתמע בקרוב ... אם עוד לא הבנת ... אילת וארייה.

ronnieyuval

New member
נעים מאוד! ../images/Emo140.gif

אני רוני, בת 27, גרה בניו ג´רזי (פרינסטון) מזה כשנתיים. לפני כן גרתי 4 שנים בניו יורק, שם למדתי לתאר ראשון והתחלתי את השני (שכמובן לא סיימתי...) יש לי בת יפהפיה בת שנה וחצי בשם יובל, בעל מקסים בשם גבי, ובייבי בבטן. אנחנו גרים כאן באופן קבוע ולא לשהייה קצרה.

ronitbr

New member
היי לכולם אפשר להצטרף אנחנו בברזיל

אני בת 33 ואמא לשירה בת שנתיים וחצי ולרומי בת כמעט 7 חודשים. אנחנו בשליחות בברזיל מטעם עבודת הבעל ונמצאים כאן 9 חודשים ומתעתדים להיות כאן שנתיים.

גילי מק

New member
אני גילי מאוטבה

נמצאים באוטבה 5 חודשים אחרי שנתיים שהות באזרבייג´אן. אמא לעמרי בן 3 ושבועיים.

AdiBos

New member
גם שמי עדי והפעם בן

נשוי באושר לעולה חדשה (לשעבר)ואבא לדניאל אוטוטו בת 4 ומיכאל בן ה4 חודשים אנחנו כאן קרוב ל6 שנים עד 120 מאזור בוסטון כמובן.

zvikach

New member
גר בסידני כ20 שנה

שלום לפורום אני גר בסידני אוסטרליה כ20 שנים יש לי שלושה ילדים 16.14.ו8. כולם בבתי ספר יהודים ואם מישהוא צריך עזרה בחפץ לב על כל מני שאלות צביקה בסידני

ואני הנציגה מאלברטה ( קנדה )|אישלג

אני כרמית ( 28 ) נשואה לטייס הליקופטר וחיה בעיירה קטנה באלברטה שבקנדה, יש לנו שתי קטנטנות, אורי ( 2.9 ) הצברית שלנו - היתה בת 3 חודשים כשהגענו לפה וליעד ( 7 ח´ ) הקנדית היחידה במשפחה ( בנתיים ), באופן כללי מרוצים מהחיים אבל מאד מתגעגעים למשפחה ולחברים שבארץ ומקווים שיגיע היום ונמצא עבודה במקום יותר גדול (וולא יזיק אם גם יגורו שם כמה ישראלים )

וואו אלברטה....

אני גרתי כילדה בקלגרי במשך שנתיים... אלברטה מדהימה, אבל באמת קרה.....

saritlo

New member
אני שרית

גרה בניו ג´רסי כבר שנה וחצי , אמא לשקד בן השנתיים וחצי ודניאל בת החודשיים. הגענו לכאן בעקבות העבודה של הבעל ומאוד נהנים - חוץ ממזג האויר כמובן

efrat100

New member
אני אפרת, מאוסטין טקסס.

אפרת, בת 29, נמצאת כבר שנה וחצי (כמעט) באוסטין טקסס. לכאן הגענו לרגל הלימודים של בעלי ונשארו לנו עוד שנתיים וחצי. בינתיים נהנים כאן מאוד, ממזג האוויר, מהעיר ומהאנשים. בארץ השארנו את הבת הבכורה עם הסבים (כלבת
מרימנו גדולה, 60 ק"ג, וחמודה בת שנתיים) - ומתגעגעים אליה מאוד. במאי אנחנו מצפים לילד הראשון, ובהחלט מתרגשים מכל ההכנות והתוכניות. אני בטוחה שכאן אני אוכל למצוא עצות טובות לכל מיני בעיות קטנות שיתעוררו (בכל זאת ההורים נמצאים אלפי קילומטרים מפה). אפרת

שוגי13

New member
שלום גם מאיתנו

שרון (29.5) ואיה (7.5 חודשים) כבר כמעט 4 שנים באירופה- שליחות של הבעלול איש היי-טק. גרנו שלוש וחצי שנים ברומא, עכשיו אנחנו 4 חודשים בגרנובל שבצרפת (תיכף הם גומרים פה פרוייקט סוף סוף...) ומפברואר אנחנו באמסטרדם לשנתיים. נעים מאוד

למעלה