שרשור היכרות

nyc1

New member
טונ טז שמחה אני להציג את עצמי

קוראים לי נאוה אני גרה בקווינס.. נימצאת כאן כ שנה וחודשיים.. יש לי שלושה ילדים גל בת 14 בר בן 10 מור בן 5 ויש לי בן זוג מקסים שקוראים לו איל...

סנדייז

New member
אני דרורה מספרד

נשואה + 2 בנים עמר בן 8 ועדן בן 5 (בנים מקסימים). נמצאת מזה כ-5 חודשים בעיירה בדרום ספרד. הגענו לכאן בעקבות עסק של בן הזוג אייל. מורה ומדריכה לילדים ליקויי שמיעה . כרגע לא עובדת,אמא במשרה מלאה. (סטטוס לא קל בשבילי מאחר ושנים עבדתי בקצב מטורף). שמחה שנפתח לנו,המשפחות בחו"ל פורום. דרורה

ואנחנו מאמסטרדם

אנחנו גרים פה כבר 6 שנים. הוא עוסק בהיי טק, אני בתקשורת. הורים לנועם בן השנתיים, שנולד פה.

שליז

New member
אפשר להצטרף? ../images/Emo113.gif

ראשית: מזל טוב לפורום. שמי שלי ואני ובעלי גרים באוסלו, נורבגיה יחד עם בתנו הקטנה, זואי (7 חודשים). הגענו לכאן רק לפני כשלושה חודשים. המשפחה שלי גרה כאן כבר למעלה מ-13 שנה. בעלי מהנדס מחשבים, אני עו"ד ושנינו עובדים בעסק המשפחתי.

ברוכים הבאים לכל המצטרפים ../images/Emo140.gif

אני מקווה שהפורום יהיה בית חם ותומך לכולם. ובהצלחה!

Lina nj

New member
מצטרפת באיחור קל../images/Emo65.gif

שלום אמהות ואבות, שמי לינה, בת29, אמא לאביטל בת השנתיים וקצת, שכרגע אני שומעת אותה צוחקת כי אביה, ויטל, איש מחשבים רציני
, עושה לה פרצופים נורא מצחיקים. אנחנו נמצאים בדרום ניו ג´רסי מאז חודש ספטמבר, וזה שלב שלישי בנדודינו בעולם. אני מחפשת להמשיך ללמוד בתחום הפסיכולוגיה, אך בנתיים אנו מצפים לעוד ילד. מאוד שמחתי למצוא מקום בו אפשר לפטפט עם הורים ישראלים אחרים
. תודה לעדי על שהפגישה ואיחדה אותנו

גם אנחנו כאן, אפשר להצטרף?../images/Emo140.gif

הי לכולם, שמי שרון ואני נשואה לשרון ואמא של אדם המקסים והחמוד (לא קראנו לו גם שרון...). הגענו לניו ג´רסי לפני בערך 3 חודשים ועדיין מנסים להסתגל לקור
ששונה מאוד מהחורף התל אביבי
. אני בת 30 ואדם בין 10 חודשים. נשמח להשתתף בפורום ולהכיר עוד ישראלים בגילינו (אדם מתחיל להתעניין בתינוקות אחרים אבל אנחנו לא ממש מכירים כאן אף אחד בגילו). אז ברכות לפורום החדש

ronnieyuval

New member
הי שרון! ../images/Emo24.gif

לא ראיתי אותך על דפי הפורומים כבר כמה זמן! מה שלומכם?

הי רוני../images/Emo9.gif

אנחנו בסדר. מנסים להסתגל ולהתרגל. כל המעבר לכאן קשה עלינו ובנוסף ללילות הלבנים והשיניים גם לאדם לא ממש קל, אבל אנחנו אופטימים, מחכים לקונטיינר עם כל החפצים שמגיעים מהארץ (כמה שאני מתגעגעת לספה שלי...) ומקווים שהזמן יעשה את שלו ונרגיש קצת יותר בבית. מה שלומך? איך ההריון מתקדם? מה עם יובל? הבנתי שהיא כבר גמולה
, עדיין קשה לך עם העניין?

ronnieyuval

New member
שרוני ../images/Emo140.gif

אוי, מסכנים... אני מקווה שאדם יתרגל בקרוב ויתחיל לישון קצת ולתת גם לכם... יובלי אכן גמולה כבר כחודש (אולי קצת יותר), וכולנו התרגלנו למצב החדש. מה שמדהים אותי זה שהיא לא ויתרה ולא שכחה את ה"ניני" (ככה היא קוראת לציצי...) ועדיין מבקשת ללטף ולחבק אותו כל הזמן. לא אכפת לי... כל עוד היא יודעת שלא יונקים. והיא יודעת - היא אפילו לא מנסה! ההריון הולך בינתיים טוב
יש לנו פגישה ביום חמישי עם הרופא, נראה מה הוא יגיד. התחלתי חודש שלישי השבוע!

סנדייז

New member
שרון ואדם ברוכים הבאים../images/Emo65.gif...

לפורום המשפחות.השכנים טובים הם. שרון את בטח מקבלת הרבה תגובות על השמות הזהים שלך ובן זוגך
גם בספרד קר מאוד . דרורה מספרד

נציגה נוספת מטקסס ../images/Emo42.gif

שלום מיוסטון. שמי נעמי, בת... נו, לא חשוב... נשואה+2 בנות כמעט 10 וכמעט 11.

ברוכים הנמצאים../images/Emo39.gif

בארץ קיבלנו המון תגובות לעניין אבל לפחות הבינו ששרון יכול להיות שם לבן ולבת. כאן שרון זה שם של בת בלבד וכשמסתבר לאמריקאים שלשנינו קוראים שרון הם בכלל מתבלבלים לגמרי.
תודה בלי קשר על ה WELCOME החם

יש לי ידיד

בשם שרון, שהיה מוכרח לשנות את הכתיב של שמו ל- Sharron, כדי שלא יקראו לו "Sharon" במבטא אמריקאי (שם של בת), ואז כולם שאלו אותו אם הוא כמו אריאל שרון...

ronnieyuval

New member
והכי טוב SHARONE

ככה הם קוראים את זה נכון (לגבר). לאשה זה SHARON שזה עם דג על ה"ש"

שינינו לשרון (הבן../images/Emo150.gif) את האיות

כשהתחלנו עם תהליך ויזת העבודה בשביל ארה"ב עורך הדין האמריקאי התבלבל עם השמות שלנו ואמר שיש בעיה עם השם של שרון (
), לאחר התיעצויות רבות שינינו את שמו בדרכון לSHORONE. לנו זה נשמע מצחיק אבל זה מוכיח את עצמו כאן

ברוכה הבאה שרון ../images/Emo140.gif

איפה בניו ג´רזי? (גם אני כאן...) מקווה שקשיי ההתאקלמות יחלפו במהרה וגם שגל הקור יחלוף איתם. בינתיים את מוזמנת בהחלט להישאר איתנו!

אנחנו גרים בMAYWOOD

איפה אתם גרים? ניו ג´רסי כל כך גדולה שמהר מאוד הבנתי שזה שמשהו גם גר בניו ג´רסי לא אומר הרבה לגבי כמה הוא קרוב אלינו
תודה על קבלת הפנים החמה ובהצלחה עם מה שנשאר מההריון. אם תצטרכי עצות אני תמיד לרשותך (החומר עוד מאוד טרי)

שרון, אני גרה

בפייר לון, לא יודעת כמה זה רחוק מכם אבל אני בערך רבע שעה מה- GW Bridge. וכמו שאת רואה, את העצות אני מבקשת כבר

זה קרוב מאוד../images/Emo73.gif

אנחנו גם רבע שעה בערך מהגשר אם תרצי עצות נוספות תוך כדי שתיית קפה נשמח לראות לך ת´בטן....

למעלה