סופשבוע שקט

אזירפאל

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo134.gif סופשבוע שקט../images/Emo70.gif ../images/Emo38.gif../images/Emo42.gif

אז ככה, השבוע יש ספיישל!
סתם, זה די מפגר, אבל אני מתלבט לגבי השם של הפינה: מצד אחד, The Silent Weekend זה מגניב כי זה כמו באלבום, מצד שני, זה די יומרני ומעצבן.
"סופשבוע שקט" זה יותר טוב מהראשון מצד אחד, אבל מצד שני, אנשים רגילים לומר סופשבוע שקט, ולכן המשמעות הווית'ינית הולכת קצת לאיבוד.
אז בגלל שההחלטה הזו קשה מדי בשבילי, בייחוד שהיא כל כך תשפיע על העליות והירידות בבורסה, אמרתי לעצמי - למה שחברי הפורום לא יחליטו בשבילי? אז ככה, אם אתם בעד The Silent Weekend, שימו בכותרת ההודעה שלכם את האייקון
(| בוז | ללא הרווחים). אם אתם בעד סופשבוע שקט, שימו בכותרת ההודעה שלכם
(| שעון | ללא הרווחים). בחירה ראנדומלית לגמרי של האייקונים.
ובבקשה, שימו את האייקונים בכותרת ההודעה בשרשור הזה ולא בתוך ההודעה, כדי להקל לי על החיפוש. והנה אדגים לכם: ההודעה של נאור תיראה כך: "
/
איך אני מציף כל כך הרבה שיואו!
" ההודעה של יסמין תיראה כך: "
/
מה זהההה נאור איך אתה עושה את זההה?!?!?!
" וכך הלאה. פשוט התאימו את עצמכם.
(כמובן שהכל בידידות, כן?
) פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש אוונסנס מיי כמיקל רומנס להקת HIM רד הוט צ`ילי פפרס (פעם ראשונה שיש רד הוט, לא?
) המציפנים - עשרת הגדולים: (89) Cry For The Moon (89) Amir Noy (92) The Girl Who Lived (100) ZuLi90 (149) אזירפאל (155) The Phantom Agony (156) אטומיק בייגל (עליה משמעותית!
) (263) Liquid Dreams
(399) PerfectSP
(540) מגרש השוודים
שאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: אל תשכחו להצביע!

אזירפאל

New member
ואני ../images/Emo3.gif

(אין אייקון כי אני זה שמתלבט
) שיר/י השבוע של ווית'ין: שמעתי הרבה השבוע דווקא.
נגיד שדסיבר. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: רדיוהד
- Thinking About You Vegetable Creep Scatterbrain We Suck Young Blood The National Anthem Optimistic In Limbo Karma Police (ואתמול ראיתי תקליטים של Hail To The Thief ו-OK Computer ואיזה יופי!
רק חבל שהם עולים בערך מאתיים ש"ח כל אחד
) אלבום השבוע: קצת Mother Earth, ו-Kid A של רדיוהד, כרגיל.
מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: אתמול גיליתי שממוצע הבגרות המותאם שלי הוא 110!
דבר רע שקרה השבוע: לא זוכר. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עבודה.
אתר השבוע: אוניברסיטת תל אביב.
מאכל השבוע: ננדוס. ספר השבוע: "מומיק" של דויד גרוסמן. סרט/סדרת השבוע: ניפ/טאק.
תמונת השבוע: אין.

ZuLi90

New member
../images/Emo216.gif - אל תשבור תמסורת היפה הזאת :(

חחח פעם רא/ונה שאני עולה על מאה הודעות חחח ... ואלעד היציאות שלך שנונות לגמריי :):) שיר/י השבוע של ווית'ין: DOF Restless וWHYD גרסת הפסנתר :) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: היהודים - אם כבר , ג'קי , שחק אותה. The Dresden Dolls - Girl anachronism שלום חנוך-כי האדם עץ השדה. אלבום השבוע: Enter מה את/ה שומע/ת עכשיו: היהודים - גניבה דבר טוב שקרה השבוע: התבטלה השביתה >< :):) דבר רע שקרה השבוע:נפלתי במיונים לטייס משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לראות אנשים שהמון זמן לא ראיתי --->בבצפר :) אתר השבוע: אנונימוס. מאכל השבוע: טוסט עם גבינה בולגרית פטריות תירס עגבניות זיתים. ספר השבוע:NOT סרט/סדרת השבוע:NOT תמונת השבוע: אחחח תפוז... צריך יותר מקום לתמונה איכותית ואין לי כוח להקטין את המקום שלה ><

ZuLi90

New member
אוחחח...

ובקשאר לכניסה של רד הוט צילי פייפרס... אף פעם לא אהבתי אותם >< הם תמיד כאלה בינוניים מבחינתי... והשיר שלהם SNOW מזכיר לי את TH של וויטין כי שניהם חוזרים וחוזרים במשך חמש דקות שלמות...

אזירפאל

New member
ובקשר לרדהצפ-

בינוניים? דווקא אחת הלהקות האהובות עלי, תמיד אהבתי אותם. ועד כמה שזה בנאלי וכל אחד חושב ככה בלה בלה בלה, אין מה לומר, Californiacation הוא אחד השירים המדהימים ביותר שנכתבו אי פעם, ושלא נתחיל לדבר על Scar Tissue.

ZuLi90

New member
בסדר....

יש להם שירים טובים אבל הסגנון שלבם... לא יודע! קיצר מבחינתי הם בינוניים וקצת יותר אולי.. וסנוו הרבה יותר טוב מTH אבל התכוונתי שהם מזכריים אחד את השני מהבחינה שהם חוזים על עצמם עד שזה מתחיל לרדים ועוד אחרי זה יורדים על IPH XDDDD

PerfectSP

New member
על טעם וריח אין להתווכח../images/Emo9.gif ../images/Emo190.gif

הם ירדו על IPH?!?!?!
מישומה אני מחבבת מאוד את השיר הזה

../images/Emo216.gifXDDD מניאק../images/Emo6.gif

אבל באמת איך אני מציף כל כך הרבה שיואו
שיר/י השבוע של ווית'ין: הממ TTBTR שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הממ אין לי מושג.. בטח משהו של דראקוניין אלבום השבוע: כנ"ל מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: לא רק טוב! ההופעה של דיסטורטד דראקוניין ות'ריון!
@%@#^#^ היה כל כך כל כךךך טוב@%@#$% והצטלמתי עם דראקוניין! דבר רע שקרה השבוע: השבוע האחרון של החופש
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מה יכול כבר להיות טוב? חוזרים לבי"ס
אתר השבוע: תפוז
מאכל השבוע: הממ KFC(?)
ספר השבוע: עדיין מלאכים ושדים סרט/סדרת השבוע: זה נורא נורא עצוב אבל כוכב נולד *הולךלהסתתרבפינההחשוכה* תמונת השבוע: הממ אין סופ"ש חביב לכולם

אזירפאל

New member
אוי כן, כוכב נולד ../images/Emo3.gif

לא מאמין שבועז מעודה זכה, הוא כל כך גרוע. |:

Liquid Dreams

New member
אתה צוחק?

פעם ראשונה שמי שאני רוצה מנצח
מודה שבהתחלה לא אהבתי אותו גם אבל מאז שהוא שר את "קול גלגל" אני מעדיפה אותו בהרבה מהשאר. בכל מקרה זה לא משנה מי מנצח כל עוד זאת לא מארינה

מה?!../images/Emo2.gif

מרינה שרה ממש ממש ממש יפה
(וזאת הפעם היחידה שאני אגיד משהו כזה על יוצאי כוכב נולד.. תמיד הם בינוניים מינוס, אבל למרינה יש איכויות ואינטיליגנציה שלא היו במתמודדים הקודמים. לדעתי
)

Liquid Dreams

New member
אה, מה שהיא עושה נקרא לשיר?

מצטערת, חשבתי שהיא מנסה להרדים את הפקאצות הקטנות שצופות. מילא. הבחורה לא יודעת לשיר וכל הבלבולי מוח שהיא יכולה לעשות הכל וזה יישמע טוב נכונים כמו שחזירים עפים. תעשו לי טובה, השיר הראשון שהיא עשתה בגמר עם מיומנה? פשוט בדיחה!

למעלה