סופשבוע שקט

PerfectSP

New member
ת'אמת,לא../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

אבל אל דאגה,בלוסטפרופטס עקפתי אותך מזמן...
אז...........נחשו כמה היה לי בלוסטפרופטס?!?!?! [ת'אמת די התאכזבתי
]

PerfectSP

New member
אני חושבת שכולנו החלטנו פה אחד../images/Emo69.gif ../images/Emo190.gif

צודקים

../images/Emo216.gif זה אחלה האמת! D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: דה פרומיס P: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: נמממ יש הרבה אין לי מושג שמעתי אפיקה סונטה וכל מיני דברים חדשים כמו Elis DragonForce וכלמיני שירים טובים! אלבום השבוע: החדש של אפיקה וכל האלבומים של סונטה! מה את/ה שומע/ת עכשיו: Ulver-Sicrtets דבר טוב שקרה השבוע: נראה לי בכל זאת יהיה לי תעודת בגרות... דבר רע שקרה השבוע: ראיתי שנכשלתי באזרחות עעעעעעעעע שונאת אזרחות שונאת! משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה לי אחלה מה אני יודעת P: אתר השבוע: בעע מאכל השבוע: חאלג'וא אוכל צ'רקסים כזה בצק מטוגן כזה עם גבינה צ'רקסית בפנים ומעל שמתי ממרח השחר זה טעים!!! ספר השבוע: נההה סרט/סדרת השבוע: הסימפסונז!!! קטלנייי תמונת השבוע: 'קחך'חקףע

../images/Emo216.gif יש לי פוסטר של ווית'ין D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: אנג'לס, ג'יליאן, PALE, אוור פרוול, דסיבר, קייג'ד, נבר אנדינג סטורי... שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הי ג'וד של הביטלס
, אסטרו זומביאן- MCR אלבום השבוע: ME, TSF, אוריג'ין אוף דא סמטרי-מיוז, אבסולושיין-מיוז, ווישמאסטר/אושנברן- ניטוויש מה את/ה שומע/ת עכשיו: גסטמן- ניטוויש דבר טוב שקרה השבוע: קניתי את TSF , פוסטר של ווית'ין *__________*, כאפיה סקוטית
, פאצ' של ניטוויש דבר רע שקרה השבוע: מבחן בטימטומתיקה ואנגלית ;; , לא היה לי מחשב.. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מה יכול להיות טוב ? ;;;;; אתר השבוע: אמ.. פורום ווית'ין, פורומיוז, ישרא מאכל השבוע: קובנה של סבתא
ספר השבוע: החוברת אנגלית
סרט/סדרת השבוע: הישרדות
תמונת השבוע:
מאט מתלהב שרשום לו על הסבון מיוז ++ ואני מוסיפה גם תגלית השבוע
: שיואוואואוו אני ובועז מעודה קרובי משפחה *&^%$#@&^%$#

../images/Emo216.gif הסופש נגמר ../images/Emo7.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Pearls of light What have you done (Acoustic Vers) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Never Enough - Epica אלבום השבוע: Leaves' eyes - Vinland Saga (בדוווווק התבלבלתי באיות!!) מה את/ה שומע/ת עכשיו: כמה מפתיע - pearls of light דבר טוב שקרה השבוע: השבוע חופש שהיה לי. ושקיבלתי את הטבעת שקנו לי ליומולדת. סופסוףףףףף
דבר רע שקרה השבוע: שנגמר משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שייגמר אתר השבוע: ממממ מאכל השבוע: אורז. ושניצל תירס. חחח מה חדש
ספר השבוע: יצר לב האדמה/שהרה בלאו סרט/סדרת השבוע: האמת? אבא מתארס. יותר מדי זמן חופשי בבית מול החמור
תמונת השבוע: עצוב

To The Edge

New member
../images/Emo216.gif - The Silent Weekend יותר מיוחד לא?

שיר/י השבוע של ווית'ין: -- blue eyes ו-overcome. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: -- כל הדיסק החדש של אפיקה. אלבום השבוע: -- The Divine Conspiracy
מה את/ה שומע/ת עכשיו: -- seven days to the wolves - nightwish דבר טוב שקרה השבוע: -- לא משנה
דבר רע שקרה השבוע: -- לא הלכתי להופעה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: -- שכיתה י' לא תראה כ"כ נוראית. אתר השבוע: -- מייספייסים למיניהם. מאכל השבוע: -- טוסט ו... שוקולד בלגי מריר כמובן.
ספר השבוע: -- אין. אני צריכה המלצות על ספרים טובים! סרט השבוע: -- הנסיכה הקסומה. תמונת השבוע: -- נה.

Amir Noy

New member
The Silent Weekend../images/Emo189.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אממ...Ice Queen ואממ...דיסיבר ^^
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אממ... A Day For Ghosts של דיליין..
אלבום השבוע: Delain - Lucidity Iron Maiden - Brave New World Metalica - Ride the Lightning Sonata Arctica - Reckoning Night / Silence בגלל טל
מה את/ה שומע/ת עכשיו: כרגע? Ain't Your Fairytale של סונטה
דבר טוב שקרה השבוע:אממ...פגשתי ידידה שלי בתל אביב והיה ממש כיף
דבר רע שקרה השבוע:אממ...לא הספקתי שיעורים
משהו רע-רע-רע מאוד שאתם לא מצפים שיקרה בשבוע הבא:לחזור ללימודים
אתר השבוע: אממ...ישרא-בלוג?
מאכל השבוע:אממ...אורז של אמא
ספר השבוע: הגיאומטריה של המישור
סרט/סדרת השבוע: עדי אשכנזי
תמונת השבוע: אממ...יש..אבל אתם לא צריכים לראות את הכיעור שלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק
כפרה עליך מדגישומטיק תעשי לי מדגישים!!!!

PerfectSP

New member
זה לא הנדסת המישור?../images/Emo122.gif ../images/Emo190.gif

למרות שזה אותו דבר
אחח,מקצוע מטופש הנדסת המישור
ועוד משו...אפעם לא הבנתי מה זה המדישומטיק הזה

למעלה