סופשבוע שקט

אני איתך!!!

ועוד חשבתי שאני היחידה שחושבת ככה לעזאזל??? כמה זמרות, סולניות, אמיתיות, אתם מכירים ששרות עם מבטא? לא שיש לי בעיה עם רוסים.. אני מתה עליהם. אבל לשיר במבטא רוסי?? לשיר עם מבטא??? זה לא נקרא לשיר. זה נקרא להוציא קולות מהפה. ובאמת - להרדיםא ת הפקאצות הקטנות שישובות בבית.

מה קורה לכם?

קודם כל, היא בכלל לא שרה עם מבטא
וחוץ מזה, בתור אוהבי נייטוויש שסוגדים לטאריה, איך אתם יכולים להגיד שמבטא בשירה זה משהו שלילי כל כך?

Liquid Dreams

New member
אני סוגדת לטאריה? .___.

אני מצטערת, אני ממש לא חושבת שאני סוגדת לטאריה. ואני לא אמרתי שום דבר על המבטא. [אבל אני כן חושבת שטאריה שרה כמה דברים בצורה דפוקה בגלל המבטא שלה P:]

אם אני לא טועה... אנחנו בפורום וית'ין

באמת מי מבטיח לך שאנחנו סוגדי טרייה?? אני אוהבת את נייטוויש בלי קשר אבל בלי קשר לטרייה.

../images/Emo216.gif סוףשבוע נעים לכולם!

סוףסוף אני במקום מכובד בהודעות בפורום XD שיר/י השבוע של ווית'ין: אהההההה............. *ריר נוזל מזווית הפה* לא יודעת שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין :0 אלבום השבוע: אין XD מה את/ה שומע/ת עכשיו: My Land - Sonata Arctica דבר טוב שקרה השבוע: יש לי את כל הפרקים עד פרק 9 של עונה 3 של באפי ברציפות! סוףסוף ^^ ו..ממ..פגישה כזאת בבי"ס של כל השכבה, הסבירו לנו קצת מה הולך להיות, קיבלנו מערכת והכל... לא שהיה טוב לקום ב7 וחצי ולקבל מערכת עם יומיים של שעה שמינית (
), אבל היה נחמד לדעת מה קורה וזה. ~מפגרת~ דבר רע שקרה השבוע: אין משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: טיסה לאיטליה אתר השבוע: הפורום ^^ מאכל השבוע: ופל חלבה
ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: (סדרות כרגיל) באפי, מכושפות, בנות גילמור, הקס, ורוניקה מארס תמונת השבוע: אין

chyio

New member
לא משנה לי האמת 0.0

שיר/י השבוע של ווית'ין: TC
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אמרנת'
אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי את עלע ואת הדרייייייD: דבר רע שקרה השבוע: מצאתי נוצה *בתוך* הנקנקייה ._. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: איזה דבר טוב איזה?#@%? ;[ אתר השבוע: תפוז P: מאכל השבוע: אין ספר השבוע: אין. כבר הרבה זמן אין. בושה ;; סרט/סדרת השבוע: שנות השבעיםD:

Liquid Dreams

New member
ובדקה נדפק המצב רוח.

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין משהו ספציפי שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אין משהו ספציפי אלבום השבוע: לאבלורן של ליבז אייז מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: אה דבר רע שקרה השבוע: פנינה מתה משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: בי"ס אתר השבוע: אין מאכל השבוע: אין ספר השבוע: השביעי, עדיין. סרט/סדרת השבוע: הישרדות תמונת השבוע: אין לי כוח

Ice Queen 7

New member
../images/Emo216.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Dance שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Lacuna Coil - Falling אלבום השבוע: Mother Earth מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: פגשתי את ליהי והדר D:: דבר רע שקרה השבוע: קלטתי שאני הולכת להיות י"בניקית
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: רק דברים רעים אתר השבוע: יוטיוב מאכל השבוע: שניצל טבעול ספר השבוע: הארי פוטר וחדר הסודות ^_^ הבעיה רק שתכננתי לקרוא כמה שיותר לאט אבל לקחתי אותו לנסיעה ביום רביעי ולא היה לי כוח למוזיקה אז כבר כמעט סיימתי אותו בגלל זה X_X סרט/סדרת השבוע: שנות ה70, עמוק באדמה, שרק 3 תמונת השבוע: איןליכוח

../images/Emo216.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: קייג'ד שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Nightwish-Two for Tragedy&Sleeping Sun אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: גוסט לאב סקור דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי את חוברת אלגברה דבר רע שקרה השבוע: כינרת עם הילדה הקטנה והזונה של חבר של אמא שלי >____> משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אממ שלא יאימו לדקור אותי או משהו בבי"ס. אבל בטח זה יקרה. שיהיה. אתר השבוע: לאסט אף אם מאכל השבוע: סלט חצילים של סבתא ספר השבוע: אראגון סרט/סדרת השבוע: יריחו, הפרקליטים, הקס, קרוב לבית, הטופמודלהבאה תמונת השבוע: אין

TheImpactBoy

New member
The Silent Weekend../images/Emo45.gif

שיר השבוע של נייט: TFT שיר השבוע כללי: אופת' -הרבסט אלבום השבוע: אופת'- הכללל דבר טוב שקרה השבוע: אין דבר רע שקרה השבוע: נפרדתי מחברה שלי דבר שמצפים/לא מצפים שיקרה השבוע: מממ טסט? ציטוט השבוע [מתוך שיר/סיפור וכדומה]: אני קורא את המחזה "ביקור הגברת הזקנה" ויש שם ציטוט משעשע מפי הגברת: המורה למוסיקה: "יורשה נא לי לכבדך בשיר-עם פשוט, בביצוע המקהלה המעורבת ומועדון הנוער?" הגברת: "קדימה, נשמע את שיר-העם הפשוט שלך." *הלהקה מתחילה לשיר בחגיגיות, אך באותו רגע מגיעה משמאל רכבת והורסת את כל הזימרה עם שאונה* הגברת: "שרתם יפה מאוד. בעיקר הבאס הבלונדיני, הקיצוני משמאל, עם הפיקה הגדולה בצוואר, הוא היה לא-רגיל." *העיר משותקת לרגע אך ממשיכה הלאה...* ציטוט השבוע כללי: :\ קליפ היוטוב השבועי: אין תמונת השבוע: מה שומע/ת עכשיו?: Children of the Damned של איירון מיידן

TheImpactBoy

New member
סתם הערה חיובית לגבי THOE הדיסק -

הסאונד והעיבוד הכללי מוצג בדיסק באופן מדהים.. באמת, אחד הדיסקים עם הסאונד הכי נקי ששמעתי. וזה הרבה לעומת נייטוויש החדש.

PerfectSP

New member
../images/Emo216.gifמה זההה נאור איך אתה עושה את זה?!?!../images/Emo190.gif

XDDDDDDDDDD זה בסדר,אין לי שום כוונה לעקוף אותו
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח " רד הוט צ`ילי פפרס (פעם ראשונה שיש רד הוט, לא? )"- בטח בגלל שאני מבקרת שם כדי להציק לחברה שלי כל פעם
ולמה אפעם זה לא סימפל פלאן?או לוסטפרופטס?או לינקין פארק??
שיר/י השבוע של ווית'ין:WHYD.אומנם שמעתי אותו פעם אחת,אבל הוא נורא הצחיק אותי השבוע
שיר/י השבוע לא של ווית'ין:Nightwish-Amaranth,כל השירים של Plain White T'S
אלבום השבוע:Dark Passion Play של..
מה את/ה שומע/ת עכשיו:Rooftops-Lostprophets!!!או בעצם בשמו השני-The Emo's Anthem חחחחח,סתם צוחקת,זה פשוט מצחיק אותי כל פעם
התמכרתי לשיר הזה היום
דבר טוב שקרה השבוע:אה...מפגש ישרא.אח,הפאנטה.... XD אה,כן,וכרטיס לנייטוויש
דבר רע שקרה השבוע:אה..
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אפשר משהו רע?
אה,לפגוש את שחר!!!!!!!!כפרעליו!!33> אתר השבוע:
אה...תפוז?...
מאכל השבוע:לא היה הרבה אוכל השבוע,כמו כל החופש
ספר השבוע:
עכשיו הצחקתם אותי
סרט/סדרת השבוע:האנטומיה של גריי
תמונת השבוע:איאן..

PerfectSP

New member
אה,ויש לי עו משהו שאני מחכה לו!!D: ../images/Emo190.gif

שזה צריך להיות מחר.... בגלל שהמנהלת החליטה שרשימת המציפנים היא אחת לחודש[
] מחר יש התפקדות חודשית!!!ככה שמחר אני אדע,כמה הודעות יש לי!!! אני יודעת שאני אהיה מקום ראשוןP:[נו טוב,זה פורום לוסטפרופטס!!
] השאלה כמה הודעות יש לי... כי בשבוע הראשון של הפורום,לפני חודש וחצי ככה,עשיתי 347 הודעות
הוו...כמה אני מחכה למחר!!!D: אל דאגה,אני אעדכן אתכם כמה יש לי

אני חושבת שנחיה בלי העדכון על מספר ההודעות

שלך בפורום לוסטפרופטס. באמת, אל תטריחי את עצמך.

למעלה