אני את האנגלית טכנית שלי כבר עשיתי
ה הסערה שאחריי השקט New member 8/12/05 #77 אבל לא עשינו את אותה בגרות... אלא אם כן נשארת 4 שנים ולא סיפרת לי
A ailag New member 10/12/05 #123 ניחוש פרוע אלא אם כן מישהו דקר מישהו אחר שם או שדיברו על סוגי קקטוסים.
A ailag New member 10/12/05 #126 freak זה דוקא לא זה כי אני לא דיברתי על freak שהוא אדם מוזר, אלא to phreak, לעשות האקינג / קראקינג למערכות טלפוניה.
freak זה דוקא לא זה כי אני לא דיברתי על freak שהוא אדם מוזר, אלא to phreak, לעשות האקינג / קראקינג למערכות טלפוניה.
ג גיל14 New member 8/12/05 #61 מה תעשי בלי ביצפר? מה יגדיר את החנוניות שלך? אני מעל ללסיים בתי ספר, אני פשוט נכנס לעוד ועוד (בליך, פתוחה, בר אילן)
מה תעשי בלי ביצפר? מה יגדיר את החנוניות שלך? אני מעל ללסיים בתי ספר, אני פשוט נכנס לעוד ועוד (בליך, פתוחה, בר אילן)
S soulz New member 8/12/05 #21 הבחור הזה אנשים... הוא ההוכחה החייה שגיק יכול גם להשיג בחורות בקלות...אם אין לו סטנדרטים : )
G Greebo New member 8/12/05 #23 : ם גיא הססס לפני שאני אתחיל לדבר על חיי המין שלך.. 3: מה שכן יש לי חברה אפלה וקשוחה עכשיו ואני מת עליה ^^ אז שוב.. הסס?
: ם גיא הססס לפני שאני אתחיל לדבר על חיי המין שלך.. 3: מה שכן יש לי חברה אפלה וקשוחה עכשיו ואני מת עליה ^^ אז שוב.. הסס?
S soulz New member 8/12/05 #25 sheesh... קטילות פרטיות בפורום שאף אחד לא מכיר אותנו בו...הרמות החדשות שאנו מגיעים אליהם, מה תום?
G Greebo New member 8/12/05 #26 תמיד יש לאן לרדת אומר אני.. הו האידיאולוגיה...האידיאולוגיה! XD *אידיאליסט גאה הסובל ואגרסיביות פאסיבית*
תמיד יש לאן לרדת אומר אני.. הו האידיאולוגיה...האידיאולוגיה! XD *אידיאליסט גאה הסובל ואגרסיביות פאסיבית*
S soulz New member 8/12/05 #28 ברור שאני לא... אני רק מנפח מעט את האגו שלי בלהרגיש עליון על אנשים שמגדירים את עצמם כחנונים, שום התנשאות....
ברור שאני לא... אני רק מנפח מעט את האגו שלי בלהרגיש עליון על אנשים שמגדירים את עצמם כחנונים, שום התנשאות....
R Road death New member 8/12/05 #69 ואני בן 13... ../images/Emo9.gif מי הכי הכי קטן פה..? | אני אוהב להיות ההכי הכי קטן בפורומים.. זה מיוחד שכזע.. פלופ.. |
ואני בן 13... ../images/Emo9.gif מי הכי הכי קטן פה..? | אני אוהב להיות ההכי הכי קטן בפורומים.. זה מיוחד שכזע.. פלופ.. |