דמאט.
א אלעד אברון New member 8/12/05 #4 הבעיה היא שבעוד רוב החנונים יודו בגאווה בחנוניותם, אני לא חושב שמישהו יגדיר את עצמו כ- "ערס"
B Bakura New member 9/12/05 #95 ../images/Emo96.gif או מיי גוד. כשעזבתי את הפורום בצהריים, היו פה ארבעה עמודים. עכשיו יש תשע. O_O;;;
C chuchi46 New member 9/12/05 #97 אני עכשיו הולכת מכאן... ורשמתי גם שאני עוזבת את פורום אינויאשה בינתיים... טוב, אותך זה גם ככה לא מעניין ...
אני עכשיו הולכת מכאן... ורשמתי גם שאני עוזבת את פורום אינויאשה בינתיים... טוב, אותך זה גם ככה לא מעניין ...
B Bakura New member 9/12/05 #98 ../images/Emo96.gif לא עזבתי שום ריב. ולמען השם (תרתי משמע), באקורה כותבים עם א'! >< זה ממש קל, תראו- Bakura באקורה :O! כל אות מסמנת באנגלית מסמנת אות עברית! איזה קטע. -_________-"""
../images/Emo96.gif לא עזבתי שום ריב. ולמען השם (תרתי משמע), באקורה כותבים עם א'! >< זה ממש קל, תראו- Bakura באקורה :O! כל אות מסמנת באנגלית מסמנת אות עברית! איזה קטע. -_________-"""
י ירגזי כחול New member 9/12/05 #101 ../images/Emo50.gif לו. נישא תפילה [בלה בלה] [נו, שוין, עברתי את השעה שלי]
י ירגזי כחול New member 9/12/05 #103 וואי, מייג'ור ווינטרז, עלה והצלח, אני פשוט גאה ביכולת השרשור שלך. [צריך שיהיה מי שיעודד אותך להמשיך לא ]
וואי, מייג'ור ווינטרז, עלה והצלח, אני פשוט גאה ביכולת השרשור שלך. [צריך שיהיה מי שיעודד אותך להמשיך לא ]
י ירגזי כחול New member 9/12/05 #105 חח, הרגע קלטתי שזה בסדר ואני כבר יכולה ללכת למכולת, המשמרת שלו נגמרה ב1. יחי המסטיק בשעות הלילה המאוחרות. וחוצמזה, שהערס ידע לשרשר [מקסימום את הגורמט שלו, לא יותר מזה.. וגם זה לא בטוח]
חח, הרגע קלטתי שזה בסדר ואני כבר יכולה ללכת למכולת, המשמרת שלו נגמרה ב1. יחי המסטיק בשעות הלילה המאוחרות. וחוצמזה, שהערס ידע לשרשר [מקסימום את הגורמט שלו, לא יותר מזה.. וגם זה לא בטוח]
י ירגזי כחול New member 9/12/05 #106 אגב, תגידו שלום, אלה הכנפיים שלי [כל ירגזי צריך כנפיים לא ] וכנפיים, הכי היא אוהבת "לישון" ו"ללמוד" נכון בובי
אגב, תגידו שלום, אלה הכנפיים שלי [כל ירגזי צריך כנפיים לא ] וכנפיים, הכי היא אוהבת "לישון" ו"ללמוד" נכון בובי
W wi ngs New member 9/12/05 #109 "הכנפיים שלך"??? מי שעשע אותך במסנג'ר כשלא הלכת לישון עד היום?? ירגזים גידלתי ורוממתי, והם נטשו אותי לטובת פורום חנונים.
"הכנפיים שלך"??? מי שעשע אותך במסנג'ר כשלא הלכת לישון עד היום?? ירגזים גידלתי ורוממתי, והם נטשו אותי לטובת פורום חנונים.