ה מ פ ג ש #2

אלי פלס

New member
היי אילן

גם אני טוען כל הזמן שבישיבות נמצא דור העתיד שלנו
המון תודה לך.

avidadon

New member
לא התכוונתי לאלי כשאמרתי ש

"זה עם הנטיות האומנתיות..." אני מתכוון למישהו שהגיע באמצע שלא רוצה להחשף... ובלי קשר, שבת שלום לכולכם, להשתמע מחר בערב..(ההורים, אתם יודעים) אבי

טוב

New member
אבידדון- פרט נמק והסבר

למה אני בעיניך היוצאת בשאלה האולטימטיבית? נורא מעניין אותי לדעת. וסליחה על הבורות- אבל מה זה "מישהו דיבר"? (מצלצל לי מוכר)

avidadon

New member
בדיוק,

בחיינוכית 2 מידי פעם בשעות הערב... למה את היוצאת האולטימטיבית? כי, ככה.. ההתנהגות, הטיעונים, השאלות שהיו לך לחבר´ה.. ההתנהגות שלך התקשרה אצלי מיד ליוצאת בשאלה (לא חשדתי בך שאת העיתונאית)..

adam222

New member
כן, מאה שערים! |מעוניין-להבקיע|

מה הפליאה הזו? זה כ"כ בלתי אפשרי?

avidadon

New member
בכל זאת אתה יודע,

הפריקיות שלך קצת מטעה (לגבי עברך).. חפיף, כולנו כאלה

adam222

New member
עשיתי כבר מילואים השנה...

המראה אינו מסגיר את הגיל <מרגיש צעיר!!>

avidadon

New member
בטח..

סיגריות הם הגורם מספר 1 להזקנות.. ודווקא הנובלס עומד בראש הטבלה, אז בבקשה, תצייני בסוף ההודעה ש: משרד הבריאות קובע כי העישון מזיק לבריאות <אבי, שונא אש ועשן>

adam222

New member
אם כבר |מדליק-שתי-סיגריות-בשרשרת|

אז אמור ת´משפט בשינוי פסיק: "משרד הבריאות קובע כי העישון מזיק, לבריאות"!!!

sharkyM

New member
שלושה ימים

אני משאיר אותך ללא השגחה , וכבר אתה חוזר לסורך ??????

adam222

New member
../images/Emo120.gif../images/Emo111.gif../images/Emo120.gif../images/Emo111.gif

Net. משמיד את ה- COM

haimcn

New member
למה להשמיץ??? ../images/Emo88.gif

אני ביישן? אז היה אחלה (לכל מי שלא בא - ש...) היה אחלה לפגוש את מי שהכרנו כבר מהמפגש הקודם (הפזמניקים) והיה אחלה להכיר אנשים חדשים ונפלאים (ולקבל בלונים בפנים) אז אמנם עשינו הרבה בלאגן אבל זה חלק מהאופי (לפחות לא שרנו ניגון חסידי - למרות שהיה מי שהתחיל) אני לא אפרט שמות אבל נהנתי לשוחח עם כל מי ששוחחתי איתו/ה. ומי שלא - אני אהיה חייב להשלים במפגשים הבאים. אז בנתיים - שבת שלום חיים נ.ב. תודה לאדם222 על הטרמפ!

G.O.D

New member
אז ככה...

נרדמתי בגלל שנסיעה עם אופנוע בתוך רחובות תל אביב דורשות ריכוז רב כיוון שכל רגע מישהו אחר רצה להוריד אותי
אז הייתי חייב להתרענן קצת. ברחתי בלי לומר שלום כי היה מאוחר, קר והייתי עייף, ואתה נעלמת לא יודע לאן. הנסיעה בלילה לי-ם היתה מעניינית ביותר, כבישים ריקים השכבות מטורפות ערפל כבד ושתי משאיות שכמעט הפכו אותי לדיסק. גיליתי את המהירות המקסימלית של הסוס השחור שלי... יש יש פוטנציאל... ונתתי לך לשבת על הברכיים כי בניגוד אליך אני לא ברוגז
סתם אני צוחק... אקיצר המפגש היה נחמד למרות שלקח לי שעתיים למצא את המקום, פעם הבאה תבחרו בית קפה שנמצא במקום שקל למצא וברחוב שאנשים מכירים. סתם תהייה מדוע אילן בעל הבית כותב בהודעתו (ואני מצטט) "הומו במישרה מלאה" עד מתי אנשים ימשיכו להגדיר את עצמם ולהיות מוגדרים מבחינה מינית??? אולי מספיק עם זה?? אני נהניתי מחלקו השני של המיפגש (בעיקר בגלל הטוסט...
) הערות אישיות: מיכלי בואי נקבע תאריך לשלב א´ שחף תמשיכי ליגבוהה אליקו אני חולה עליך אתאיסט אין כמוך אורי מסרתי ד"ש אורן אתה בסדר אתה חיים גם אתה בסדר אתה טובי פעם הבאה אני אביא מעיל קל משקל
ואחרונה חביבה לידול, קיפ אין טוצ´ וויד מי, קאפיש? צ´או לכולם ושבת שלום, G.O.D

למעלה