ה מ פ ג ש #2

הכוונה היא לא אליך חיים...

אלא לשטויות שרשמו שפינו´ ואלוהים על הגובה של ענבלית...

G.O.D

New member
שטויות?

רק עובדות...
והשם שלי זה G.O.D ולא אלהים.

ilanshpr

New member
הבהרה

כתבתי "הומו במשרה מלאה", משום שהיה לי מביך לכתוב מה שכותבים עלי בדרך כלל בעיתונים, "מראשי/ממנהיגי הקהילה ההומו לסבית בישראל". זאת, משום שזו מלאכתם של אחרים להכתיר את זולתם. אז זהו, בקיצור, ניסיון לא מוצלח להבהיר שאני גם פעיל בתחום התרבות והחברה ההומו לסבית, בתוך כל שאר עיסוקיי. זה ממש לא ניסיון להגדיר את עצמי על פי נטייתי המינית. וחוץ מזה, הומוסקסואליות היא הרבה יותר מנטייה מינית. אני, למשל, חייתי עם נשים, גם כמעט נישאתי לאישה בעבר. ואני אפילו מתגעגע לנשים. אבל מעבר לענייני הגוף, ישנה היכולת לאינטימיות, לבניית זוגיות, ליצירת דיאלוג בין שווים. ואת זה אני יודע לעשות עם גבר. וחוץ מזה אתה נורא יפה. ונדמה לי שזה באמת אתה (שער שחור, ישבת ליד אלי?).

G.O.D

New member
ישבתי ליד אלי חלק מהזמן

השיער שלי למען האמת הוא יותר בכיוון החום... אז יכל להיות שבלבלת ביני לבין מישהו אחר. (נישאלת השאלה האם אני עדיין יפה?
) אבל הבנתי את אשר רצית לומר, ואני מניח שלא נותר לי אלא להסכים. ויש לך אחלה בית קפה, התמונות (או בעצם הצילומים) מרשימים מאד. G.O.D

uri80

New member
טוב - מאיפה נתחיל ?

דבר ראשון מצטער על התגובה המאוחרת- בחינות ,ואין לי אינטרנט לידי (כן אני יודע שעכשיו כבר 2002) היה נהדר לפגוש את כולכם : שפינו וטוב טוב הגמד , אתאיסט ,חלוק בית,אלי, שחף שהתקשרה אלי , מיכל ,g.o.d ,לידול ,ספל חמאה ,אורן יידישיסט מני באני ,חנה וליאור וכל השאר מקווה שאוכל להגיע גם למפגש הבא נ.ב. ספל חמאה ממש אהבתי את הניק שלך My name is Inigo Montoya. You killed my father Prepare to die !!

למעלה