(
)חופש הביטוי או מכות חשמל?

נו, אצלי גם ככה

הבלוג שלי הוא ברובו אישי ואני כותבת בו בעיקר על החיים הפרטיים שלי וכמעט לא על פוליטיקה (אם כי פה ושם אני כן כותבת את הדעות שלי בענייני חברה, חינוך וכו' אבל הרוב המכריע של הרשומות שלי הוא אישי). אם כבר אז אצלנו קיימת בעיה הפוכה שבשם חופש הביטוי אנשים יותר מדי מרשים לעצמם להתבטא באלימות והסתה שלפעמים גם מובילות לרצח. (תזכורת: 4.11.95)

just GL

New member
נקודת המוצא שלך בעייתית

כל איך שאתה חושב ומתנהג כרוך מאוד בהיותך אדם חופשי שחי את חייו די בבטחה במשטרים מהסוג בו מענים אותך, מעלימים אותך או רוצחים אותך בלי דין או דיין- אתה אף פעם לא מרגיש בטוח וכשאנשים לא מרגישים בטוחים כך או כך- בסופו של דבר הם מתקוממים, מי בדיבורים ומי במעשים... כי גם ככה יכול להיות שמחר יירצחו אותם, אז... לפחות להרגיש שהם הרוויחו את זה.

suki da yo

New member
אני רוצה להאמין שהייתי שותקת

אבל המציאות מראה אחרת. כנראה שגם איומי מוות לא היו גורמים לי לסתום את הפה הגדול שלי.

Purple Mushroom

New member
טל, בקשר למצריים:

כתבת לפני מספר חודשים על מובארק, בבלוג : זה קורה היום. ידעת שזה מה שהולך לקרות במצריים, כשכתבת על מובארק ? מאוד מעניין. ומקווים שיהיה מנהיג מתון במצרים, כמו מובראק :)...

wranger

New member
אני לא יכול לספר לך. ../images/Emo11.gif

אבל בוא נאמר שאם יכולתי לנבא את העתיד, לא הייתי כותב לך את התגובה הזאת.

motior

Member
אצלי גם בלי איומים במכות חשמל

אני פוחד להיכנס לפוליטיקה...

פנומן 72

New member
שם מחשמלים, פה סתם חוסמים ... ../images/Emo3.gif

תן לי דקה אני אחשוב מה יותר גרוע ...

siv30

New member
בשנים האחרונות אני עוקבת אחרי

בלוגים מקובה שתמעדים את המצב הפוליטי והחברתי שם. ואני שמחה בהחלט שלא כולם בדעתך ורואים גם את הכלל.

wranger

New member
בלוגים מקובה? מעניין

אולי תביאי איזה קישור או שניים?

kalligula

New member
אפשר לחשוב שפה יותר טוב

אמנם לא מחשמלים אבל עושים זאת בדרכים אחרות. אם לא שמת לב, כאן באמת אין טען=ם לכתוב על דברים רצינים ממילא מה שמענין כאן זה רק שטויות וצהוב

apocalipto

New member
אני לא הייתי מסתכן

אני אתאיסט ומאמין שאין עולם הבא, לכן החיים האלו הם חשובים ביותר, ובגלל זה לא הייתי מסכן את החיים שלי לא בשביל חופש הביטוי ולא בשביל אדמה( AKA מולדת - ישראל).

גיל110

New member
אז היית חי בפחד, לא פותח את הפה

מתעלם מאונס ורצח שהיה קורה בלי הפסקה, מחקירות לא חוקיות ומקווה שיום אחד זה לא יגיע אליך? מישהו אמר פעם: כשבאו לקחת את הקומוניסטים, שתקתי כי אני לא קומוניסט כשבאו לקחת את השחורים, שתקתי כי אני לא שחור כשבאו לקחת את היהודים, שתקתי כי אני לא יהודי כשבאו לקחת אותי, לא היה מי שיצעק בשבילי.

למעלה