יא תירס (?)
S Satla ruleS New member 7/6/05 #39 ../images/Emo5.gif סליחה אני לא יודעת מה השתלט עליי אעה..המכשפה הרעה שבי נכנסה איך העזתי?!?! איך העזתי בכלל לחשוב על לקרוא לך תירס! אתה לא יודע כמה אני מצטערת אני לא יחזור על זה שנית... *הלכתי לקרוא לאחותי תירס *
../images/Emo5.gif סליחה אני לא יודעת מה השתלט עליי אעה..המכשפה הרעה שבי נכנסה איך העזתי?!?! איך העזתי בכלל לחשוב על לקרוא לך תירס! אתה לא יודע כמה אני מצטערת אני לא יחזור על זה שנית... *הלכתי לקרוא לאחותי תירס *
S SPFAN New member 7/6/05 #75 באמת איך העזת?! בסדר בטטה... בסדר חציל... אפילו פסיפלורה בסדר! אבל תירס?!?!
S Satla ruleS New member 7/6/05 #78 אני ממש מצטערת אני לא חשבתי על ההשלכות של זה.. אוי אני כל פעם נזכרת בזה ועוברת בי צמרמורת
M mayoosh4 New member 6/6/05 #23 חחח ילד!!!! ../images/Emo3.gif אהבתי ת'יציאות שלך!!!!! חעחחעחחעחע. אתה מצחיק. התחצלנו! חעחעחחעחע. DUDE, אתה מגניב.
חחח ילד!!!! ../images/Emo3.gif אהבתי ת'יציאות שלך!!!!! חעחחעחחעחע. אתה מצחיק. התחצלנו! חעחעחחעחע. DUDE, אתה מגניב.
B bad astronaut New member 6/6/05 #5 גם אני לא הכרתי אותם משם... הכרתי אותם לפני זה *גאה*...חחח אתה לא לבד =]
J Just TalTi New member 7/6/05 #51 אתה לא היחיד אני הכרתי אותם הרבה לפני.. אבל גם מסרט.. חח שישי הפוך =]
E Edgar Davids New member 8/6/05 #88 כאילו עכשיו לא היית הולכת לסרט... עדיף סרטי בורקס של ישראל על הסרטים האלה של הקומדיות הרומנטיות וכל השיט הזה...
כאילו עכשיו לא היית הולכת לסרט... עדיף סרטי בורקס של ישראל על הסרטים האלה של הקומדיות הרומנטיות וכל השיט הזה...
J Just TalTi New member 8/6/05 #90 תלוי עם מי ומתי.. אבל יכול להיות שהייתי הולכת אם היה שם איזה שחקן שווה חיחי