*מצטרפת לשאלה* מאיפה את בראשון?
M mayoosh4 New member 6/6/05 #36 ../images/Emo2.gifכוכב יאיר?!?!?!? OMFG!!!!! אני מכוכב יאיר :| מי זאת?? אהההה אני יודעתתתתתת שירה!!! חעחע לא ידעתי שאת אוהבת סימפל. היי, זאת מיי עולם קטן, אה?
../images/Emo2.gifכוכב יאיר?!?!?!? OMFG!!!!! אני מכוכב יאיר :| מי זאת?? אהההה אני יודעתתתתתת שירה!!! חעחע לא ידעתי שאת אוהבת סימפל. היי, זאת מיי עולם קטן, אה?
M mayoosh4 New member 7/6/05 #47 אהא! אז את! אני הייתי בטוחה שגיל זיסין [אבויאבויאבוי] קישקש לי על השולחן.
M mayoosh4 New member 7/6/05 #68 שניה... בלע עליו BTW. ולאיזה שולחן התכוונת, ב-ח'3 [אני לומדת שם ערבית]? או בח'1?
R riotgirl28 New member 7/6/05 #74 ח'1 BTW?? אגב את לא מכוכב יאיר..את מצוריגאל P: תמיד רציתי להגיד אתזה
נ ניו יורק רפיח New member 7/6/05 #40 שמוליק אנישוב נחות ממך../images/Emo10.gif מתי זה קרה?! תעשה היכרות ביני לסימפל....
S Satla ruleS New member 7/6/05 #43 בן ../images/Emo2.gif האם אני ראיתי פה "נחות"?!?! אוו הא אה בן =] עוד בן =] לאללא אתה לא נחות תישאר תישאר.. אח"כ תכיר את סימפל עכשיו אתה צריך להישאר פה! שיט מקווה שלא הפחדתי אותך אנחנו פשוט מחכים פה שנניים לבנים! אז פשוט תישאר
בן ../images/Emo2.gif האם אני ראיתי פה "נחות"?!?! אוו הא אה בן =] עוד בן =] לאללא אתה לא נחות תישאר תישאר.. אח"כ תכיר את סימפל עכשיו אתה צריך להישאר פה! שיט מקווה שלא הפחדתי אותך אנחנו פשוט מחכים פה שנניים לבנים! אז פשוט תישאר
D double O S New member 7/6/05 #81 ../images/Emo96.gifשרשור חדשים../images/Emo96.gif כמו שאתם רואים יש הרבה אנשים חדשים בפורום (^^) אז אני משרשר הכל לפה ברוך הבאה לכולם
../images/Emo96.gifשרשור חדשים../images/Emo96.gif כמו שאתם רואים יש הרבה אנשים חדשים בפורום (^^) אז אני משרשר הכל לפה ברוך הבאה לכולם