בוקר טוב ליפות והאמיצות

../images/Emo96.gif../images/Emo212.gifבוקר טוב ליפות והאמיצות

"שב תחת עץ זית בטבע המושלם בלי כביש אין כוח בעולם ש- שיעצור אותך מלהרגיש אתה תמיד המלך אין אף אחד מעליך תצטרף ללהקה קטנה בדרך הם מחפשים זמר לשיר את השמחה." יום טוב ושבוע טוב לכולנו...

רנה6

New member
בוקר טוב גם לכן...

בוקר טוב, אביבי משהו....כמעט חשבתי שהיום אני פטורה מעבודות המטבח, אלא ששוד ושבר...אורחת בפתח!...אלוהים, המצא לי אי בודד ומין קסם כזה שאוכל להעלם מבלי שאף אחד ירגיש, יפגע ,ואוכל להתמלא באנרגיות, באושר...איפה אמא שלי שתוכל להזדהות איתי?!...אוף!

eilati27

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gifבוקר אוררררר!!!

ובהחלט מדובר באור.. איזה יום קסום ומזג אויר נפלא... חבל שצריך לבזבז יום כזה במשרד... אוףףף!!! שיהיה לכולנו יום טוב ושבוע טוב יותר... נ.ב. בהחלט יום שמתאים לקרוקס הכתומות... "לא נשאר דבר מלבד הגעגוע..."

shongold

New member
בוקר טוב אילתי השמש זורחת

וזה טוב לנשמה. ואני יכולה לצטט את המשפט שלך בחדוה...חבל לבזבז יום כזה במשרד אוףףףףףףףףף...שותפה לצרה... ושבוע נפלא לכולםםםםםםםםם ומי יודע אולי לא נצטרך עוד להתגעגע כל כך הרבה, אולי נכונה לנו הפתעה..ואנו כרגע בעצם לוט באפלה..בואי ננסה להיות אופטימיות.

eilati27

New member
היי שון...

אני בהחלט בפתחו של שבוע אופטימי (ומקווה שייצא לי מזה משהו
) מאוד מתגעגעת ל"נסיך" ומתה לחדשות טובות ובקרובבבבבבבבב

shongold

New member
בוקר טוב שיר כן אביבי

אבל קררררררררר אני קפואהההההההה. רעיון..קחי האורחת אתך לטיול המועדף...ואני על תקן המזדהה..הייתי מעדיפה לטייל אתךךךךךךךךךך שם בצפון היפיפה שלךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!

רנה6

New member
שון...

את תמיד מוזמנת...אגב, שלחתי לך משהו למייל...אם הבן שלי היה מאשר ,הייתי שולחת לכולכן.

רנה6

New member
אילתי...

אם תשאירי לי מייל, אולי אשלח לך...אשאל אם מוכן...

shongold

New member
הנה אני כבר באה..על כנפי נשרים...

רוצה להגיד לך כשרון מהלך הבן הזה שלך מדהים פשוט מדהים.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

רנה6

New member
תודה....

המון תודה , שון...יש עוד מלא מלא, אבל לא יכולה להלאות אתכן....אוף, אני בדיכי משהו...

shongold

New member
למה בדיכי נשמה ספרי ספרי

ספרי ספרי ... ספרי ספרי האם מתוך הפרח יעלה הפרי ספרי ספרי איך מן הפרח בא הפרי. סתם הזכיר לי שיר נשכח..אבל מתוק...נדבר לפנות ערב.

Nova5

New member
בור טוב, מתוקיזות../images/Emo42.gif

שיר, גם אני רוצה משהו למייל...

רנה6

New member
אין לי

אין לי את המייל שלך...זה לא משהו שקשור לג'קו...זה קשור לבן שלי....

kapit5

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולן

ללי הקפה הווירטואלי איתך היה פשוט ניפלא.....

Karina85

New member
בוקר טוב ובוקר אור!!!

לכל המתוקיזות שפינו את בוקר זה לריק!!!

shongold

New member
בוקר טוב קרינה ומה שלום הכרטיסיות

ולאיזה אות הגעת....? שאלה חשובה לא פחות אם את יכולה לענות לי, מה עלות הקורס הפסיכי....?!

למעלה