בוקר טוב ליפות והאמיצות

talytal

New member
מצד אחד, אני מקווה

שייתנו לו המוווון זמן אוויר (מי יודע, אני עוד עשויה לזנוח את האייפוד שלי ולחזור לשמוע רדיו במקרה כזה), אבל מצד שני לא כל כך הרבה שימאיסו אותו. אבל בתכלס, עדיף יותר מדי השמעות על בכלל לא, נכון? סתם שאלה, בגלל שאני באמת לא שומעת רדיו - בכמה ימים בין הגמר לתחילת הבלאגן, מישהי זוכרת אם השמיעו ברדיו את "אני מאבד אותך"?

דורית41

New member
מהדגימה שלי-

אני שומעת רדיו בהלוך לעבודה ובחזור,ואני לא זוכרת ששמעתי את מאבד אותך ביומיים שלושה הגמר עד לתחילת הבלאגן. (אבל שוב,המדגם שלי אולי לא מייצג)

lala8224

New member
../images/Emo168.gif השמיעו, ואפילו הרבה,

ואני אזכור את זה טוב טוב עוד המון זמן, אחת הפעמים ששמעתי את השיר ברדיו, היתה בנסיעה באמצע העברת הדירה שלי, והתחלתי לזייף בקולי קולות מאחורה את הפזמון, ואבא שלי ואחי ניסו להשתיק אותי ללא הצלחה...

talytal

New member
אוקיי, אז זה עונה לי על השאלה

כי גלגל"צ ה-%$&$&^& האלה ניסו בהתחלה לתרץ את זה באמירה שההקלטה של השיר שהם קיבלו היא לא באיכות טובה והם לא יכולים לשדר אותה. אז עכשיו אני יודעת שזה בולשיט. האמת, הם גם אמרו מאוחר יותר שהם לא משמיעים אותו בגלל עניין הצבא. אם הם ימשיכו בזה גם כשייצאו לו שירים חדשים, יש ממש ממש מקום למחאה רצינית נגדם, כי זה שטויות במיץ זבל, כאילו שאת אביב גפן ומאיה בוסקילה הם לא משמיעים. אבל להגיד את האמת, אני לא מאמינה שהם לא ישמיעו שירים חדשים שלו. הרוחות משתנות לכיוון טוב, ועם קצת מזל גם הרדיו ייצטרף.

kapit5

New member
אני שמעתי פעם אחת בשרת ג'

ןזה עיצבן אותי כי היא השדרנית התיחסה לזיופים ואמרה שאצל נינט זה לא היה קורה.

moon line

New member
../images/Emo45.gif מסכימה איתך

טליטל , מה העינינים? יש מישהו שיכול לעלות קטעי וידאו של ג'קו מגיא פינס? בזמן התחרות אני ראיתי הרבה קטעים עליו בגיא פינס, לדעתי זה מופיע בVOD יש שם קטעי וידאו כ"כ טובים שלו שחבל שאף אחד לא מעלה אותם לרשת
האם את יודעת/יכולה לעשות משהו ? ובהזדמנות זו , תודה על שרשור הוידאו הגדול

talytal

New member
היי מתוקיזה! ../images/Emo24.gif

אז זהו, שגיא פינס זה בערך הדבר היחיד שאין לי דרך להביא... פשוט כי יש לי יס, ולא הוט. אם יש למישהי הוט VOD, ומספיק זמן פנוי לחפש את הקטעים הרלוונטיים ולהקליט אותם, נא לפנות אליי במסר.
ולגביי שרשור הוידאו - עוד יתווספו אליו כמה קטעים השבוע...

moon line

New member
טליטל אולי באמת תפני את לכל מי

שיכולה להקליט את הקטעים מגיא פינס ,שוב חבל שלא יהיה לנו את זה, אלו קטעים נדירים ומשובחים ביותר לדוג' אני זוכרת איזה קטע שהיה לצילום שער |של פנאי פלוס עם מאיה ורפאל שם ג'קו נראה פי פיצוץ
בשיער פזור ... מול המראה עושה תנועות של רוקר מנגן..די לא יכולה להמשיך שמישהו ימצא את זה כבר! טליטל לטיפולך!

Karina85

New member
אם יש את זה בויאודי

אני יכולה לנסות להסריט את זה עם המצלמה הדיגיטלית... אבל אני לא יודעת איזה פרקים לחפש!

moon line

New member
צריך לחרוש על התוכניות של אוגוסט

כי כמעט בכל תוכנית שלו היה סיקור על כוכב נולד

talytal

New member
בטוח שעדיין יש את זה?

אם מדובר בתכניות מהעונה הקודמת, ומהתקופה שלפני הגמר? או שיש את כל התכניות שלו ב-VOD? הקטע הוא שמי שעושה את זה באמת ייצטרך להשקיע, כי זה לא כמו הספיישלים, למשל, שממש קל למצוא ולהקליט, אלא צריך לעבור על תכניות שלמות בשביל למצוא את הקטעים האלה עכשיו, ומי זוכר באיזה תכנית שודר מה? חבל שאין אף אחד שהקליט את הקטעים האלה כששודרו, זה היה חוסך הרבה בלאגן.

lala8224

New member
בכל תחילת תוכנית שלו הוא מפרט

מה הולך להיות בתוכנית, כך שלא צריך לעבור על כל התוכנית בשביל לדעת אם יש או אין קטע רלוונטי.

moon line

New member
אני יודעת שעד עכשיו זה היה ב- VOD

אבל משחזר גיא פינס לעונה החדשה יכול להיות שהם הסירו את זה צריך לבדוק , לי יש כרגע יס .

rifkin1

New member
אז אריק ברמן הזה

שהוא עוד אמן בתיחלת דרכו יכול חופשי ללכלך על משינה שהיא כמו רמי קליינשטיין "להקה מאוד וותיקה" אבל אף אחד לא ירמוס אותו על זה ויעיר הערות בסגנון: 'איך הוא מדבר ככה על משינה? שייתן כבוד לאמנים וותיקים ממנו'... אף חברת תקליטים לא החרימה אותו בגלל הפה הגדול שלו לאאאאאאאאאאא מה פתאום... הוא הרי בוגר בית ספר רימון ולא פליט של 'כוכב נולד'.... הנה עוד אמן שחטא את אחד חטאיו של ג'קו אייזנברג אבל בניגוד לג'קו הוא יצא ללא פגע...זה רק מוכיח כמה אנחנו עדר שאם אחד כועס ומחרים אז גם השני... סתם ללא סיבה. לא חושבת שג'קו יוציא דיסק יעבירו את המופע הראשון שלו בגלגל"ץ תאמת? אני יכולה להיות בטחה בזה.

דורית41

New member
נכון,לא זכור לי גם ששדרו את

המופע של נינט בגלגל"צ (בלי לנסות להשוות בין ג'קו לנינט)-פשוט נוצרו מעין 2 קטגוריות- או שאתה בוגר רימון,או שאתה ממתמודדי/זוכי כוכב נולד,וכמעט ואין עירוב ביניהם. זהבית,ניסתה ללמוד ברימון,ולפני שבוע כתבו שהיא פרשה משם.

talytal

New member
ריפקין, חבל על הפסימיות

אני דווקא בהחלט יכולה לדמיין מצב שגלגל"צ מעבירים מופע של ג'קו. הכל תלוי באיך דברים יתגלגלו בתקופה שלפני יציאת האלבום, ומתי שג'קו יתחיל להתראיין שוב ולקדם את השירים החדשים. המצב יכול להשתנות מהר מאוד, והאמת שכרגע מאוד קשה להעריך בצורה נכונה עד כמה הקרקע בשלה לזה. בכל אופן, אני לא רואה הרבה טעם להתרעם כל פעם שמישהו פולט עכשיו שטות ויוצא ממנה נקי. נכון שזה מעצבן, אבל זה לא משנה את מה שקרה עם ג'קו. עדיף להתמקד באיך העתיד יהיה יותר מבטיח, מאשר באיך העבר היה מאכזב. פילוסופיות בגרוש, רק היום, מכירת חיסול!

rifkin1

New member
מצטערת טלי

זה פשוט נורא מעצבן...אבל נורא. אני זוכרת הרבה אמנים כמו מירי מסיקה, הדג-נחש, שירי מימון, ועוד כמה שממש תקפו אותו בגלל מה שאמר על קליינשטיין ואיך הוא מעז ככה לדבר על קולגות. למרות שיותר מאוחר גיליתי הרבה הרבה אמנים שדווקא דיברו בעדו.

rifkin1

New member
עכשיו שאני חושבת על זה

אני תוהה אם כל ההתנצלות הזו של ג'קו לא גרמה לו יותר נזק...

אגב תראו איך סגר חשבון עם 7 לילות..

ברמן בהופעה המדוברת החזיר בצורה מעניינת לעיתונאי ידיעות שכתבו וערכו עליו כתבה מלפני שבוע (גם ב7 לילות) הוא הרגיש שלא יצא טוב בכתבה הזו ולא נשאר חייב.. אולי גם נחבר לג'קו משהו כזה שיקרא בהופעה
תראו כאן (ותקשיבו יש קטע האזנה)

moon line

New member
צודק, לא קראתי את הכתבה ב-7 לילות

אבל זה נראה שבגלל שיש לו כזה גב (גלגלצ, יוצא רימון) אז גם יש לו ביצים להגיד את הדברים.

למעלה