בוקר טוב ליפות והאמיצות

Karina85

New member
אני עכשיו צריכה להתחיל מ'... ../images/Emo13.gif

עלות הקורס ביואל גבע מחיר רגיל 7000 ומשהו, מחיר חיילים 5000 ומשהו... אבל אם את מתעניינת בשביל חייל יש זולים יותר בהרבה...

eilati27

New member
אין דברים כאלההההההה

אוףףףף!!! "לא נשאר דבר מלבד הגעגוע"...!!! מה יהיה???

Karina85

New member
יהיה טוב... יהיה טוב, כן...

לא יודעת מה יהיה!!! צריך מנה לורידיםםם

eilati27

New member
דחוף....

כי "זה בתוך הורידים" ו - "לא נותר דבר מלבד הגעגוע" ו - "חמקת מבין זרועותיי רפה ותשושששששששששש" ו - "בקרוב אתה תחזור אליי" כי - נשארתי (לא) נורמאלי"

Karina85

New member
חחח מצחיקולה...

איזה כיף לך שאת בעבודה ויכולה לשרוץ בפורום... אני נאלצת ללכת ללמוד... ואולי יתמזל מזלי ואני אלך לטייל קצת אח"כ
שיהיה יום קצוות!!!

lala8224

New member
צהריים טובים.. עו שימוש בשמו של...

גם קובי בכר בMSN מחפש קצת רייטינג לכתבותיו, אבל לפחות אנו רואות שיש עוד אנשי תרבות שלא חוששים לפרסם את מחשבותיהם ברבים.

דורית41

New member
בהקשר של אריק ברמן

הבחור,שגם הוא בוגר רימון (ובידיעות הגדירו אותו כמסיקה ממין זכר,ובסה"כ די קטלו אותו)- מושמע בערך 15 פעמים בשעה ברדיו ת"א,ובערך 30 פעמים בשעה בגלגל"צ.+הופעת הבכורה שלו שודרה בגלגל"צ (או גל"צ לא זוכרת)+כתבה בעיתונים כמעט בכל יום-מנסים להחדיר לנו אותו בכל דרך אפשרית , מסקרן אותי לראות מה יקרה כשג'קו יוציא את הדיסק (טפו טפו טפו) וכן מה הדעה של ג'קו עליו (אם ייצא ,יישאל בפורום מצומצם וכמובן לא לתקשורת,כי יתכן שיהיה מדובר במקרה הקאה נוסף).

דורית41

New member
ושכחתי להגיד ,לא אגב-

ערב טוב לכולן! קארינושששש-הייתי רוצה להיות זבוב על הקיר בשיעור שלך בפסיכומטרי כשתגיעו לכרטיסיה של ה-אות שששששש.

Karina85

New member
דוריתוששש...

בקשר לאריק ברמן - זה כל כך מקומם המגמתיות הזאת בקשר לקידום אמנים... למרות שדווקא השיר וחצי ששמעתי שלו (ושמעתי די והותר פעמים) דווקא נחמד... בקשר לאות ש' - תראי, אני חוששששששת שכשהמורה שלי תלמד שששין זה לא יהיה כל כך משעשע... לעומת זאת, אם ג'קו היה מלמד אותי פסיכומטרי - החזרה על האות שין הייתה מחזה מלבב!!!

talytal

New member
בדרך כלל אני לא אוהבת להגיד

דברים רעים על אמנים ישראלים, אבל אריק ברמן ממש ממש לא עושה לי את זה... האמת, שנראה לי שחלק מהאנטי שיש לי אליו נובע באמת מזה שכל כך מנסים להכניס אותו בכל חור, וכל כך מגזימים עם שמות התואר המופלאים שמרעיפים עליו. מצטערת, אני ממש ממש לא שומעת את כל הכישרון המתפרץ הזה שכולם כל כך מתלהבים ממנו.

דורית41

New member
גם לי הוא לא-השיר שלו היה שיר השבוע

בתכנית של טל ואביעד בבוקר,(הם מלווים אותי בכל בוקר לעבודה) השמיעו אותו המממממון,ולא תאמינו לאן ברחתי לבוקר אחד ,(זה הספיק לי)-ל.....גלגל"צ--שם כאמור,הוא הושמע-שיר כן,שיר לא. אז אתן מסכימות אתי שיש כאן פוטנציאל רציני להקאה נוספת... אני מאוד מקווה שגם ג'קו יקבל זמן שידור בתדירות כזו.

Karina85

New member
גמאני מקווה...

מג'קו לא יימאס לנו, זה בטוח. רק שתדעו שבימי כוכב נולד המש"קית שלי הייתה דורשת ממני לשים את "נרדם על החולות" בריפיט במשרד... וכל החטיבה הייתה באה לשמוע בלי שימאס לה... כמובן שאני לא התנגדתי למצב כלל
אחר כך כשקניתי את הדיסק של כוכב נולד 4 (קניתי, לקחתי עם נקודות קבע, אותו דבר
), עברתי לאקוסטי ואז קרה משו מצחיק אבל אותו אני לא אספר...
בכל אופן האקוסטי נחל הצלחה אפילו גדולה יותר... אוף שיוציא כבר דיסק!!!

Karina85

New member
חחח זה פשוט לא מסוג הדברים

שאני ארשום בפורום... אם את רוצה אני אשלח לך במסר, אבל זה גם לא כזה יעניין אותך...

למעלה