..... תסביך קירה? P:
S S.Riddle New member 4/2/06 #67 אז את כן קוראת את מה שהבאתי לך! D< I take it שקראת כבר את Creating a Monster? D< (אם לא, את יודעת מה לעשות. ^^)
אז את כן קוראת את מה שהבאתי לך! D< I take it שקראת כבר את Creating a Monster? D< (אם לא, את יודעת מה לעשות. ^^)
S S.Riddle New member 4/2/06 #75 טוטי? איפה טוטי? *מסתכלת לצדדים* אה, לא. זה רק קירה תועה שגורר אחריו איקאקו שתוי. :X
S Silky New member 6/2/06 #132 הו אוקה... ביום שתהיי יותר גרועה ממני חזירים יעופו בגיהנום הקפוא והיקום יבלע בענן של חוסר הגיון ואבקת סוכר.
הו אוקה... ביום שתהיי יותר גרועה ממני חזירים יעופו בגיהנום הקפוא והיקום יבלע בענן של חוסר הגיון ואבקת סוכר.
R RaVeN IYI New member 4/2/06 #72 גין *______________________* ויסלחו לי כל האנשים הסגידתיים עם הציורים המדהימיםשלהם אבל זה כלכך סגין X333 וכלכך שלי ;; 3> סוגדת לך לנצח תעשי לי שועל !!1
גין *______________________* ויסלחו לי כל האנשים הסגידתיים עם הציורים המדהימיםשלהם אבל זה כלכך סגין X333 וכלכך שלי ;; 3> סוגדת לך לנצח תעשי לי שועל !!1
S S.Riddle New member 4/2/06 #73 סגין! DDD: מילה חדשה~~ חיחי, תודה~ ^_^ [אני כלכך מבינה את האהבה, בחיי. גין~ ]
B BlackEyedSpirit New member 5/2/06 #129 את מאוהבת בגין ? ._." רק מילה אחת.. למה ? .. הוא רשע ~ יש לו חיוך מעצבן~ הוא פקח את העיניים מקסימום פעמיים בסדרה ~ הוא מוזר OO; תאהבי את רנג'י, אין בו שומדבר רע D: ^-^ אבראי-קון *_*
את מאוהבת בגין ? ._." רק מילה אחת.. למה ? .. הוא רשע ~ יש לו חיוך מעצבן~ הוא פקח את העיניים מקסימום פעמיים בסדרה ~ הוא מוזר OO; תאהבי את רנג'י, אין בו שומדבר רע D: ^-^ אבראי-קון *_*
F Freaky Milky 4 Mizi New member 5/2/06 #84 אעעעעעעעעעעעעע *________________* את/ה צריך/ה לצבוע/ה את זה *_________________*
T Takashi Tomoko New member 7/2/06 #134 ../images/Emo34.gif-מתעצלת לשרשר לכל אחד בנפרד- איזה ציורים סגידים! שונאת אותכם |חסרתכישרוןלגמרי|