אומייפו"ג. כה מאגניב. 3:
A akane New member 5/2/06 #77 חחח איך העתקתי ממך אם לא שמת ציור? יאאא ורק עכשיו שמתי לב שיש אייקון של תות XD
C coral chan New member 5/2/06 #99 את בטח קוראת מחשבות אומשו~;; ../images/Emo210.gif ויוי,באלך לשרשר "רק תות"? D:
F Freaky Milky 4 Mizi New member 5/2/06 #78 אעעעעע../images/Emo99.gif אני לאהוב אותה ;; אני גם רוצה לצייר ככה OO;;
S S.Riddle New member 4/2/06 #39 נו, הצטרפתי לפני שנה. >> לקחתי הפסקה בלתי-מוגבלת מתפוז. חוצמיזה, אני צריכה להשגיח על המנהל השותף שלי והכל~~
נו, הצטרפתי לפני שנה. >> לקחתי הפסקה בלתי-מוגבלת מתפוז. חוצמיזה, אני צריכה להשגיח על המנהל השותף שלי והכל~~
S S.Riddle New member 4/2/06 #41 עניתי לך. o.o הצטרפתי מזמן, פשוט לא כתבתי הרבה מאז עקב ההפסקה שלקחתי. o.o; מופתעת שזה כבר לא מוגבל לאנשיי מקלות, הא? >_>
עניתי לך. o.o הצטרפתי מזמן, פשוט לא כתבתי הרבה מאז עקב ההפסקה שלקחתי. o.o; מופתעת שזה כבר לא מוגבל לאנשיי מקלות, הא? >_>
S S.Riddle New member 4/2/06 #54 את לעולם לא תאמיני לי, הא? ;; זה הכל fluke, אני נשבעת. ;; בקרוב אני אכין כמה של בליץ' נראה לי x_x (בלי מקלות במקומות אסטרטגיים ><)
את לעולם לא תאמיני לי, הא? ;; זה הכל fluke, אני נשבעת. ;; בקרוב אני אכין כמה של בליץ' נראה לי x_x (בלי מקלות במקומות אסטרטגיים ><)