אקסל 'מתחבב' שוב.

זה שמועות לא נכונות!

הם הביאו שני גרופיות כדי שיגנחו...אומרים שזה הסתיים בחגיגה גדולה,אבל החל השני הוא שוב פעם שמועות.

ROCKET QUEEN2

New member
איך שהוא מתלבש.

אני התחלתי ממש לשנוא אותו הוא התלבש כמו גיי וגם עכשיו, מה זה כל הקטע הזה עם הראסטות והחולצות של הראפרים?

AsafGur

New member
טוב תשמע

ממש מתחיל להמאס עלי! תפסיק להעביר ביקורת על כל אחד כאילו אתה איזה נשיא! היית מת להיות כמו אקסל רוז לשניה אז אל תעביר עליו שום טיפת ביקורת!הוא לא הומו, פאג, גיי, או איך שלא תקרא לזה, נקודה.

AsafGur

New member
אני לא מבין מה הקטע...

מה אתה כ ז ה מעריץ את סלאש?!?!עם כל הכבוד, אני גם חולה על גאנז, אבל יש גיטריסטים שלוקחים אותו בכיס הקטן... אני לא צריך לפרט יותר מהנדריקס, קלפטון, פייג', ושאר אגדות למיניהן...

ROCKET QUEEN2

New member
דימבאג..

גילמור בי בי קינג סטיב ואי מארק קנופלר ריצ'י בלקמור ג'ייסון בקר טוב הגזמתי, אבל אני הכי אוהב את סלאש בגאנז.

ROCKET QUEEN2

New member
למה אחי? מה לא בסדר?

אוהב הרבה גיטריסטים, על סלאש גדלתי. גדלתי על גאנז. בגלל זה אני מעריץ אותו הכי הרבה. סלאש רוללזז אוקי? והוא גם אחד הגיטריסטים.

AsafGur

New member
חחח אתה מדבר כ"כ הרבה שטויות.

הוא מעולה, זה כן.מוכשר, גם כן.בלהקה מעולה, ועוד איך. אבל אחד הגיטריסטים?!לעע. אי אפשר להשוות אותו אפילו קצת לג'ימי, קלפטון, הנדריקס, וכולי וכולי.

זה צמות, לא ראסטות....

ואם אתה שונא אותו רק בגלל איך שהוא נראה מבחינה חיצונית, אין לי מה להגיד לך...

ROCKET QUEEN2

New member
אני שונא אותו בגלל איך שהוא ניהיה ו

בגללו סלאש דאף ומאט עזבו את הלהקה, בגלל זה אני בעיקר שונא אותו.

זה בגלל זהוא היה עקשן ורצה להחליף

את סגנון המוזיקה של הלהקה והם (סלאש דאף מאט) היתעקשו להישאר באותו סיגנון מוזיקה אז זה לא רק אשמתו של אקסל זה אשמת שני הצדדים

l u d

New member
סליחה? ועוד איך אשמתו של אקסל!

הבנאדם היה חתיכת אגואיסט אידיוט והם היו הרבה יותר מתפשרים בעניין הזה! כלומר, כמעט כל האילוז'נים הם התפשרו איתו והוא לא היה מוכן לוותר כי ההתפשרות שלהם רק העצימה לו את האגו. נכון, הם היו יכולים להילחם איתו, אבל לא אחרי כל האיומים האידיוטיים שלו על פירוק הלהקה וכל העניין של הזכויות על השם. בגלל שלהם היה יותר מה להפסיד הם הסכימו. ובכלל, איך אתה הייתה מרגיש עם מישהו היה מקליט מחדש את כל הקטעים שלך בשיר בלי לאמר לך משהו רק כי זה לא ממש מצא חן בעיניו (ע"ע הקאוור שלהם לסטונס)? אז ככה שזכותנו שונאי אקסל לשנוא אותו מבחינות מסוימות (ואני מתכוונת לכל ריבי האגו שלו, כי בתור פרונטמן של הלהקה הוא לא אכזב). אהה ולכל אוהבי אקסל למיניהן, אל תתנפלו עליי. זכותי לשנוא אותו וזה ממש לא יעזור לי הערות על כמה שהוא תרם ללהקה.

למעלה