אקסל 'מתחבב' שוב.

לומר שהוא אגואיסט ואידיוט ובעל

שגעון גדלות זה בסדר, הוא די כזה. אבל למה לשנוא אותו? הוא עשה לך משהו *אישית* שגרם לך לתעב אותו בצורה כלשהי?

l u d

New member
כל הגישה שלו לדברים זה מה שגורם

לא לחבב אותו כל כך. אני אישית לא ממש אוהבת אנשים אגואיסטים, מה אני יעשה? כלומר, כל הקטע של ההצלחה ששוטפת אותך פתאום ואתה פשוט מקצין בצורה שהוא עשה זה פשוט לא משהו שאני אוהבת בו. כלומר, תבינו שבלי כל זה עוד היינו יכולים להינות מעוד הרבה מאוד דיסקים של גאנז ואפילו יכול להיות שהם היו מגיעים לפה שוב. באמת חבל לי הפספוס הזה.

ויכול להיות שהם היו נהפכים לחבורת

זקנים שלא מחדשים את הדיסקים שלהם וכולם קוראים להם בצורת עבר. אבל יש הבדל בין לא לחבב/לאהוב לבין לשנוא. שנאה זו מילה חזקה מדי. :\

ההתפרקות של גאנז השאירה בך

טראומה מסויימת? כי אם אני לא טועה, גאנז התפרקו שהיית בן 7. אז בהופעה שלהם ב93 גם לא נראה לי שהיית. אז בחייך, תעריך את המוזיקה שיש על דיסק ותנוח. אני שונא חפירות מיותרות. ואתה לא היחיד בפורום הזה חופר על כמה מבאס שהם התפרקו. ראבק, יש מוזיקה טובה על דיסקים! תעריכו אותה וסתמו!

אין לי מזה טראומה

פשוט רשמתי לו שיידע שזה לא רק אשמתו של אקסל שהלהקה התפרקה ויפסיק לדבר על אקסל כמו אל איזה הומו, גיא, פייג. הבנת למה רשמתי את זה

LimiMimi

New member
מה הקשר,

אני מסכימה שמה שהולך פה זה חפירות והכל. אבל מה הקשר 'יש מוזיקה טובה על דיסקים', יכול להיות שהיו יוצאים עוד כמה דיסקים עד היום אם הם לא היו מתפרקים...

אולי.

אבל לכל דבר טוב יש סוף ואסור לבכות עליו. להקה טובה שתרמה המון , אבל בחייכם, היו יותר גדולות שהתפרקו. לא צריך להגזים. יש מוזיקה מעולה שתישאר לנצח, וזה מה שחשוב. לא האגו של אקסל וכו'.

boazgilad

New member
../images/Emo45.gif

מכיוון שיש כל כך הרבה סיבות אחרות לא לאהוב אותו, הוא פשוט בן אדם קטן נקודה....

WinnerLose

New member
חחח תראו מי פה מעביר ביקורת על אקסל

אנשים שמאזינים לכמקיל רומנס לכו דחפו דיסק של שי גבסו ותענגו את עצמכם

למעלה