חצילים בתפוז
אנשים

NITSAN6

New member
אוףף יש לי מלא עבודות../images/Emo122.gifתמנון|

כבר עדיף שלא יהיה חופש
יש לי בוק ריפורט, עבודת שורשים, עבודה בתנ"ך, במדעים ובאומנות.דווקא אני נפלתי על 60 שנה למדינת ישראל אני אפילו לא לומדת אומנות..היא סתם התחילה להרצות לנו על אדריכלות ועיצוב כשחיכינו לאזעקה. כמובן שהפרענו לה[
] והיא החליטה שאנחנו צריכים לעשות לה עבודה
אבל איזה צחוקים היה בתרגיל..קודם כל לא שמענו את האזעקה. ראינו כמה ילדים רצים בהיסטריה אז הבנו
לקחו אותנו למקלט אבל לא נתנו לנו להיכנס כי זה החדר מורים. אז סתם ישבנו בחוץ ואני ידיד שלי וחברה שלי התחלנו לצחוק על המכנס עבודת יד שהמורה לאומנות הכינה לעצמה-זה נראה כאילו היא לבשה ניילון שחור מזעזע והיה לה כיס אחורי עם ציור של פרח שאם מסתכלים עליו בזווית שונה הוא הופך לפרח אחר

RayoDeLuz

New member
../images/Emo6.gif

תגידי מה זאת האעזקה הזאת? תרגיל או אמיתי??

linoy7

New member
תרגיל, תרגיל.. נראה לך שאם זה היה אמיתי היינו

רגועים כ"כ וצוחקים על זה?
טוב, אני כן.. הייתי צוחקת.. אבל ממש לא רגועה..

linoy7

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

גם אנחנו לא שמענו אזעקה
או שהיא הייתה נורא חלשה..
כנראה אולי כי כינסו את יא'-יב' לכיתה קטנה וציפו שנשמע
גם לכם היו קולות של טילים?
[נו, השריקות האלה ששומעים..
]

CarmitF

New member
היה כ"כ מצחיק היום..

אני חורשת עכשיו להיסטוריה (וכמו תמיד אני אקבל 70). אז סגרתי את הדלת של החדר והכלב שלי רצה להיכנס לחפש גרביים כדי לשחק אז הוא שרט טיפה את הדלת כי הוא ניסה להיכנס. בקיצור.. אח שלי אמר לי "תכניסי אותו ימנייאקית" חחחח הנה השיא של היום: אמא שלי החזירה אותי מוקדם מהבצפר ואח שלי הביא כסך לקנות לו ארוחה מבורגר קינג. הוא אמר לי שהוא הביא 30 ומשו אז כשלקחתצי את הכסף ספרתי 30 אז קניתי לו רק המבורגר. כשהוא ראה את העודף אחרי כמה זמן הוא אמר לי: "כמה כסף הבאתי לך? "30" ואז הוא הראה לי שבעצם היה 40 והוא אמר: "כמה קיבלת בבגרות במתמטיקה?" "100" "אבל לספור עד 10 את לא יודעת.." חחחחחחחח אוווף אני כ"כ לחוצה מהיסטוריה והכל אותו דבר! כבר איבדתי ריכוז ולא סיימתי ללמוד..

NITSAN6

New member
../images/Emo6.gif בהצלחה בהיסטוריה../images/Emo24.gif../images/Emo110.gif

CarmitF

New member
היה רע!!

ישבתי בסוף ואח"כ חברה באה לשבת לידי ודווקא לי אמרו לבוא לשבת מקדימה. אבל זה לא מנע ממני להציף בדפים חח

CarmitF

New member
היום שיגעתי את אמא שלי במשך שעה!!

והכל בגלל נעליים חח. כי רציתי משו מסויים אבל בסוף קניתי את מה שרציתי וזה מה שחשוב:) יש לי מחר מבחן בספרות על אנטיגונה ועל כמה שירים-את השירים אני יודעת קצת ועל אנטיגונה אני לא יודעת כלום!!! בא לי כבר לעבור את זה.. טוב,הלכתי לקרוא אנטיגונוש..ביי היום יוצא פרק חדש של עקרות בית נואשות ומחר של מגרש ביתי!!!!

linoy7

New member
אנטיגונהההההההההה../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

איזה באסה שזה ירד לנו במיקוד
בהצלחה
ותתחדשי!
גמאני קניתי היום נעליים

CarmitF

New member
הלוואי שזה היה יורד במיקוד

למרות שהבנתי את הסיפור כשקראתי קודם (ואני עדיין לא יודעת הכל) אבל זה משעמם! כשקראנו את זה בכיתה הייתי נרדמת.. תתחדשי גם את:)

linoy7

New member
הספר באמת משעמם, אבל אותנו לקחו להצגה../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

ורק בזכותה הבנתי הכל
תודה

CarmitF

New member
הו זה כבר יותר מעניין

אבל הבצפר שלי לא בקטע של להיות תרבותי..

למעלה