J just adiki New member 14/4/08 #41 אנטיגונה??../images/Emo99.gif?!?!??!!! ../images/Emo5.gif מה לקחת?!
L linoy7 New member 14/4/08 #42 כלום../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif מה, זה ממש מעניין וכמו שכתבתי למעלה^^ לקחו אותנו להצגה ואין ספק שזה יותר מעניין מהספר
כלום../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif מה, זה ממש מעניין וכמו שכתבתי למעלה^^ לקחו אותנו להצגה ואין ספק שזה יותר מעניין מהספר
J just adiki New member 20/4/08 #51 היית בהצגה../images/Emo45.gif הייתי במצב כפית אז הכל היה נראה לי די משעמם אבל אף אחד לא נהנה ממנה חח..
היית בהצגה../images/Emo45.gif הייתי במצב כפית אז הכל היה נראה לי די משעמם אבל אף אחד לא נהנה ממנה חח..
L linoy7 New member 21/4/08 #52 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל לא אמרתי שנהניתי!!../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif אמרתי שזה יותר מעניין מהספר ורק בזכות ההצגה הבנתי על מה המחזה הזה מדבר בכלל
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל לא אמרתי שנהניתי!!../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif אמרתי שזה יותר מעניין מהספר ורק בזכות ההצגה הבנתי על מה המחזה הזה מדבר בכלל
L linoy7 New member 14/4/08 #46 יופיייי../images/Emo24.gif, אני שמחה!../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif
C CarmitF New member 15/4/08 #47 אח"כ ראינו אנטיגונה.. בחיי,זה יותר משעמם מהסיפור!! כל הזמן הזה שיחקתי collapse בפלאפון.. והן נראות כמו זקנות
אח"כ ראינו אנטיגונה.. בחיי,זה יותר משעמם מהסיפור!! כל הזמן הזה שיחקתי collapse בפלאפון.. והן נראות כמו זקנות
L linoy7 New member 16/4/08 #50 אה, אז בגלל זה השתעממת../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif תגידי למורה שתיקח אתכם להצגה בקאמרי