סיפור אהבה בתפוז
אנשים

Little McMickey

New member
חח מי שרוצה את המילים אז אני תירגמתי ממזמן

גם את כל האלבום של מושן וזה וגם את הבי סיידים

hawa22

New member
כן אני יודעת,קראתי פה איפשהוא על זה

אבל אני סתם ישבתי ככה במחשב,ועשיתי תירגום והתאמתי בין השורות לקליפ (האמת אחרי שסיימתי הראיתי לאחי שיודע אנגלית אם תירגמתי נכון או לא,ואמר לי לתקן פה ושמה ) . בכל מקרה לא יודעת איך לשלוח קישור אם תכתבו ביוטיב The Heart Never Lies.By:Hawa זה ימצא.

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gifהנה צירפתי קובץ!

יש שם גם 3 שירים מהאלבום של וונדרלנד והביסיידים -BCB ו-דה ווי יו מייק מי פיל ודונט וויק מי אפ.

white in Angel

New member
לא אמור להיות לזה מוזיקה נכון?

או שאני התחרשתי או שהמחשב דביל... או שלא שמת את השיר עצמו..? [אני מעדיפה את האפשרות האחרונה]...

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo26.gifמהכתבה הזו../images/Emo26.gif

קראתי אותה כשחיפשתי מה להביא ללוקסוס ומצאתי את המשפט אמרתי "וואלה אני חייבת לשים בחתימה
" XDDD אני תמיד לוקחת מעיתונים ציטוטים שלהם, כי בכל כתבה יש אחד קורע, איזה אחד? יותר!!
XDD http://img01.picoodle.com/img/img01/4/2/11/f_58m_790ba4c.jpg -פה מופיע הציטוט איזה שכתוב דני, אז באחת השאלות שם.. http://img02.picoodle.com/img/img02/4/2/11/f_59m_6af7d96.jpg -זה ההמשך של הכתבה. אני כזה אומרת את הציטוט בראש שלי עם המבטא ואני נשפכת מצחוקקקקק XDDDDDDD די אני לא יכולהה
ווכזה את דני עושה פרצוף לדאגי, "יא אידיוט" XDDDDD דיי איזה קרועיםם...

Maddie

New member
איזה כתבה ענקית!../images/Emo54.gif

עאלק I'd dump a girl if.... "Shed Pooed on my face" No Seriously Danny "Yeah, totally seriously. If she'd pooed on my face, she'd be dumped"
טיפש או דאגייי I get nervous when... "I see Danny naked. It scars the hell out of me"
זה כ"כ הולך לחתימה

Maddie

New member
אוה הם רואים איש משפחה../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

אעאעאע גם אני
חעחע יש לנו הרבה במשותף ^^

Maddie

New member
../images/Emo6.gifאיזה אידיוט דאגי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

kelly7i

New member
בלעס, מיום שבת אני לא מרגישה טוב..../images/Emo5.gif

ואתמול והיום לא באתי לבצפר=\ לפחות היום אני מרגישה שיש שיפור מאתמול=0 לא יודעת מה עובר עלי, אבל לפחות כבר לא קר לי ברמות מטורפות
ואני נראית כמו סמרטוט רצפה =\ והדבר האיכשו הטוב היחידי שקרה בכל זה, זה שנראה שרזיתי או משוXD כי אין לי תיאבון ואני לא חושבת על אוכל ולא הכי מסוגלת לאכול ככה שהטן שלי משטתחת לה
XD בלעכס, עכשיו יש לי להשלים מתמטיקה, ערבית,מחשבים..

למעלה