סיפור אהבה בתפוז
אנשים

yael0000

New member
לכל הבנות שישי להן מספייס../images/Emo211.gif

תוסיפו www.myspace.com/mcflytoisrael

kelly7i

New member
גאאאאדדדד האפצ'י לא יוצא!#%$@@$%

וזה גורם לי לעשות פרצופים כמו אני לא יודעת מה, להזיז את האף, הפה, ולהוציא דמעות זה משגע אותי #^%##@@$%^

kelly7i

New member
כן זה מחרפן אותי,

זה כאילו האפצ'י מתגרה בי ואומר לי: "אע! אני לא יצא, אכלת אותה!"

NoNo xD

New member
בוהו בוהו אני עצובה

לא מאוד עצובה אבל מבואסת.. \: הלכתי לי ח-ר-א במבחן בלשון
והיה לי כל כך משעמם בשלח שהרגשתי שאני עומדת לבכות מדיכאון XO אני צריכה למצוא משהו שיעסיק אותי .. תנו עצות [; ופליז אל תגידו לצייר כי אחרי מה שעשיתי על שיעורי מתמטיקה וקצת ערבית [אני אצלם ואעלה את זה עוד מעט] אין לי כוח לצייר או לקשקש וכדומה .. בסוף התחרפנתי בשיעור שלח עם חברה שלי שיושבת לידי .. התחלנו לצעוק דברים ולשיר שירים של דורה .. אני יודעת.. מקרה אבוד .. |:
ומשהו אחד מעודד.. הצלחתי לתקן את המסנג'ר שלי סוף סוף ! הגיע הזמן ! XD

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo24.gif

תראי, מה שאני עושה בד"כ בשיעורים זה מתכתבת עם ילד אחד באיקס עיגול בפתקים(כי הוא די רחוק ממני), כותבת מילים של מק, תיטוטים של מק(נואש הא?), מכינה תפזורות לחברה שישובת לידי כי גם לה משעמם XD(למשל:תפזורת להקות, תפזורת אנשים חתיכים וכו') בחורף את יכולה לשים את המעיל על הברכיים בים הרגליים לשלוחן ולשחק בפלאפון.. מקווה שעזרתי

NoNo xD

New member
חחח תפזורות XD

אני גרועה בכאלה D: אבל רעיון טוב P: ובפלאפון אני שמה את הקלמר ואז מאחורי הקלמר אני משחקת [= היום ישבתי וסיננתי תמונות מצולמות בפלאפון לקח לי שעות ובסוף מחקתי רק 39 .. נשארו לי 311 XO הייתי מתכתבת בSMS אבל חבל לי על הכסף.. לא שאני קמצנית אבל מה אני אדבר עם חברה בSMS כשהיא יושבת כמה שולחנות מאחורי ? זה דבילי קצת לא ? ועם למישהי יש מסנג'ר שתיתן לי אני אוהבת שיש לי אנשים במסנג'ר (; ודרך אגב ציטוטים ומילים של מק זה לא נואש XD עם הייתי מצליחה להעלות מה שעשיתי.. רשמתי מקפליי באנגלית בלורד אדום 3 פעמים על הדף [בגודל בינוני] ואז בשורות רשמתי בעט אדום I [לב] MCFLY זה מה שקורה בשיעורי מת' וקצת ערבית (=

גילולית

New member
../images/Emo205.gifLOL במתמטיקה יש משהו יותר טוב-

נכון במחשבון יש אותיות?אז אני משחקת איתם וכותבת כל מימני פילים למשל מקפליי וכוס אמק XDDטאם אין אותיות אני מוצאת סמלים שדומים לאותיותXDD וואי, אני משועממת..הים כצבצי קרוקס, קרוקודיל, דני, דאגי, מקפליי , סטאר גירל ועוד מלאלמא שטויות.

למעלה