*מוציאה אותך מאחורי הכיסא*
W white in Angel New member 12/2/08 #87 שונאת אותה..... גרר... דאגי שלי...../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif
L Little McMickey New member 12/2/08 #98 ../images/Emo28.gifהאנה טוניטון? היא הייתה הכי יפה בשבילו יענו XD היא מהממת והיא הפכה אח"כ להיות סלב XD
../images/Emo28.gifהאנה טוניטון? היא הייתה הכי יפה בשבילו יענו XD היא מהממת והיא הפכה אח"כ להיות סלב XD
B butbut New member 12/2/08 #77 ../images/Emo42.gifזו אמא של דאגי[הבלונדה-קוראים לה סאם] ואמא של דני [החומה-קוראים לה קייטי]
L Lior1590 New member 13/2/08 #152 מה? מה? מה? מה? מה הולך פה???? אני??? מי אמר לך את זה? [רוני?] דווקא לי היא אמרה שלגילי יש תחת סקסי, ושאת ילדה ממש מהממת!!
מה? מה? מה? מה? מה הולך פה???? אני??? מי אמר לך את זה? [רוני?] דווקא לי היא אמרה שלגילי יש תחת סקסי, ושאת ילדה ממש מהממת!!
T talosh1234 New member 13/2/08 #161 חחחחחחחחחחחחחחחחח שמעתי הרבה כליךך .. פוייה כוסית XD חח סתם אבל את כוסית כןן לגילי יש תחת סקסי - אני גרמתי לה לדעת מואעהאעהאעהאעה ואני לא מהממת ><
חחחחחחחחחחחחחחחחח שמעתי הרבה כליךך .. פוייה כוסית XD חח סתם אבל את כוסית כןן לגילי יש תחת סקסי - אני גרמתי לה לדעת מואעהאעהאעהאעה ואני לא מהממת ><