אדם היום באלן

heart1soul

New member
פשושיייייייייים:) אני כל כך מצפה לראות אותם

מתקשרים!!!!! אלן ממש אוהבת אותו נראה לי

nini18

New member
ממש עצוב ומרתיח!!!! בא לי לחבק אותו ומצד שני

להרביץ לו. למה ההתנצלות הזו? למה הוא לוקח את הדברים קשה? היה נגמר ממשיכים הלאה. היתה הופעה מאוד יפה ופאק אמריקה שלא אהבה. אפילו (יותר ברור מאפילו) אלן בצד שלו, אז למה עכשיו הוא צריך להתנצל אוחחחחח מרתיח.

mayarel

New member
הוא מאוד מבולבל מהכל

דברים קורים מהר מידי. הוא יהיה בסדר.

nini18

New member
הוא לא אמר אני מצטער. אבל מה שהוא

כן אמר זו די התנצלות.

mokasosex

New member
ממש אוהבת את הראיונות עם מייקל סלאזק

כמה שהוא קשה עם אדם בביקורות, נראה שהוא שואל את השאלות הנכונות או משהו שגורם לאדם להרגיש הכי בנוח איתו.

t r e c o o l

New member
כ"כ מתוק, וזה קצת העציב אותי

ממש הרגו אותו עם ההופעה הזאת, נמאס לי שהוא מדבר על זהה ועכשיו הוא אומר שההופעה היא חוויה חוץ גופית, כאילו הוא מתנער ממנה. שוב דיבורים על לידי גאגא, אבל עכשיו זה מצחיק
ובאמת שאהבתי את מה שאדם אמר על סוקד, הוא ממש התחבר אליו. והדיבורים על ברוקן אופן..איזה ראיון מדכא..חח ואוי, הקטע עם הברנינג מן
ואדם חומרי? מה פתאום.. והמראייון כ"כ חמוד עם מה שהוא אמר על אדם בסוף.

nini18

New member
אני מאוהבת במראיין וזה לא רק בסוף כל הראיון

הוא מחמיא לו . ואיך אהבתי שהוא אמר לו אתה עדיין תינוק עוד לא בן 30 איך הגעת לזה מדכא חחחח
כן הראיונות האחרונים ממש מדכאים. הציוצים שלו כשהם לא מפמפמים את החברי איידול שלו
ממש מדכאים. אוףף אני רוצה אדם HAPPY ומצליח ולא מובס ומתנצל. (טוב הוא לגמרי מובס ועצוב אבל את מהינה למה אני מתכוונת.[אני מקווה לפחות חח])

t r e c o o l

New member
היו חלקים מצחיקים והיו חלקים ממש מדכאים

כמו אלו שהוא דיבר על הילדות שלו. ואת צודקת בחלק של הציוצים
לא לגמרי מובס כי יש לו את טומי לצידו? לזה התכונת?חח

nini18

New member
אוי טרקול כנסי לטויטר את לא יודעת איזה צחוקים

אדם מפלרטט עם מישהו שהוא הכיר ובטעות במקום בפרטי הוא מפרסם את זה שכולם רואים וכל רגע מוחק חחחחחח הוא כזה גרוע בטויטר. וזה כזה מצחיק חחחחחח

nini18

New member
אוי זה גדול אני מתה עליו חחח עכשיו הוא שואל

...for your entertainment?? חחחחחחחחח מתה עליוווו

למעלה