אדם היום באלן

InbarKiii

New member
יש לי צמרמורות כל פעם מחדש..

בהופעות הקודמות בכלללללל! הקול שלו נשבר שם.. ואני? מתה
YOU'RE NOT A FREAK BB

ר ו ח ל י

New member
כנ"ל על מה שכתבת ובמיוחד השורה האחרונה ../images/Emo9.gif

והפרצופים שהוא עושה לאורך כל ההופעה פשוט FIERCE

DC124

New member
"thats what you think"..מדהים איך הוא לא נראה

מתוח בכלל בהופעות הכל תמיד נראה אצלו בשליטה..מרשים :)

ר ו ח ל י

New member
לא אהבתי שהם דיברו רק על הAMA

מאלן לא ציפיתי שטטחן לו את הראש עם השאלות האלה שחוזרות על עצמן. הוא לא צריך להתנצל או להתבייש במה שהוא עשה, אני לא מבינה למה הוא קצת נסוג לאחור ולא שלם לגמרי עם מה שהוא עשה. אבל הם היו מקסימים ואהבתי לראות אותו מחוייך ומאושר והוא היה נראה מעלף!!!
ההופעה הייתה מדהימה. מלך!

heart1soul

New member
וואו אנ נפעמת....פשוט מדהים........ואו

איזה הופעה!!!!!!!! הכי טובה לדעתי SO FAR אדם כל כך נכנס לזה שה מטורף... הוא כמעט בכה שם... זה היה מדהים עוד לא ראיתי את הראיון עוד מעט רואה אבל ווואוווו ההופעה מדהימה!!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיזה מקסימים!!!

אני כל פעם מתפלאת מחדש איך הוא נשאר כזה מתוק ורגוע כל הזמן איך הוא אומר "שו מן" חחחחחחחחחחחחח כפרה עליו והיא מקסימה עם כל המחמאות שהיא מרעיפה עליו וגם הקהל תומך ו-וואו איזה ראיון מדהים3>

mayarel

New member
כן איך הקהל מחא לו כפיים ושרק על כל דבר

הן מתו שם עליו.. הוא מתנצל ועל כל דבר שהוא מתאר כאילו שלילי הן מתלהבות ושורקות.. רק שיפנים גם את זה ולא רק את הביקורת. מה הוא ככה קשה על עצמו.

magenta73

New member
היא כזה בן אדם מקסים וחיובי

והיא כ"כ אוהבת ומפרגנת לו, וכל הקהל שם מטורף עליו. והוא, יפה מהרגיל. אני מקווה שהוא מרגיש יותר טוב עכשיו. איזה כיף היה לראות את החיבוק שלהם בסוף השיר. מדהים.

nini18

New member
אוי מדהימיםםםםם ../images/Emo99.gif החיבוק הנשיקה

איזה מרגש
מתה עליו
והפרצופים שהוא עושה כשהוא שר פשוט לאכול אותו
עכשיו צריך רק לדעת מתי התוכנית תשודר בישראל והכל יהיה מושלם לדעתי שבוע מהיום

R o c k s e n

New member
הוא היה מצויין!

גם בראיון שהוא אמר דבר יפים וגם ההופעה הייתה מעולה.ואיזה חמוד הוא היה :) אלן ממש לטובתו וגם הקהל. זאת רק אני או שהם התנשקו על השפתיים אחרי שהוא הופיע?

mokasosex

New member
אוווווווווויייייייייי כזה חמוווווווווווווד !@

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתוכחים על משקאות, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הפרצוף שהוא עשה כשהיא אמרה את היין שהיא אוהבת זה הי ה כזה חמוד והיריקה שלו. ברור שאדם יותר מבין ממנה במשקאות . גאד כל רגע בראיון הזה זהב..

mokasosex

New member
זה ככ ראיון שמצדיק שירשור חדש../images/Emo13.gif

בייחוד בתקופה הזאת ..

t r e c o o l

New member
נעלמה לי תגובה אז..

ממש אהבתי את ההופעהה, גם הראיון היה ממש חמוד אבל כ"כ נמאס לי מהama.. ואני מתה על הג'קט הזהה

למעלה