אדם היום באלן

GaLmmn

New member
חחח דווקא אצל אלן עכשיו ראיתי שהוא

התקרב אליו ורקד איתו.. כאילו להראות שזה לא שינה אותו:p

DC124

New member
כן אבל זה היה בקטנה..טומי אפילו לא הסתכל עליו

:/

GaLmmn

New member
מה לא נכון הם דווקא רקדו

גב אל גב.. אז הם לא התנשקו הפעם חחחח הוא עשה הופעה יותר אמוציונלית הפעם.. ראו שהוא מתחבר לשיר.

t r e c o o l

New member
מאיה../images/Emo13.gif

אדם כן יודע לרקוד ולשיר ביחד, את לא זוכרת את ההופעות שלו באידול טור? כ"כ מה שכחת את פיים? זאת היתה הופעה אחת!! שהוא גם לא ממש רקד בה.. ואין סיבה לכאוס עליו שהוא מתחיל עם אנשים בטוויטר, מסכן הוא מאוד עסוק ואין לו זמן לדיטינג בכלל, והוא מאוד מתגעגע לדריק.. נו הייתי חייבת..

mayarel

New member
כן אם הוא רוצה הוא יוכל לרקוד ולשיר

אבל הוא יצטרך להתאמן הרבה יותר וללמוד טכניקות.

InbarKiii

New member
אבל זה לא קשור..

אתה אמור להיות שמח ומאושר אם השגת את המטרות שלך. הקטע,שאצלו, תמיד יש לאנשים מה להעיר. כאילו כל דבר שהוא בוחר לעשות לאנשים יש כלכךךךךךךךךךך הרבה תגובות שליליות. העטיפה של האלבום,הסינגל הראשון,ההופעה הגדולה הראשונה,אפילו הצילום הזה שלו עם המעיל הענק הזה לאלבום, עם כל התגובות הטובות היו המון המון המון תגובות שליליות ואני מניחה שבגלל זה קשה לו עכשיו. אני מקווה שמכאן הוא רק יעלה ויעשה בחירות נכונות יותר עבורו. לא רוצה בייבי עצוב יותר :(

GaLmmn

New member
אני בטוחה שהוא ידע מראש שהמופע שלו

יעשה הרבה רעש.. אני אפילו יסתכן ויגיד שזאת הייתה אחת המטרות.. ובאמת דיברו עליו הכי הרבה. אבל מה לעשות אפעם לא תיראי רק ביקורות טובות...ברור שיש לאנשים מה להעיר, אי אפשר להכחיש שאדם הוא אמן... לא רגיל בואי נגיד. אז מן הסתם שיהיו דעות לכאן ולכאן, זה לא צריך להוריד לא מהביטחון או מהחשק. ד"א גם לכן הפורום ממש איטי? או שרק אצלי?

InbarKiii

New member
ברור שהוא רצה רעש

אבל הוא רצה רעש לטובה. הרעש היה לרוב לרעה. וכן,ברור שתמיד יהיו תגובות טובות ורעות אבל בזמן האחרון יש הרבה יותר תגובות רעות. בזמן ההופעות שלו באיידול בקושי היו כאלה. אנשים תמכו בו כלכך, אהבו כל פיפס שהוא עשה. ואני מניחה שבגלל שעכשיו כ-ל מה שהוא עושה זה 100% הוא, בלי שום פילטרים [או אולי ממש מעט] זה הרבה יותר קשה לקבל תגובה שלילית. לראות שאנשים לא אוהבים את ההחלטות שלך [למשל, העטיפה של האלבום, הנושא-הגלאם שהוא כלכך אוהב, התגובות הראשוניות של כולם,גם שלי, לא היו מתלהבות במיוחד..] אני פשוט מקווה שההחלטות הבאות שלו יהיו יותר טובות עברו ועבור המעריצים שלו. ואממ אם יש לך אינטרנט 8 אז אמור להיות לך תמונה של דף קרוע כזה ליד השורה של הכתובת, תלחצי עליו והפורום יעבוד יותר מהר :)

GaLmmn

New member
ממממ אינלי מושג

איזה אינטרנט ישלי חחח אבל אין שום דף קרוע בצד:/

DC124

New member
אבל תמיד מעירים...הרבה סלבס "סובלים" מזה

אם נשים את ההופעה בחוץ לרגע כל הפואנטה זה לדבוק במה שאתה עושה..ועד ההופעה הוא נראה שלם מאוד עם כל מה שהוא עשה..זה כאילו ההופעה עירערה לו את כל הביטחון העצמי וזה משהו שבחיים לא ציפיתי לקבל ממנו הרי כל מה שמיוחד בו זה הצורה שבה הוא הולך עד הסוף והביטחון שמתלווה לזה..זה כל היופי אז זה כאילו הוא קצת איבד את עצמו בשבוע האחרון או שהוא שופט את עצמו קצת יותר מדי בחומרה או שהוא באמת לקח את כל התגובות שליליות קשה.. צא מהשוק אדם.. הוא גורם לי להיות עצובה

InbarKiii

New member
ממ אני חושבת שאם הקול שלו היה נשמע טוב

בהופעה הזאת, הוא היה שופט את עצמו הרבה פחות. כי מההופעה עוד אפשר להתעלם, הוא נסחף עם האנרגייה,מובן! אבל הקול שלו, שבדרך כלל הוא מסוגל לשלוט בו בצורה מדהימה והוא חלק ומדהים בלי שום זיוף, נשמע פשוט לא טוב בהופעה הזאת. עם כל מה שמסביב לאדם-הקול זה מה שהביא אותו לכאן. אם ההופעה הקולית שלו הייתה טובה לפחות היה לו תירוץ שבכל זאת הלך לו טוב שם.. אבל דברים השתבשו שם יותר מידי..

ר ו ח ל י

New member
וואי אני מצטערת אבל אתם סתם אוכלים סרטים....

הוא בכלל לא בדכאון! כשהוא מדבר על זה הוא קצת יותר רציני מבד"כ. למרות שהוא כן מגניב חיוכים והוא כן די מדבר על זה קצת בציניות קטנה. הוא יודע שההופעה הזו פגעה באנשים (בעיה שלהם אבל בכל זאת..) וזה קצת מבאס אותו.

נכון.. אוי הוא באמת נראה מדוכא גם באלן...

הוא נראה כזה מבולבל אולי הוא לא יודע באיזה כיוון לפנות עכשיו בגלל שקשה לו כל הביקורת שמעבירים עליו בזמן האחרון.. הוא בטח לא יודע איך להתמודד עם זה :( אוף אני ממש דואגת לו עכשיו :(

ר ו ח ל י

New member
לא, לא מדוכא.

הוא קצת מבואס שכרגע הרבה "כועסים עליו" ואולי אפילו יש מעריצים שזה עצבן אותם וקצת הרחיק אותם ממנו, מפה בא הקטעע שהוא קצת לוקח בחזרה את מה שהוא עשה ומרגיש צורך להגיד תמיד שהוא נסחף. לא נראה לי שהחיים שלו נעצרו בגלל זה, לא צריך לחשוב ככה כי זה רחוק ממה שאת חושבת.

למעלה