../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום ראשון D=../images/Emo29.gif

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום ראשון D=../images/Emo29.gif

אין לי כוח לפתוח את השיר השבועי וגם ככה הפורום מוצף ../images/Emo3.gif ../images/Emo45.gifסיימתי עם לשון!!!!!והלך ממש טוב D= אוי היתה שבת קורעת... ביטוי לחרפון- שם השיר: מי שטוב לו ושמח. ביצוע: אנוכי- שירה [זיוף ../images/Emo3.gif], שיר- ביצוע הוראות, לי- הסרטה, רוני ודניאל- עזרה עם הליריקה. לוקיישן: הסלון של דניאל. שעה: 3 בלילה. פסוקית: תאור אופן [חרפון], תאור מצב [כפית ../images/Emo6.gif] היה כזה קורע ../images/Emo6.gif אני כולי שרה וכל הזמן שוכחת את המילים [אולי הייתי כבר קצת שיכורה אז../images/Emo189.gif../images/Emo72.gif] וכזה בסופי שורות "אז מה עכשיו?..אה כן, מי שטוב לו ושמח ימצמץ!! ~~~ ../images/Emo3.gif ../images/Emo6.gif" ../images/Emo3.gif ../images/Emo122.gif די עם הגישה השלילית כאן כולם, אנחנו פורום קסומי וכולם כאן אנשים מקסימים. אז בבקשה אל תרביצו אחד לשני ;; אוהבת את כולכם. ../images/Emo25.gif

נממ

../images/Emo45.gifהתקבלתי לאוניברסיטה! ^^ ../images/Emo45.gifהייתי אצל חברה היום והיה כיף ../images/Emo31.gifהרבה יותר מידי חם. ../images/Emo31.gifישנתי משהו כמו 3 וחצי שעות הלילה../images/Emo122.gif

tbents

New member
מאושרת בשבילך! ../images/Emo24.gif

אני זוכרת איך אני צרחתי מאושר כשאני התקבלתי לאונ'....:) בהצלחה מותק:)

tbents

New member
אנתרופולוגיה :)

והפסקתי אחרי זה כי אחי התחתן וזה עולה מליונים.. ):

tbents

New member
יאפ, בפתוחה:)

במסגרת של תואר ראשון ../images/Emo3.gif את גם בפתוחה?

Super Alonit

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifיום שלישי.

../images/Emo45.gif עוגיה, חופש, שודדי הקאריבים 3, האוס. ../images/Emo31.gif אורזים, ספרות, מינוס בקופת החיסכון שלי(../images/Emo6.gif), עליתי קילו או כמה (ראו ערך עוגיה), זיהום בגבה ובהליקס, הלך לי לאיבוד הפירסינג לגבה מטיטניום, מפגשי פולין, כאבי גרון. ה-../images/Emo31.gif ניצח, לא כיף לי.

למעלה