../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום ראשון D=../images/Emo29.gif

lacrimosa girl

New member
אני אביא קלאסית :)

רק תזכרו שהיא של אחותי וממש מעפנה, הכי פשוטה שיש [ווצאת מכיוון אחרי שני שירים ../images/Emo3.gif] אוה ואל תצפו ~ממני~ לנגן, התחלתי ללמוד רק לפני שבוע ../images/Emo3.gif

Beyond The Veil

New member
אוו יההה, מלכה!!../images/Emo47.gif

וזה בסדר, אני מוצאת את עצמי מסתדרת יופי עם קלאסיות מהזולות, גם לי יש אחת כזו ../images/Emo6.gif ואת תנגני, אל דאגה../images/Emo190.gif

Beyond The Veil

New member
בטח שעליך! על עצמי אני לא צריכה לאיים

אני גם ככה מפוחדת מספיק ../images/Emo3.gif

lacrimosa girl

New member
../images/Emo45.gif בערך להכל

חוץ מהסייד/ואמפייר :) פירסינגים...אההה אני צריכה לחכות עד שאני אצא מהבית לעזאזל עם המפגרים האלו ^*$&)*)&^*$#

Beyond The Veil

New member
כבר אמרתי שאת מלכה?../images/Emo9.gif

וכה, הבנתי שיש אנשים שמסתייגים מהסייד, אבל בסדר- על טעם ועל ריח....../images/Emo13.gif ועההההה, ספרי לי על זה...:S:S הורים קרציות...

LadySilkworm

New member
סייד\ואמפייר זה מגניב דווקא

ספטום זה מגעיל ממש |: [אחרי שלוש וחצי שנים בישראבלוג נהייתי קצת מומחית במושגים, חה]

Beyond The Veil

New member
מסכימה לגבי הכל ../images/Emo9.gif ספטום דוחה:S

זה מקנה מראה...פרתי משהו../images/Emo3.gif

lacrimosa girl

New member
זה כל כך תלוי למי

עלי למשל זה ישתלב יופי עם המראה הכללי-פרתי ../images/Emo3.gif אבל יש אנשים שזה יכול ממש להחמיא להם. (=

blacknwhite

New member
מה מראה פרתי מה???

מותק, יום חמישי אני אראה אותך, ואז נראה למי מבין שתינו יש מראה יותר פרתי, אוקי? מהתמונה היחידה בערך שראיתי שלך (../images/Emo3.gif) את ממש ממש חמודה!../images/Emo99.gif שקט את../images/Emo11.gif

lacrimosa girl

New member
לא נכון,

כי אז באה עלומה והתיישבה על ה../images/Emo31.gif וה../images/Emo45.gif ניצח!! ../images/Emo24.gif

Beyond The Veil

New member
ואאאזז

באה גל ועזרה לעלומה לשבת על ה../images/Emo31.gif כי אם גל תתיישב עליהם הם ימותו, גל כבדה וענקית../images/Emo123.gif בואי נספר סיפור על איך רצחנו את ה../images/Emo31.gif של אלונה../images/Emo3.gif

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif

לא נראה לי שה-../images/Emo31.gif ימעך תחתיך ותחת גל, הוא שמן מדי ואתן שתיכן קומפקטיות ולא מזיקות.../images/Emo3.gif

dralan

New member
אני

../images/Emo31.gif 5 וחצי שעות של מתכונות בפיזיקה >< ../images/Emo31.gif חם לח ומגעיל ../images/Emo45.gif לפחות עברנו את זה ^^

למעלה