../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום ראשון D=../images/Emo29.gif

en li shem 7

New member
:|

זיהום בגבה והליקס? בגלל הקייטרינג ההוא שהורדת? שימי פנטן+../images/Emo3.gif. וזהו. אין לי עוד יותר מה לעזור. ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif|../images/Emo9.gifקוקית אחת:].

Super Alonit

New member
לא, זה בגלל שאיבדתי את הפירסינג מטיטניום

(הוא פשוט נפל לי ואני לא יודעת איפה) אז שמתי פירסינג פושט מאיזו מתכת מאעפנה עד שאני אקנה חדש ועכשיו זה עושה בעיות.../images/Emo10.gif ../images/Emo24.gif

Beyond The Veil

New member
XDDDD פנטן+

זה לא איזה שמפו או משהו? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חחחחחחחחחחחחחחח אני אשכרה צחקתי בקול יציאה טובה, אהבתי ../images/Emo6.gif

Super Alonit

New member
לא, היא התכוונה 'בפנטן-פלוס',

שזה סוג של משחה שמונעת זיהומים ומאוד נפוצה לטיפול בפירסינגים.:]

Beyond The Veil

New member
אני יודעת, שימי לב להודעה שלי

שלחתי אותה עוד לפני שראיתי את שלה...הצחיק אותי שהיא קראה לזה פנטן פלוס, כי יש כזה שמפו שקוראים לו פנטן ודימיינתי אותך שמה שמפו על הפירס ../images/Emo6.gif שימי לב שציינתי שאני חולת פירסינגים, הדבר הראשון ששמעתי עליו היה בפנטן פלוס../images/Emo3.gif

mary06

New member
תתעודדי :)

אנחנו זקוקים לאלונה שמחה שתגיד לכולם כמה קוקים הם :) תרגישי טוב ../images/Emo24.gif ומזדהה לגבי העוגיה..רק שאצלי זה קרפים עם קרם ושוקולד שהכנתי עם אחותי ../images/Emo6.gif אני צריכה לצום כמה ימים.. ../images/Emo140.gif

Beyond The Veil

New member
חחחחחח מצחיק אותי

שבחיובי אצלך קיימת עוגיה ../images/Emo6.gif ויהיה טוב, שימי בפנטן + ותחזרי לטפל בהם כמו שטיפלת אחרי החירור...(אם את תוהה, אני חולת פירסינגים ובגיל 16 ושניה אני אהיה מחוררת לפחות ב30 מקומות שונים ../images/Emo6.gif) אז....כן, למה אורזים?

Super Alonit

New member
הגבתי על זה, אבל ההודעה הסקסית שלי נמחקה.../images/Emo7.gif

בקיצור, את קוקית../images/Emo6.gif../images/Emo25.gif איזה פירסינגים יש לך בתיכנון?../images/Emo9.gif ואת יודעת שאי אפשר לעשות יותר משני פירסינגים בו זמנית וגם הם צריכים להיות במקומות שונים בגוף?../images/Emo8.gif ואנחנו עוברים דירה../images/Emo9.gif בתוך נ"צ, אבל עדיין עוברים. וזה אומר מלאן ארגזים ואבק וביזבוז זמן. פויה.../images/Emo4.gif

Beyond The Veil

New member
אווווו, הודעה סקסית ואני פספסתי?!?!

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!! ../images/Emo6.gif כבר סיכמנו שאת קוקית בעצמך!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif ויש לי המוווןן,דאבל גבה וסייד שעלול להתרחב לוואמפייר וקונץ' והליקס ואינדסטריאל וטראגוס ואנטי טראגוס ובכללי לחורר את התנוך כמה פעמים ולפתוח את החורים הישנים והמסכנים שנעשו באקדח ונסתמו במיוחד בשביל להתחורר שוב ובטח יהיו עוד שאני ארצה....^^ סרפסים וזה.....כן, אני חולנית ../images/Emo6.gif והבה לא נשכח את הקעקועים שאני רוצה, אבל זה אני צריכה לחכות ל18 וליום שאני אמצא בית שיכניס אותי עם כ"כ הרבה פירסינגים וקעקועים ../images/Emo6.gif

Super Alonit

New member
אל תגזימי איתם,

כי עומס יתר זה לא יפה.../images/Emo4.gif וחבל על הפנים היפות שלך שיהיו מוסתרות מאחורי מלאנתלפים מתכות. כמה פירסינגים זה יפה אבל שלא יהיה עומס מטורף... חוצמזה, זה עולה כסף.../images/Emo6.gif

Beyond The Veil

New member
זה לא יהיה עומס בכלל

הוא יהיה רק באוזניים, וגם צריך לזכור שיש לי שתי אוזניים אז זה יתפרס על שתיהן ../images/Emo13.gif הפירסים של הפנים זה רק גבה וסייד (../images/Emo99.gif) וכשאני אמצא פנים יפות אני אקרא לך ../images/Emo6.gif ולגבי הכסף...כה.../images/Emo3.gif

Beyond The Veil

New member
ועהה, זה לא שלח הכל!!

ואכן אני יודעת, זה יהיה כל יומיים חירור כפול בערך ../images/Emo6.gif הבעיה היא שלחסוך לזה זה כמו לחסוך לבית...מזל שיש משכורת! (חבל שהיא הולכת על פסנתר, מגבר ותופים וחצי אולפן...) ולעבור דירה זה כיייייףףף!!!! היית אומרת לי, הייתי באה לעזור!! אני הכייי אוהבת! יש סיבה מיוחדת שעוזבים?../images/Emo9.gif

Super Alonit

New member
סיימנו לבנות את הבית החדש../images/Emo3.gif

בא לך לבוא לעזור לי לארוז?../images/Emo6.gif ואני חייבת לשמוע אותך מנגנת מתישהו:]

Beyond The Veil

New member
אווווו, מגניייבב!!

אם רק אני גם הייתי מתלהבת לעבור דירה כמוך....חבל שאצלי זה יהיה לעיר אחרת ../images/Emo10.gif ובטח, לארוז זה הכי כיף!!!! ואם את רוצה לעשות לעצמך ולעור התוף שלך טובה- את לא ../images/Emo6.gif אני בעיקר עושה רעש, לא מנגנת../images/Emo3.gif אם תהיה גיטרה במפגש אני אנגן שיר במיוחד בשבילך, סבבה?

Beyond The Veil

New member
אבלאבל בעיה ../images/Emo10.gif

הקלאסית שלי אצל אחותי כי היא לומדת גם לנגן עכשיו, ואני גרה בפ"ת ואחותי ברחובות....לכן הגיטרה לא נגישה אצלי ואין לי אפשרות להביא אותה ../images/Emo10.gif בכיף הייתי מביאה, אבל אני לא יכולה...בגלל זה שאלתי אם מישהו פה מביא גיטרה...אה, ואנשים, תצלמו גם! תמונות של אחרי מפגשים זה הכי מעניין^^ גם מזכרת!! גם המצלמה שלי אצל אחותי (הפלחנית הזאת מסרבת לקנות משהו לעצמה אז היא פשוט לוקחת הכל מאיתנו ../images/Emo6.gif)

Super Alonit

New member
אני אביא מצלמה../images/Emo123.gif

ולא יודעת, תשאלי מישהו שמנגן פה על גיטרה אם יש לו כוח להביא.../images/Emo9.gif

למעלה