../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום ראשון D=../images/Emo29.gif

כמו ירח

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

../images/Emo31.gif כי המחשב שלי היה דפוק מלא זמן ונותקתי לחלוטין מהאינטרנט, מהאימייל והמסנג'ר והכל, ופספסתי מלא דברים. ../images/Emo45.gif כי הוא תוקן ^^ ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif כי היו לי מלא הופעות בימים האחרונה ויש לי עוד השבוע, ואמנם אני אוהבת להופיע, אבל זה מתיש... ../images/Emo31.gif כי יש לי הופעות ביום של המפגש ואני לא יודעת אם אני אבוא ../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif כי חם רצח =/ ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif כי חופש ^^

blacknwhite

New member
עדיייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif וההופעה של הריקוד היתה מדהימה../images/Emo9.gif (בואי למפגש../images/Emo10.gif)

כמו ירח

New member
יאאאא

אני שמחה שאהבת ../images/Emo9.gif יכול להיות שאני אבוא, אבל זה יהיה מאוחר יותר אז אני בטח אתקשר אליך כדי שתגידי לי איפה אתם, טוב? אני מסיימת את ההופעה השנייה בערך בשתיים עשרה וחצי, אז אני בטח אוכל לבוא בסביבות אחת וחצי... משהו כזה.

blacknwhite

New member
אוקי../images/Emo9.gif

יש לך את הטלפון שלי../images/Emo8.gif תתקשרי כשתרצי לבוא, אחת וחצי נשמע לי סבבה לגמרי.

Itay Simons

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif-חמישי../images/Emo178.gif

../images/Emo31.gif לא כיף להקיא בלילה. בכלל לא. ולהתעורר ולקפוא מקור עם שמיכת פוך למרות שחם וששום מזגן לא דלוק...|מת| ../images/Emo45.gif מחר צריך להיות יום מגניב ../images/Emo31.gif אם אני אחייה עד אז. ../images/Emo3.gif

blacknwhite

New member
../images/Emo24.gifתרגיש טוב!

ואגב, היום יום רביעי../images/Emo3.gif ויהיה מחר מאוד מגניב../images/Emo9.gif

blacknwhite

New member
חח זה בסדר../images/Emo6.gif

תרגיש טוב!../images/Emo25.gif (חוצמזה, כמה מאיתנו כבר עשו טעויות יותר גדולות בעבר...../images/Emo3.gif)

mary06

New member
למה אני ערה..

מהפלא`..טוב-הייתה מסיבת סיום במועדון וחזרנו לפני 5 שעות, ממ והיה טוב :) קארין צדקה, אלכוהול עוזר, אבל אלכוהול על בטן ריקה קצת פחות טוב, אבל נו למי אכפת העיקר נהנתי..גאד אני עייפה והרגליים מתות, כמעט כולן נשארו בלי נעליים עד סוף הערב, הרע קצת משתלב פה..אוה ובנים הורסים את החיים ): איתי תרגיש טוב ותקנה לוח שנה :) -חרופ-

חחח אמרתי לך שאלכוהול עוזר../images/Emo3.gif

אלכוהול על בטן ריקה זה אסון>< אה ו..אני שונאת להגיד את זה,אבל...אמרתי לך!(אמרתי לך שתהני בסוף../images/Emo9.gif)

lacrimosa girl

New member
תרגיש טוב!!D= ~יום רביעי~../images/Emo69.gif

וחסר לך שאתה לא בא בגלל זה למפגש!!../images/Emo46.gif

Liquid Dreams

New member
וואו אני מרגישה זוועה><

../images/Emo45.gif ההופעה הייתה מדהימה, באמת שכן ../images/Emo31.gif כי האנשים ברוטאליים כמו שוורים>_< ../images/Emo31.gif כי אני מרגישה עכשיו נוראי, כשהזעתי שם כמו שלא חשבתי שאפשר להזיע כל הזמן ניגבתי עם המגן זיעה הזה שלהם את הפנים וזה שרט אותי ממש והפנים שלי מאוד אדומות וכואבות. בכלל, ההרגשה כללית לא מי יודע מה.

החלמה מהירה../images/Emo24.gif../images/Emo193.gif../images/Emo101.gif

../images/Emo45.gif מחר מפגש ואני מסיימת עם ביולוגיה לנצח ../images/Emo31.gif אין לי כוח ללמוד לבגרות הקקי הזאת

lacrimosa girl

New member
^^

../images/Emo45.gif עבודה, התנדבות ושוב עבודה D= ../images/Emo31.gif../images/Emo45.gif זה אומר כ-ס-ף |חומרנית| ../images/Emo3.gif ../images/Emo31.gif עשיתי שקולוד-צ'יפס והידים שלי דביקות =/ ../images/Emo31.gif חםםם ../images/Emo31.gif כואב לי הראש ../images/Emo45.gif מחרמחרמחר מפגש D=

dralan

New member
תרגיש טוב

/tapuzforum/images/emo45.gif נגלה שנייה של ציוני מתכונות: 97 במכניקה, 94 בחשמל ו93 ו80 בקרינה וחומר D: /tapuzforum/images/emo45.gif מחר מפגש ואחריו קומזיץ שכבתי ^^/tapuzforum/images/emo31.gif חם כמו גיהינום ומחר יהיה אפילו יותר גרוע

למעלה