../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום ראשון D=../images/Emo29.gif

dralan

New member
הו וול

/tapuzforum/images/emo45.gif הפרק האחרון של הירוס /tapuzforum/images/emo99.gif מישו יודע מתי תצא עונה 2? :p /tapuzforum/images/emo31.gif סתם ביליתי שעה וחצי היום בחום הלוהט ובסוף לא השגתי מה שרציתי /tapuzforum/images/emo122.gif /tapuzforum/images/emo45.gif יש סיכוי טוב שאני אסיים היום את Siege of Darkness סופסוף

Super Alonit

New member
אין ספרות יותר לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111

האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111111111111 כן, זה ה-../images/Emo45.gif. :] ולא בא לי לחשוב על דברים רעים.

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gifתגידו לי מזל טוב, אנשים, הרגע סתמתי חור

בהשכלה../images/Emo6.gif ראיתי (כמעט את כל) the nightmare before christmas../images/Emo9.gif סרט מעולה! הגיע הזמן שאני אראה אותו באמת.. פשוט היה פתאום ביס... ../images/Emo45.gifחופש../images/Emo12.gif ../images/Emo31.gifאין../images/Emo9.gif כל היום הייתי בבית (!) ורק שמעתי מוזיקה.. מה כבר יכול להיות רע?

../images/Emo31.gifההופעה השלישית שאני מפסידה../images/Emo7.gif

בא לי להתאבד ))))))))): גם אפיקה גם אופת' וגם אוונסנס!!!!

../images/Emo4.gif

../images/Emo45.gif היה לי ביביסיטר מפתיע, והרווחתי 20 שקל בחצי שעה../images/Emo12.gif ../images/Emo45.gifהיה פעילות היום,והכנתי מוס טעימי, והמדריך שלנו הביא מאיפשהוא גלידת וניל עם פקאן סיני../images/Emo99.gif ../images/Emo31.gif הקול של איימי לי כזה גרוע בלייב, ואני שמחה שלא הלכתי להופעה, שהיתה קצרה נוראנורא. ../images/Emo31.gif מין הרגשה איכבית כזאת,לא טובה../images/Emo4.gif

את כ"כ לא יודעת על מה את מדברת

איימי שרה מעולה בהופעה!! היא נהייתה צרודה לקראת הסוף שזה מובן לגמרי בהתחשב בעובדה שכל הופעה היא נותנת ממש את הכל בלי לוותר לעצמה, וזו ההופעה האחרונה בסיבוב ההופעות של אירופה אחרי הרבה הופעות, ועוד רק איזה יומיים לפני ההופעה פה הייתה להם הופעה אחרת, ואפילו אחרי שהיא הצטרדה היא המשיכה לשיר כמה שירים וביטלו לדעתי רק שירים מעטים (ההופעה הייתה אמורה להיות ארוכה יותר, אבל כמו שאמרתי ביטלו כמה שירים). היא לגמרי הייתה מלכה ושרה טוב אפילו כשהיא הייתה צרודה.

אוקי, סליחה.

אבל עובדה היא שהיא שרה מעולה בלייב, בלי קשר לטעם או דעה. אפשר לא לאהוב את הקול שלה או לא לאהוב אותה, אבל אי אפשר להגיד שהיא זייפה או שרה רע...

Beyond The Veil

New member
נמנמנמנמממ

../images/Emo45.gif קניתי עוד בוקסר של סטואי ועוד חולצה של נייטוויש!!../images/Emo99.gif ווישמאסטררררר ../images/Emo45.gifסתם היה יום נחמדי, היה את הטקס קבלת תואר של אחותי היום...שמחה בשבילה, היא נראתה כ"כ מאושרת ../images/Emo13.gif ../images/Emo31.gif זה היה הטקס הכי משעמם בכל חיייייי!!! ../images/Emo45.gif אכלתי פיצה טעימה אחרי הטקס ../images/Emo3.gif *פרה* ../images/Emo31.gif יש משמרת מחר ואין לי כחחחח, וצריך לקום מוקדם בבוקר לעריכה ../images/Emo10.gif עדיין מברוח כללי נחמד ../images/Emo13.gif

למעלה